- 2 Nisan 2012
- 43.086
- 22.169
- 2.888
Hocammmmm günaydım hocam.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hocayı savunmuyorum ama şuda bir gerçek şikeci şerefsiz haysiyetsiz köpeklerle + hakemlerle +fenarasyonla +satılmış kalemler ve medya ile savaşırken şampiyonluğa oynarken lak diye genç topçu atamazsın kadroya ki barışe ve yunusu ilk 11 yapan Okan Hocadır.Boeyi mecburiyet veya değil o yaşta takıma monte eden de okan hocadır.Gençlere şans verdi yusufa metehana inanılmaz şanslar verdi de ne oldu hepimiz anladık adamların ne olduğunu.Bu konuda hocayı eleştirmiyoru ki alt yapımızın halide ortadaadam 4 senedir takımın başında bir tane alt yapıdan adam çıkaramadı. arsenal real madrid liverpool psg vs. büyük takımlarda da sakatlıklar oluyor ama adamların alt yapıdan oyuna attıkları adamlar sahada sırıtmıyor görevini en iyi şekilde yapıyor. bu konuda çok gerideyiz.
sakatlıklardan dolayı 2-3 maç idare edebilecek genç oyuncu oyuna atamıyorsak kapatalım gitsin alp yapıyı!!
kadro derinliği derken ne olmalı renktaş ?Bi soru da ben soracam
4 senede transfere 300 milyon euro harcamışız ve kadroda derinliğin d si yok,birkaç mevki hariç kimsenin düzgün yedeği yok
Sizce niye yok
300 milyon euro harcamışız geldiğimiz noktadakadro derinliği derken ne olmalı renktaş ?
Çok basit hoca geniş kadroyu idare etmekte zorlanıyor ve sıcak bakmıyorBi soru da ben soracam
4 senede transfere 300 milyon euro harcamışız ve kadroda derinliğin d si yok,birkaç mevki hariç kimsenin düzgün yedeği yok
Sizce niye yok
Pep de öyle istiyo kadrosundaki herkes neredeyse aynı seviye hepsi taş gibi topçu, halandla rodrinin yanına chamberlainleri dele allileri eklemiyoÇok basit hoca geniş kadroyu idare etmekte zorlanıyor ve sıcak bakmıyor
zaten asıl sorun sahadakiler ile yedekte oturanların arasında ligde 5 sıralama oynatacak kadar fark olmasıPep de öyle istiyo kadrosundaki herkes neredeyse aynı seviye hepsi taş gibi topçu, halandla rodrinin yanına chamberlainleri dele allileri eklemiyo
Okan dar kadro istiyo osi toreira sançez falan ee diğerleri kim onlarda işte kutucu yusuf kazımcan kaan berkan
Genişlik darlık değil iş bilmezlik bu,temelde hata yapıyo hep
Birileri küsmesin deniyor çünkü. Sonra iletişimi iyi diyorlar. Sen herşeye eyvallah dersen. Futbolculara bukadar musamaha gosterirsen disiplin olmaz tabi takımda.Bi soru da ben soracam
Sizce niye yok
Vay be disiplin olmayan takım 3 sene üstüste şampiyon oluyor usta. Disiplin olsa kim bilir ne olacak.Birileri küsmesin deniyor çünkü. Sonra iletişimi iyi diyorlar. Sen herşeye eyvallah dersen. Futbolculara bukadar musamaha gosterirsen disiplin olmaz tabi takımda.
Birde 4 kontenjan boş. 1 değil 2 değil. Şampiyonlar ligi var. İlkay bile son gün geldi. Adam istekli olmasa o da gelmeyecekti
reis sadece Alternatiflerden bahsetmişsin300 milyon euro harcamışız geldiğimiz noktada
Os yedeğin kaan berkan
10 numara alternatifin yusuf
Kanat alternatifin kutucu
Stoper yedeğin bitik kaanla arda
Forvet yedeğin de hareket edemeyen icardi
As kalecin güven vermeyen 30luk uğurcan
As sağbekin sağbek mi stoper mi hocamızın bile anlayamadığı 30luk singo +sakatlık zımbırtısı çıktı bir de
Solbekin her an sakatlanma ihtimali olan jakobs
As stoperin okan dahil (frankfurt maçında hemen yedeğe çekti ) herkesin yerine adam alınmalı fikrinde birleştiği abdülkerim
As orta sahan her an sakatlanacak diye elimizin yüreğimizde gezdiği lemina
O kadar harcamaya bu kadar defolu bir kadro kuruyorsan büyük sorun var demektir