- 6 Eylül 2014
- 93.331
- 64.226
- 4.608
Hayır geçen 3 sene şampiyon yaptı 5 sene şampiyon yapıp 6. Sene şampiyon yapamasa başarısız diyecekler dedi biri. Ben yeterli değil diyorum. Şimdiden söylüyorum. İlla şampiyonluk kaybetmesine gerek yok. Ben oyun gücü görmüyorum. Oyuncu gücüyle kazanılan maçlar görüyorum. Bu takım daha iyi organizasyonlarla oynayabilir. Ezbere oyun oynanıyor adamlar seni kitliyor kilidi açacak hicbirsey yapmiyorsunBu eleştirileri küfür etmeden hakaret etmeden insan gibi yapıyoruz Galatasaray için başarı için. Bazıları maç kazandığımızda gelip nerdesiniz la anti okancılar filan yazıyo. Sonra eleştiri yapıyoruz dediğimizde hayır hakaret ediyosunuz diyolar. Bakın sevgili arkadaşlarım insan gibi eleştirdik dimi. Niçin Galatasaray ın bsşarılı olması için. Neymiş sırf hoca eleştirmek için takımın kaybetmesini istiyomuşuz... Şuan burda eleştiren insanların hepsi sizden daha sinirli durumda... Bende rica ediyorum lütfen biat kültürünü bu kulübe sokmayın. Bu hoca bir dünya hata yapıyo ve eksikleri var. Bazı insanlar maalesef bunu göremiyo. Galatasaray ın iyiliği için bunları görün işte... Bugünkü rakibi ligimizde yenecek en az 5 takım sayarım. Biz 2-3 eksiğimiz var diye yenemiyosak tüh bize.. Sorumlusu da belli. Önümüzde zor süreç var mecbur destek olcaz ama şahsen benim içimde maalesef kötü hissiyatlar var. Umarım oyuncularımız gerekli sorumluluğu alır ve hasarsız atlatırlar. Zira tek umudum onlar ama hocamız değil. İyi insandır insan ilişkileri iyidir eyw. ne güzel ama işinin ehli değil işte. Bunu görmek zor olmasa gerek