Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayatımda bu kadar şansı yaver giden bir hoca görmedim. 3 yıldır şampiyon oluyoruz ama önce İcardi sonra Osimhen sayesinde, kimin eline böyle büyük golcüler geçti böylesi yüksek bütçeli kadrolar verildi emin olun tarihimizde böylesi yok.
Hoca degil.

Maç sonu devre arası hamleler yapacaz dedi. Hani ihtiyaç yoktu ? Transfer ve kadro planlaması okan buruka bırakılmamalı. En çok istediği adam singo idi, hiç verim alamadık. İlkay taraftar istedi diye alındı, İlkay olmasa bitik idik.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kendi çapı yetmiyor diye gsyi o çapa indirmeye çalışan biri

şu kadroyu eleştirdik beyni fındık kadar olanlar bizimle dalga geçiyordu (bugün eleştiriyorlar işin komiği)

ne yazık ki en zengin dönemimizi bu adamla heba ettik

erden ve dursunlar bu takımı bu ligin psgsi bayerni yaptı
onlarada kim gelse şampiyon yapıyor zaten

yazık yazık

Okan Buruk:

"Kadro dar değil.

Bazı oyunculardan performans alıyorsunuz, bazılarından alamıyorsunuz.

Bu devre arası için bize iyi bir örnek oldu, hangi oyuncularla devam etmeyeceğiz, kaç tane oyuncu alacağız diye...

Devre arasında kadromuzu güçlendireceğiz. Böyle bir şansımız oldu.

Çok sakatlık oldu, bu şansızlıkları öngöremezsiniz. Devre arasında takviyeler yapmaya çalışacağız.

Her hoca çok fazla takviye yapılmasını ister ama işin bir de ekonomik yanı var. Biz yaz transfer döneminde çok büyük paralar harcadık, iki daha oyuncu aldığımızda oyuncu fiyatları da normalin çok üstünde, ödemeler var, sorumluluklar var."
Performans alamayacağınız adamları kadroda tutuyor olabilir misiniz acaba

Söylemekten dilimde tüğ bitti. Şu topu yere indir hoca. Kanat orta olayından bir yol olmuyo. Kırk yılın başı çalışıyo diye bu oyun olmaz. El alem senle aynı meblağda kurduğu kadrolar ile kaleye bilmem kaç saniyede gidip işi bitirme yöntemleri bulmuş. Yine o el alem kapanan takımlara karşı ceza sahasına girme yöntemleri bulmuş. Sen halen kağnı gibi top taşıyan atakları verimsiz, ne olduğu belirsiz bir set oyunu oynatıyorsun. Kanada kadar taşıdığın topu ceza sahasına nasıl sokacağını takımda tek yapan Sane, ona da eşlik eden yok. Antrenmanda bunların çalışmasını yaptırmazsan kapanıp uzun toplar atıp seni alt edebiliyorlar bak. Ne şut çeken var. Ne kanattan içeri verkaçlar üçgenler var. Birde sahadaki parselizasyon atağa çıkarken aşırı kötü. Herkes ileri gidip bir yerde bekliyo. Arka bomboş. Bunun yerine bir iki adam eksik çık ama doğru yerleşimle çık. Hiç yoktan topu kaybetmekten korkmadan birileri dikine top taşır. Ki bunu yapacak adamların da var. Rakip zaten kapanmış. Herkes amaçsız ve bilgisizce ileri gidince ne değişiyo ki. Bu riskli oyunla hiçbir oyuncu zaten topu taşımaya cesaret bile edemiyo. E biz bu topu nasıl verimli taşıcaz. Bunlar 4 senedir aynı. Neden göremiyosunuz teknik ekip olarak anlamak mümkün değil

Kim gelse şampiyon yapıyor.... Devamını okumaya gerek yok. Yalikoc zihniyeti ile aynı zihniyet işte bu. Güç zehirlenmesi konuşması. O da parasıyla her boku yapabileceğine inaniyordu nasilsa param var ligi donumda sallarim hayali ile gelmişti. Neyse size ne anlatıyorum siz ne zaman ya evet bunu dedim ama hata etmişim kusura bakmayin bu bilgimde yanlışmis dediniz ki. Anca kötü zamanda ortaya çıkar elestirir ben demistim dersiniz. Avrupada bu takim 3 puan toplayamaz dersiniz takim 9 puana gelir bahane üretir o mu topladi oyuncular topladi dersiniz.

O zaman size sizin bildiğiniz gibi cevap vericem. 19 sampiyonluk gördüm hepsi benim. Benim desteklerim benim totemlerim benim dualarim şampiyon yapti hicbirinizin emeği yok topcularin yok hocalarin yok Yönetimlerin yok

Kim gelse şampiyon yapıyor.... Devamını okumaya gerek yok. Yalikoc zihniyeti ile aynı zihniyet işte bu. Güç zehirlenmesi konuşması. O da parasıyla her boku yapabileceğine inaniyordu nasilsa param var ligi donumda sallarim hayali ile gelmişti. Neyse size ne anlatıyorum siz ne zaman ya evet bunu dedim ama hata etmişim kusura bakmayin bu bilgimde yanlışmis dediniz ki. Anca kötü zamanda ortaya çıkar elestirir ben demistim dersiniz. Avrupada bu takim 3 puan toplayamaz dersiniz takim 9 puana gelir bahane üretir o mu topladi oyuncular topladi dersiniz.

O zaman size sizin bildiğiniz gibi cevap vericem. 19 sampiyonluk gördüm hepsi benim. Benim desteklerim benim totemlerim benim dualarim şampiyon yapti hicbirinizin emeği yok topcularin yok hocalarin yok Yönetimlerin yok

sen 2015 şampiyonluğunu nasıl aldığımızı biliyormusun kardeşim

totem diyip geçme

vallah ben iyi gündede burdayım kötü gündede herzaman eleştiriyorum
hatta iyi günlerden sonra dozu iyice arttırıyorum 8 puan öndeyken bombardımana tutmuştum benimle dalga geçiyordunuz :))))

ayriyeten

80 milyona
40 milyona
20 milyona filan topçu alıyoruz bu adama!

bunun idrakını yeteri kadar kavrayamıyorsunuz!

böyle bir lüks kimseye nasip olmadı!

40 milyonu singoya vereceğine adam gibi 4 tane adam alınırdı iyi bir futbol aklı olsa
tüm rotasyonunu tam yapardın!

yok işte!!!!

kötü scouting kötü futbol aklı ile salak saçma adamlar alıp ya biz bdceremiyoruz ozaman 40 verip singo alalım diyen bir futbol aklı bu!

ayriyeten

ali koç dediğin adam alman ikinci liginden topçu topluyordu erden timura kadar

en sonunda işi öğrendi psgden cityden adam aldı

ki şuan fbyi ayakda tutan iki topçu var asensio ve skriniar gerisi hala çöp! birde ismail var

vallah ben iyi gündede burdayım kötü gündede herzaman eleştiriyorum
hatta iyi günlerden sonra dozu iyice arttırıyorum 8 puan öndeyken bombardımana tutmuştum benimle dalga geçiyordunuz :))))

ayriyeten

80 milyona
40 milyona
20 milyona filan topçu alıyoruz bu adama!

bunun idrakını yeteri kadar kavrayamıyorsunuz!

böyle bir lüks kimseye nasip olmadı!

40 milyonu singoya vereceğine adam gibi 4 tane adam alınırdı iyi bir futbol aklı olsa
tüm rotasyonunu tam yapardın!

yok işte!!!!

kötü scouting kötü futbol aklı ile salak saçma adamlar alıp ya biz bdceremiyoruz ozaman 40 verip singo alalım diyen bir futbol aklı bu!

ayriyeten

ali koç dediğin adam alman ikinci liginden topçu topluyordu erden timura kadar

en sonunda işi öğrendi psgden cityden adam aldı

ki şuan fbyi ayakda tutan iki topçu var asensio ve skriniar gerisi hala çöp! birde ismail var
Duygularıma tercumansin

Tam da o zihniyet. Birkaç hafta önce köylüleri küçük görüyordu.

Söylemekten dilimde tüğ bitti. Şu topu yere indir hoca. Kanat orta olayından bir yol olmuyo. Kırk yılın başı çalışıyo diye bu oyun olmaz. El alem senle aynı meblağda kurduğu kadrolar ile kaleye bilmem kaç saniyede gidip işi bitirme yöntemleri bulmuş. Yine o el alem kapanan takımlara karşı ceza sahasına girme yöntemleri bulmuş. Sen halen kağnı gibi top taşıyan atakları verimsiz, ne olduğu belirsiz bir set oyunu oynatıyorsun. Kanada kadar taşıdığın topu ceza sahasına nasıl sokacağını takımda tek yapan Sane, ona da eşlik eden yok. Antrenmanda bunların çalışmasını yaptırmazsan kapanıp uzun toplar atıp seni alt edebiliyorlar bak. Ne şut çeken var. Ne kanattan içeri verkaçlar üçgenler var. Birde sahadaki parselizasyon atağa çıkarken aşırı kötü. Herkes ileri gidip bir yerde bekliyo. Arka bomboş. Bunun yerine bir iki adam eksik çık ama doğru yerleşimle çık. Hiç yoktan topu kaybetmekten korkmadan birileri dikine top taşır. Ki bunu yapacak adamların da var. Rakip zaten kapanmış. Herkes amaçsız ve bilgisizce ileri gidince ne değişiyo ki. Bu riskli oyunla hiçbir oyuncu zaten topu taşımaya cesaret bile edemiyo. E biz bu topu nasıl verimli taşıcaz. Bunlar 4 senedir aynı. Neden göremiyosunuz teknik ekip olarak anlamak mümkün değil
Tüğ mü?

kendisi eleştirilmez değildir ancak haksızlık edilmemesi gereken birisidir.
bugün fb bizden daha az paralar harcamıyor. ancak öyle ya da böyle son virajı okan buruk alıyor 3 senedir.
kaç tane hoca eskitti rakipler, daha sallantıya girdiği dönem bile olmadı. bu sene de devre arasına kadar öyle ya da böyle gemiyi yanaştırsak şampiyonuz eminim.
benim için hata yapması mühim değil, kredisi var, ancak hatalardan ders alabiliyor mu o mühim.
okan buruğun 4 senede aldığı mağlubiyetleri devre arasına kadar alıyorduk çok çabuk unutulmuş o dönemler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt