Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kankası Abdullah Kavukcuyu korumak için herşeyi yapar. Beceriksiz Apo tüm yaz yine herkese teklif verip alamadı sanki marifetmiş gibi 30 milyona Singo falan çözdüler

gerçekten anlamıyorsunuz vallah bu hayat zor size!

okan buruk istemedi kimseyi şunu hala nasıl idrak edemiyorsunuz çok ilginç!

kinseyi koruduğu morudupu yok tam tersi bütün ipleri bunu. eline vermelerini eleştirmeniz lazım!

yönetim kendi diyecekdi yauv bu kadro dar diye!

Ulan 4 tane yabancı kontenjanı boş ya. Şampiyonlar ligine gidiyon ya. İcardi zaten bitik. Nasıl yapabilir lan insan bunu

Adam gözümüze Baka baka kadromuz geniş dedi. Milleti salak yerine koydu. Kadromuz geniş diyor hep aynı 11 oynuyor nedense. Dua etsin torreira sakatlanmiyor ama herif yoruldu kardeşim oraya buraya kosmaktan.

Bırakın bu kadro eksik işlerini. Sahada oynayan oyuncular ne ? Taylan Antalyalı, Diagne, Emre Akbaba oynuyor da biz mi körüz ?
Bu kadronun nesi var ? Sahadaki adamlar USG denilen takımı yenemeyecek güçte mi ? Eksik dediğiniz adamlar Osimhen, Lemina. Sorun 75 milyonluk oyuncunun sakat olması mı ? Bu takım zaten yıldızlardan kurulu. Ama sorun kesinlikle Okanda değil. 75 milyonluk topçumuzun sakat olmasında.

Osimhen, Lemina yoksa sığır pres yok. Sığır pres yoksa Galatasaray bir hiç. Çünkü başka oyun planı yok.

Ha üstüne de defansı çorbaya çeviren hocamız saniyesinde gol yedirdi. Yazık günah bunca topçunun emeğine. Biraz da kendine bakacaksın Okan bey. Öyle 75 milyona topçu aldırıp tüm maç koşturmakla olmuyor bu iş.

Singoya harcadigimiz para ile sanki ondan biraz kötü, ama daha diri + 2 kadro genisligi icin U23 oyuncu alabilirdik gibi geliyor bana. Maas olarak'da kaba hesap ayni rakama gelebilirdi. Niye bu kadar dar kadroya evet dedi anlamadim.

kinseyi koruduğu morudupu yok tam tersi bütün ipleri bunu. eline vermelerini eleştirmeniz lazım!

Ben tüm detaylarıyla eleştiriyorum. Hatta ben olsam direk getiririm sportif direktör mecbur çalıştırtırım. Beğenmiyorsa başakşehire gidebilir

Benim eskiden oturduğum mahalledeki kıraathaneye döndü bu başlık. Ağzında cugara, masaya kartı atarken büyük resmi gören dayılar ve yaydıkları küf kaplı.

Benim elestirecegim konu belli eksikler ortada takimda oyuna girecek yedek yok.Osimhen Icardi arkasina 3.olarak u-23 yabanci forvet gerekiyordu.3.forveti olmayan bir takim durumundayiz.U-23 bir 10 numara da olsaydi oyuna hareket getirebilirdi diger 2 yabanci hakkini devre arasi kullanirdin.

Buna transfer yaptırmayacaksın. Kadroyu sportif direktör kuracak. 12 kişi mi oynayacağız kadromuz geniş diyen adama transfer yaptırılmamali. O sadece oynatacak

Yusuf, Metehan ve Ahmed gibi gereksizleri gönder. 5 tane adam al, kiralık falan yapın bir şeyler para yoksa. Stoper, 2 orta saha, forvet, kanat transferi gerekli, olmazsa olmaz.

Sayısal eksilmenin karşılığını veremiyor. Mesela şuan iyi kötü Sara oynuyor devre arasında Sarayı satalım orta sahaya 1 adam aldırır ee transfer yaptık der. 1 adam eksildi 1 adam aldık sayısal olarak bişey değişmedi diyebilecek bi tip değil.

Geçen sene merkezden Mertens-Demirbay gitti gelen tek kişi İlkay.

Sol kanada sol ayakli sag kanada sag ayakli adam alinmadigi muddetce bi sey olmayacak bu takimdan. Yillardir ogrenemedi iki kanadin da ters ayakli olmasindan dolayi rakipler ikili kapatip hucumu yavaslatiyo ve pozisyon aliyo ama hoca hala goremedi bunu. 1 tane cizgiye inip direkt orta yapan adam yok herkes geri cekip orta yapma pesinde.
12 kisiyle mi oynayacaz diye atil tutuyodun gorduk 12 kisiyi bugun. Arda’yi oyuna alip baskasini da alamadigin bi mac oldu. Mukemmel bi kadro planlamasi gercekten.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Buna transfer yaptırmayacaksın. Kadroyu sportif direktör kuracak. 12 kişi mi oynayacağız kadromuz geniş diyen adama transfer yaptırılmamali. O sadece oynatacak

hoca olarakda bitik bir adam

1 tane hucum organizasyonu görmedik biz bu sezon 1 tane bile!

sadece kişisel beceriler

kaliteli topçu ligi çözüyor bu kadar basit

sırf kapasitesi fazla topçuyu idare edecek düzeyde olmadığı için gsyi kendi kapasitesine çekti adam!!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt