Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benım ıcın sahsen, "Singo çok ileri gidiyor ondan sakatlanıyor" gibi söyleminden sonra bitti. 30 Veriliyor böyle açıklama falan neyin planını yaptın hocam sen? Takım belki böyle abuk planlaman yüzünden ligi ve cl'yi bırakacak.
Onu bence deme sebebi singo yaz kampini bizde geçirmedi ona göre de yükleme yapılmadı monaco'da biz yüksek sprint istiyoruz adamdan o yaz kampında stoper olarak görülüp ona göre yükleme yapılmış adele sakatlığı yaşamasının sebebini de bu olarak görüyor olabilir.

Kutucusu vardı niye sokmadi
Yusufu gbirliği maçında yedirtti

Ardayı bu maç yedirtti

Kutucuyu da fb ye sakladı yenik durumdayken 70-80de oyuna alacak ve taraftar ona kızacak bu da paçayı kurtaracak

Fatih hocam da takım kötüyken ömer bayramla yapardı bunu üzerine gelecek eleştirilerin bir kısmını pay ederdi

Onu bence deme sebebi singo yaz kampini bizde geçirmedi ona göre de yükleme yapılmadı monaco'da biz yüksek sprint istiyoruz adamdan o yaz kampında stoper olarak görülüp ona göre yükleme yapılmış adele sakatlığı yaşamasının sebebini de bu olarak görüyor olabilir.
Bize uygun değilse neden aldık ki rekor bir rakam Galatasaray tarihinin ikinci en pahalı oyuncusu bu yani.
Böyle bir planlama gerçekten acayip kötü, üstüne sakatlıklar üst üste binince hepsinin toplamında takım iptal duruma geldi ne yazık ki

Defanstan top çıkarıcaz bizim oyunculara bakıyorum hepsi rakiplerin arkasında top bekliyo çünkü bir plan yok. Kim ne yapacağını bilmiyo.
Atağa çıkıyoruz kanada top taşıyoruz zar zor. Bakıyorum kanattaki adam tek başına içeri top götürmeye çalışıyo. Ne üçgen var ne içeri koşan var ne pas isteyen var. Tek adam ceza sahası dışında orta sahaya yakın kalmiş olan top ona ondanda kalecimize... Taktiğe bak :) Sonrada gelen tüm yıldız kanatlar kötü oyuncu. Yaaa işte görmüyo insanlar bunları... Hadi dicem tmm içeri orta açarız içerisi kalabalık birisi gol atar belki deniyoruz. İçeri bi bakıyorum 2 kişi var diğerleri nerde belli değil. Buda çalışılmamış çok net. Zaten bu kadar adam ilerde boş boş naapıyo onuda anlamıyorum. Rakip 3 tane uzun stoperle oynar yerden oynamayıp ısrarla içeri orta. 90 dakika boyunca saçma sapan ortalar. Göremeyen bir teknik direktör. Madem böyle amaçsızca bir oyun oynatacaksın, bari arkayı biraz daha sağlam tut kontra yemeyiz. Çünkü topu kaybettiğimiz anda rakip kalemizde bitiyo. Riskli oynat eyv. Bakıyorum ayakta yok doğru düzgün. E bari defansı tut 1 puan al yok asla bunları düşünmez. Daha sayabileceğim bir dünya hata eksiklik var. Ön alan presi yaparak Bodo yu yenersin. İster kabul edin ister etmeyin kötü Liverpool u oyuncuların yüreğini ortaya koyar yenersin ama en basit maçlarını kaybeder sonrası belirsiz sularda yüzmeye gidersin. Aynısı önceki senelerde Avrupa Ligi'nde oldu. Yine maçlar kazanıldı. En son Rigas Kiev çıkamadık üst tura. Aynı sorunlar aynı şeyler devam ediyo. Tek yapabildiği şey takımda bir şekilde aile ortamı sağlıyo ve oyuncuların bireysel yetenekleri ve çabaları ile ligde başarılı oluyo. Çömez hocalar gelip tokatlıyo Avrupa da. Eğer bu kadrolar kendisine verilmese bu başarıların geleceğini düşünmüyorum. Geçen sene özellikle ekstra bir Oshimen ki ona rağmen devre arası gelen Lemina kurtardı kendisini ve bizi. Hayırlısı olsun. CL alsak bile benim için bu işin büyük payı yüreğini sahaya koyan Oshimen Lemina Toreira gibi adamların başarısı olur. İzlediğim şeyde hoca dokunuşu asla göremiyorum. Zaten bu kadar eksik ve kısıtlı bir teknik kadro ile mantıken bunu yapmak mümkün de değil. 1 taktisyen şu sarı gözlüklü amca var. Başka kim var profesyonel bilmiyorum. Hepsini geçtim. Kapanan herkes bizi aşırı zorluyo. Set çalıştıran kimse varmı takım'da? Buda asıl sorulması gereken soru olsun

Son düzenleme:
İhtimallerin kesinlik içermediğini bilmen lazım o zaman matematikçi. %70-%80 ihtimalle yetecek dersen anlarım.
Hicbir matematik, 24 takimi birden 11 puan ve ustu yapamiyo renkdas. Bunun olmasi icin son 12 takimin hemen hic puan almamasi lazim. Daha simdiden boyle bi olasilik kalmadi.

Bize uygun değilse neden aldık ki rekor bir rakam Galatasaray tarihinin ikinci en pahalı oyuncusu bu yani.
Böyle bir planlama gerçekten acayip kötü, üstüne sakatlıklar üst üste binince hepsinin toplamında takım iptal duruma geldi ne yazık ki
Aradığımız profilde olduğunu kanıtladı bence oynadığı maçlarda. Sakatlik sorununu da yaz ayında seneye bizde kalırsa çözeriz. Tıpkı davinson gibi o da ilk geldiği sene sürekli kas sakatlığı yaşıyordu sonra yaşamadı hiç.

Tavan bu işte, her sezon Union gibi takımların yıllık bütçesi kadar parayı çöpe attırıyor sağolsun.

Aritmetik biliyormuşsunuz gibi bir de olası puan üzerinden elendik muhabbeti yapıyorsunuz.
28722.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt