Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
💯

Koray Gök: "Ben bu maç Galatasaray oyuncuları kimlerdir onu gördüm. İlkay'ı gördüm, Icardi'yi gördüm ama Ahmed Kutucu ile Yusuf Demir'in Galatasaray'da ne işi var? Sara da öyle. Galatasaray'ın devre arasında 1-2 oyuncuyla yollarını ayırıp baby Lemina falan değil, direkt Lemina alması lazım."
Güzel demiş. Bu maçta bile sakatlıklar sebebiyle ellerine gelmiş fırsatta böyle oynuyorlarsa zaten kafadan bitirmişler. Kazımcan kadar olamadı beyle 0 istek, arzu.

Bu kadar basari kazanmis bir teknik direktörün taraftari tarafindan nefret edilmesi taraftar profilinin ne kadar rezalet durum da oldugunu gösteriyor

Fener taraftarini yakaladik bu rezillikte

Sizler nefret ettikce adam basarili oluyor bu da enteresan bir durum

Yardımcı teknik ekibini değiştirmesi lazım. Sürekli sakatlık, takım koşmuyor, taktik yok, teknik çalışma yok. Her şeyden önce iyi bir taktik ekip lazım.

Osimhen, Singo, Lemina, Jakops derbide olmayacak gibi; Sallai, Yunus ve Eren kesin yok, haftaya oynanacak derbide. Bir de haftaiçi şl maçı var. İnşallah orda da kayıp vermeyiz, yoksa çıkacak onbir bulamayız. İşte aslan hocanın eseri bu. 3 yabancı kontenjanın boş bu arada.
4 yav 4. Şu Yusuf'u futbolcudan saymiyom

Güzel demiş. Bu maçta bile sakatlıklar sebebiyle ellerine gelmiş fırsatta böyle oynuyorlarsa zaten kafadan bitirmişler. Kazımcan kadar olamadı beyle 0 istek, arzu.
Tüm sıkıntı oyuncularda değil mi? Peki kaç yıldır Yusuf bu takımda? Ahmedin ne olduğunu göremedi mi bir yıldır? Bunlara rağmen transfer yaptırmayan kim?

Okan Buruk: "Transfer için kesinlikle yapacağız veya yapmayacağız demiyorum ama benim düşüncem yapmama yönünde. Bütün mevkilerde normalden de kalabalığız." (6 Eylül)

Bu kadar basari kazanmis bir teknik direktörün taraftari tarafindan nefret edilmesi taraftar profilinin ne kadar rezalet durum da oldugunu gösteriyor

Fener taraftarini yakaladik bu rezillikte

Sizler nefret ettikce adam basarili oluyor bu da enteresan bir durum
Forumda gördüğüm 1-2 kişi bir de Fbliler bu kadar nefret ediyor herhalde kendisinden. Sosyal medyaya girmiyorum zira orası lağım çukuru ve kimin kim olduğu belli değil çoğu fake, satılmış hesap. Bu arada forumda 1-2 kişi dışında eleştiren çoğu kişinin eleştirilerinde haklılık payları var, özellikle rotasyon vb. gibi eleştirilerde. Lakin bu maç kötü oynadık eleştirilerine ben katılmıyorum. İnanılmaz pozisyon kaçtı, 3 tane direkten dönen top var ve bir hakem katliamı vardı.

Taraftarla inatlaştığın çoğu konuda haksız çıkıyorsun malesef okan hoca ve en sonunda o noktaya geliyorsun.

Teşekkürler hocam. Daha iyi maçlar çıkaracağız geçmiş olsun diyelim. Derbiyi alalım.

Tüm sıkıntı oyuncularda değil mi? Peki kaç yıldır Yusuf bu takımda? Ahmedin ne olduğunu göremedi mi bir yıldır? Bunlara rağmen transfer yaptırmayan kim?
Evet oyuncularda. Zira sorun oyuncuların kabiliyetinde değil, isteğinde. O kadar oynamayan herkesin kadroda ne işi var dediği Kazımcan bile istek koyuyorsa bu oyuncularda koymalı. Kazanırken, iyi iken oyuncular ama kötü iken sürekli sadece hoca. Hoca rotasyon konusunda hatalı karar vermiş o haklı bir genel eleştiri. Lakin bu maç özelinde bu oyuncularında aldıkları paranın hakkı olarak en azından istek, mücadele göstermeliler göstermiyorlarsa o zaman oyuncularda suçludur.

Seni degistiremiyoruz bari su antrenorlerini degis artik. Her mac adele,kasik sakatligi yasanir mi bi yakimda yeter artik.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Okan Buruk: "Transfer için kesinlikle yapacağız veya yapmayacağız demiyorum ama benim düşüncem yapmama yönünde. Bütün mevkilerde normalden de kalabalığız." (6 Eylül)
Her yıl bir veciz söz s…r hocam.. söylemez, adeta s…r. Geçen yıl da lemina deyince 12 kişimi oynayacaz’ı s..mıştı.

Yusuf Demir hamlesi cidden saçmaydı muhtemelen Kocaelispor maçındaki Icardi durumundan dolayı bu yola gitti ama yinede yanlıştı.

4. senede sadece bu sene sakatlıklar üst üste geliyor. 3 senedir ufak tefek sakatlıklar ve rakibin sakatlamaları haricinde sakatlık vermedi bu takım. Cidden bu konuda mı sallayacaksınız hocaya?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt