Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu eleştirileri küfür etmeden hakaret etmeden insan gibi yapıyoruz Galatasaray için başarı için. Bazıları maç kazandığımızda gelip nerdesiniz la anti okancılar filan yazıyo. Sonra eleştiri yapıyoruz dediğimizde hayır hakaret ediyosunuz diyolar. Bakın sevgili arkadaşlarım insan gibi eleştirdik dimi. Niçin Galatasaray ın bsşarılı olması için. Neymiş sırf hoca eleştirmek için takımın kaybetmesini istiyomuşuz... Şuan burda eleştiren insanların hepsi sizden daha sinirli durumda... Bende rica ediyorum lütfen biat kültürünü bu kulübe sokmayın. Bu hoca bir dünya hata yapıyo ve eksikleri var. Bazı insanlar maalesef bunu göremiyo. Galatasaray ın iyiliği için bunları görün işte... Bugünkü rakibi ligimizde yenecek en az 5 takım sayarım. Biz 2-3 eksiğimiz var diye yenemiyosak tüh bize.. Sorumlusu da belli. Önümüzde zor süreç var mecbur destek olcaz ama şahsen benim içimde maalesef kötü hissiyatlar var. Umarım oyuncularımız gerekli sorumluluğu alır ve hasarsız atlatırlar. Zira tek umudum onlar ama hocamız değil. İyi insandır insan ilişkileri iyidir eyw. ne güzel ama işinin ehli değil işte. Bunu görmek zor olmasa gerek
Hayır geçen 3 sene şampiyon yaptı 5 sene şampiyon yapıp 6. Sene şampiyon yapamasa başarısız diyecekler dedi biri. Ben yeterli değil diyorum. Şimdiden söylüyorum. İlla şampiyonluk kaybetmesine gerek yok. Ben oyun gücü görmüyorum. Oyuncu gücüyle kazanılan maçlar görüyorum. Bu takım daha iyi organizasyonlarla oynayabilir. Ezbere oyun oynanıyor adamlar seni kitliyor kilidi açacak hicbirsey yapmiyorsun

Hafif gençlik aşısı vurulması gerekiyor takıma. 5 transfer yapılacaksa yaşları genc maliyeti düşük ve çat diye ayak uyduracak tempolu topçular alınacak. İşin diğer boyutu bu iş okan hocaya asla bırakılmamali bakın ASLA OKAN TRANSFER İŞİNE BURNUNU SOKMAMALI ARTIK.
Transferleri frankfurt, liverpool, bodo, ajax, usg, monacodan bakalim ordan isteyecekleri cikar kesin

Hata yaptığını filan düşünmüyor hala. O yüzden boşu boşuna kendimizi paralamanın da manası yok. Göreceğiz neyin ne olduğunu, çok da uzun olmayan bir gelecekte... :red:

Hala kalaanla Berkan diyor. Kackere oynattin bunları birader o bolgede

Hayır geçen 3 sene şampiyon yaptı 5 sene şampiyon yapıp 6. Sene şampiyon yapamasa başarısız diyecekler dedi biri. Ben yeterli değil diyorum. Şimdiden söylüyorum. İlla şampiyonluk kaybetmesine gerek yok. Ben oyun gücü görmüyorum. Oyuncu gücüyle kazanılan maçlar görüyorum. Bu takım daha iyi organizasyonlarla oynayabilir. Ezbere oyun oynanıyor adamlar seni kitliyor kilidi açacak hicbirsey yapmiyorsun
Bunu anlayabilecek kapasitede olmayıp futbol yorumlayan insanlar maalesef. Düşünsene adam 3 yıldır şampiyon oluyo ama sen eleştiriyosun. Normalde olmaması gereken birşey dimi. İlginç birşey var bak başarılı iken adam eleştiriyo bir bak ne diyo acaba. Oyun gücü diyo. Kadro ligin çok üstünde olduğu için başarılı diyo. İşte bunu anlayamayan insanla tartışmamak lazım. Sonra kendi en büyük Galatasaraylı sen kaybetmeyi isteyen konumuna düşüyosun. Oysa sen ondan çok başarı istemesen zaten böyle risk alıp eleştirmezsin milletin övdüğü yerde. Bilmez ve anlamaz işte asıl takımı daha çok düşünen kafa patlatanın sen olduğunu. Soruyorum kardeşim bak rakibin 3 lü stoper ile 5 lı defans düzeninde oynuyor. Kanatlarına 3 kişi basıyo. İçeri rakip uzun adamları ile dolu.. Neden orta açıyoruz ve hocan buna neden müdahale etmiyo. Ki hepimiz görüyoruz. Ya oyuncu eksik sakat diyo... Bu adamla futbol tartışmican işte.. Futbol cahili çünkü. Sanıyorki sana eleştirmek için gün doğdu bahane arıyo birşeyler için. Bilmiyo işte sen saha içinde olanları görüp daha fazla deliriyosun...

Son düzenleme:
Torreirayi amele yaptı ya madem bunlar var bu herif niye dinlenemiyor lan yetti artık ya. Harbiden dalga geciyor
Aynen bir sürü lig maçı oynadık her maç torreira oynuyor her maç. Perti çıktı herifin hamallıktan yemin ederim. Dile getirdiği kaan nerde ki kaan top oynamayı unuttu herif. Yedekteki topçuları kullanmaya kullanmaya bitiren hoca.

Hata yaptığını filan düşünmüyor hala. O yüzden boşu boşuna kendimizi paralamanın da manası yok. Göreceğiz neyin ne olduğunu, çok da uzun olmayan bir gelecekte... :red:

Şu cevaptan sonra Galatasaray hocalığı gözümde fiilen bitti. Kaan Berkan diyor hala te allahım ya!

Aynen bir sürü lig maçı oynadık her maç torreira oynuyor her maç. Perti çıktı herifin hamallıktan yemin ederim. Dile getirdiği kaan nerde ki kaan top oynamayı unuttu herif. Yedekteki topçuları kullanmaya kullanmaya bitiren hoca.
İnsanların aklıyla dalga geçiyor başka bir açıklaması yok.

Geçen yıl yetersiz denilen orta saha rotasyonundan Demirbay + Mertens ayrıldı, yerine sadece İlkay alındı ve İlkay alındığı için eksiğimizin kapandığını filan zannediyor demek ki ciddi ciddi. :asd:

Geçen yıl yetersiz denilen orta saha rotasyonundan Demirbay + Mertens ayrıldı, yerine sadece İlkay alındı ve İlkay alındığı için eksiğimizin kapandığını filan zannediyor demek ki ciddi ciddi. :asd:
İlkay ve Lemina da son anda geldiler birazda kendi çabaları ile bunuda unutmamak lazım. Yoksa biz geçen sene şampiyon olamazdık. Açık söylüyorum geçen sene Lemina gelmese şuan Okan bu takımın başında yoktu. Oshimenide alamazdık

Hocam senin pahalı transferlerinden bıktık afedersin yaa. Senin yüzde 5in kadar bütçe verilmedi hiç bir hocaya yemin ederim. Ulan bu kulüp şampiyonluk sonraki senesi geretse inamoto, mehmet topal, carrusca alıp CL de başarı yakalamasi beklendi. Sen neler yaşadığının farkında değilsin bak. 30 milyon euro verdiğin tek transfere bile neler alınırdı ayıp vallahi ayıp yaa. Beklere 100 milyon euro saçıldı 3 senede aklım almıyor yaşananlari.

İlkay ve Lemina da son anda geldiler birazda kendi çabaları ile bunuda unutmamak lazım. Yoksa biz geçen sene şampiyon olamazdık. Açık söylüyorum geçen sene Lemina gelmese şuan Okan bu takımın başında yoktu. Oshimenide alamazdık
Cuesta yazıldı lemina hazır değil diyerek Avrupa listesine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt