Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En başından beri dediğimin arkasındayım.
Teknik direktörlük seviyesi filan umrunda değil. Takımı iyi yönetsin, kadroyu tam kursun yeterdi vs vs ama kadro konusunda feci patladı. Nasıl böyle bir hata yapar hâlâ çok şaşkınım.
Ya gerçeklerden kopuk hayalperest ya da yönetime söz geçiremedi. Diğer ihtimaller sadece ihanete giriyor.
Kamp yapmayıp Istanbul'da kalması da facia karar idi

Rahatım derken nasil yani emre ? 4 senedir belki ilk defa şampiyonluk konusunda taraftarda acaba oluştu
Şampiyonlar ligine hep hazır olursak şampiyonluk gidecek bunu kabul ediyorsa taraftar sorun yok ama ikisi bir arada 3 senedir gitmedi bu senede gitmeyecek polyanna olmaya gerek yok

taraftarın ne düşündüğü hiç umurumda değil

hatta onlar ne düşünüyorsa muhtemelen ben tersini düşünüyorum

Takım puan kaybettiğnde
Her kötü oynadığında
Karavana transferlerden sonra
Ya da avrupada rezil kepaze olduğumuzda

Hiçbiriniz onura helal olsun kardeşim tüm söylediklerinde haklıymışsın dediniz mi de şimdi maç kazanılınca haksız çıktım de diyosunuz

Fazla gidiyosunuz çocuğun üstüne
Okana hocam demek içimden gelmiyor Okan diyorum demesi üzücü değil mi sence de

Genis kadroyu istemeyen hocam fb maçinda sağ bekte kimi oynatacak meraktayım açıkcası.

Eski postlarımız götümüzde infilak ediyor millet upluyor taşak geçiyor eğleniyor biz kendimizle taşak geçiyoruz eleştriyoruz YANILDIK diyebiliyoruz. Bu arkadaşın yanıldığını gören var mı yıllardır?
Ben ugurcani istemiyordum. Frankfurtta 5 yiyince kendisini korudum. Hatası olduğunu düşünmedim. Katkısı da oldu takıma. Okan buruk konusunda asla fikrim degismedi. Hücumda organizasyon goremiyorum. Bu takımın daha iyi oynayabileceğini dusunuyorum.

barışı sağbekde oynatsa hucumda oynatacak topçusu yok

işte buna hatalı kadro planlaması deniyor!

barışı sağbekde oynatsa hucumda oynatacak topçusu yok

işte buna hatalı kadro planlaması deniyor!
Kadro mühendisliği hatalı da, tek bir maçta iki sağ bekimizi kaybettik yav. Sağ bek oynayacak 3. alternatif de birkaç gün önce milli takımda sakatlandı. Bu da bir gerçek.

bunun geniş kadroyla ne alakası var lan sağ bekte oynayacak 3 adam da sakat cezalı 10 sağ bek mi tutulcekti kadroda :d
2 adam var ya kaani saymiyorum 10 sag bek tutmaya gerek yok ama orta sahada veya kanatta 1 tane bile genç olsa bayı çekerdik oraya yerine o genci oynatirdik. Genç kontenjani ve yabanci kontenjanını bos birakma işi buyuk saçmalıktı. Ahmedi , yusufu adamdan saymaya gerek yok yani sayarak baya büyük hata etti. Şimdi barışı çeksek top nedir bilmeyen ahmet mi kanat olacak.

2 adam var ya kaani saymiyorum 10 aag bek tutmaya gerek yok ama ora sahada veya kanatta 1 tane genç olsa bile bayı çekerdik oraya yerine genç i oynatirdik. Genç kontenjani ve yabanci kontenjanını bos birakma işi buyuk saçmalıktı. Ahmedi , yusufu adamdan saymaya gerek yok yani şimdi barışı çeksek top nedir bilmeyen ahmet mi kanat olacak.
1 as stoper ve gençten 1 ön libero almalı idik evet

2 adam var ya kaani saymiyorum 10 sag bek tutmaya gerek yok ama orta sahada veya kanatta 1 tane bile genç olsa bayı çekerdik oraya yerine o genci oynatirdik. Genç kontenjani ve yabanci kontenjanını bos birakma işi buyuk saçmalıktı. Ahmedi , yusufu adamdan saymaya gerek yok yani sayarak baya büyük hata etti. Şimdi barışı çeksek top nedir bilmeyen ahmet mi kanat olacak.
Koskoca 4 tane yabancı kontenjanı boş ya şampiyonlar ligine gidiyon ustelik. Akıl tutulması yasiyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt