Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.052
- 39.841
- 2.953
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kutuyu acamadiKutucusu vardı niye sokmadi
Onu bence deme sebebi singo yaz kampini bizde geçirmedi ona göre de yükleme yapılmadı monaco'da biz yüksek sprint istiyoruz adamdan o yaz kampında stoper olarak görülüp ona göre yükleme yapılmış adele sakatlığı yaşamasının sebebini de bu olarak görüyor olabilir.Benım ıcın sahsen, "Singo çok ileri gidiyor ondan sakatlanıyor" gibi söyleminden sonra bitti. 30 Veriliyor böyle açıklama falan neyin planını yaptın hocam sen? Takım belki böyle abuk planlaman yüzünden ligi ve cl'yi bırakacak.
Yusufu gbirliği maçında yedirttiKutucusu vardı niye sokmadi
Bize uygun değilse neden aldık ki rekor bir rakam Galatasaray tarihinin ikinci en pahalı oyuncusu bu yani.Onu bence deme sebebi singo yaz kampini bizde geçirmedi ona göre de yükleme yapılmadı monaco'da biz yüksek sprint istiyoruz adamdan o yaz kampında stoper olarak görülüp ona göre yükleme yapılmış adele sakatlığı yaşamasının sebebini de bu olarak görüyor olabilir.
Hicbir matematik, 24 takimi birden 11 puan ve ustu yapamiyo renkdas. Bunun olmasi icin son 12 takimin hemen hic puan almamasi lazim. Daha simdiden boyle bi olasilik kalmadi.İhtimallerin kesinlik içermediğini bilmen lazım o zaman matematikçi. %70-%80 ihtimalle yetecek dersen anlarım.
osimhen öyle istediği içinNiye liverpool'u yendik?
Niye ajax 3 artık hollandada?
Aradığımız profilde olduğunu kanıtladı bence oynadığı maçlarda. Sakatlik sorununu da yaz ayında seneye bizde kalırsa çözeriz. Tıpkı davinson gibi o da ilk geldiği sene sürekli kas sakatlığı yaşıyordu sonra yaşamadı hiç.Bize uygun değilse neden aldık ki rekor bir rakam Galatasaray tarihinin ikinci en pahalı oyuncusu bu yani.
Böyle bir planlama gerçekten acayip kötü, üstüne sakatlıklar üst üste binince hepsinin toplamında takım iptal duruma geldi ne yazık ki
kendi kapasitesine gsyi çekti işte
bu çok barizdi!
ben bu adama katlanamıyorun sevmiyorum güvenmiyorum
Aritmetik biliyormuşsunuz gibi bir de olası puan üzerinden elendik muhabbeti yapıyorsunuz.