Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
150 milyon harca elinde yedek oyuncu kalmasin

hani ne diyeyim ben simdi

Derhal kovulup adam akıllı teknik taktik bilen kadronun eksik olduğunu bilen devre arasında gerekli takviyeleri yapabilecek bir hoca getirilmelidir.

Yaptığımız yatırıma karşılık Avrupa’da elde ettiğimiz başarı kesinlikle yaptığımız yatırımın karşılığı değil.

Özellikle son iki senede Avrupa için lig aşamasında toplanan puan / futbolculara verilen toplam maaş tablosu çıkarılsa muhtemelen ikisinde de direkt son sıralarda yer alırız.

Yarın saat 12 sularında ekürileriyle birlikte 3-5 kişi buraya damlayacak ve aslında Okan'ın hiçbir suçu olmadığını, kendisinin inanılmaz başarılı olduğunu, taraftarın şımarıklıktan kafayı yediğini, taraftar profilinin bozulduğunu, en ufak kötü sonuçta karalar bağladığımızı filan zırvalayıp bir de bilir kişi gibi çok önemli bir analiz yaptıklarını zannedip klavyelerini yağlamaya başlayacaklar yine. :red:

Yarın saat 12 sularında ekürileriyle birlikte 3-5 kişi buraya damlayacak ve aslında Okan'ın hiçbir suçu olmadığını, kendisinin inanılmaz başarılı olduğunu, taraftarın şımarıklıktan kafayı yediğini, taraftar profilinin bozulduğunu, en ufak kötü sonuçta karalar bağladığımızı filan zırvalayıp bir de bilir kişi gibi çok önemli bir analiz yaptıklarını zannedip klavyelerini yağlamaya başlayacaklar yine. :red:

Her sene aynı şeyi izliyoruz. Ben en çok buna tepkiliyim.

Geçen sene de Tottenham’ı yendik ne oldu RFSler Malmöler Kievler Az Alkmaar’lar öptü geçti. Kazanmamız gereken maçları kazanamıyoruz senelerdir böyle. Praglar young boyslar kopenhaglar. Bir tane büyük maçı öyle böyle alıyoruz gerisini salıyoruz.

Her sene aynı şeyi izliyoruz. Ben en çok buna tepkiliyim.

Geçen sene de Tottenham’ı yendik ne oldu RFSler Malmöler Kievler Az Alkmaar’lar öptü geçti. Kazanmamız gereken maçları kazanamıyoruz senelerdir böyle. Praglar young boyslar kopenhaglar. Bir tane büyük maçı öyle böyle alıyoruz gerisini salıyoruz.
Bu yılki Ajax ve Bodo maçlarını tek başına Osimhen aldı. Kimse hikaye anlatmasın.
Liverpool maçında takım olarak çok iyi oynadık ama bu maçlar da işte böyle her sezonda tek maçtan ibaret oluyor. Sorun bu zaten. Muhtemelen kalan maçlarda 0 çekeceğiz mesela, hem de aciz bir futbolla. Bugün 1 puan çok kritikti. 9 puan yetmeyebilir. Averajımız da kötü çünkü. Yine bir kırılma maçı ve yine almamız gereken sonucu alamadık. 150 milyon euro harcamanın bedeli bu kadar mıydı yani?

Ben her sezon aynı hatalar ve aynı keyifsiz futbolu izlemekten bıktım. İlla şampiyonluk kaybetmek mi lazım bir şeyleri anlamak için. Bazı şeyler bukadar açık ortadayken
Futbol görsel oyundur bu kadroyla Kocaeli'ye gençlere ikinamam ben ya. Arada kötü maç olur kabul ederim makina değil kimse ama kağnı gibi oynuyoruz biz ya.

Bir saranin kafayla vurduğu topta hızlı oynadik

Futbol görsel oyundur bu kadroyla Kocaeli'ye gençlere ikinamam ben ya. Arada kötü maç olur kabul ederim makina değil kimse ama kağnı gibi oynuyoruz biz ya.

Bir saranin kafayla vurduğu topta hızlı oynadik
Antrenmanda gerekli ezberler çalışılınca hızlanıyor diğer takımlar işte. Diğer hocalarda fazla izin vermeyi bilirdi

Bu haber gerçek ise bildiğin ihanet. Çok net ihanet 😠😠😠
Haber neden yalan olsun. Gayet doğru. İstemedi ve Avrupa da yine her şeyi mahv etti. Geçen yıllarda olduğu gibi. Hadi şimdi kara kara düşünelim atletico ve çok zor 2 deplasman. Allah verede oyuncular sorumluluk alır Liverpool maçı gibi. Buna kalırsak gruptan çıkamazsak şaşırmam açıkçası. Tehlikenin farkında değil kimse. Bide fener maçı var önümüzde.. Yine umarım oyuncular sahiplenir olayı yoksa bu toparlayamaz kendi başına. Bir anda çok kötü bir senaryoya girebiliriz. İnşallah olmaz böyle

topculari fiziksel ve taktiksel manada antrene edememesi hadi neyse de bari artik bizim su transfer isine karismasa bari

Acayip bir hoca
Takimin yarisini cok iyi antreman yaptiriyor ki sakatlanmiyorlar (IQsu düsük futbol proflarina göre)
Yarisida sakatlandigina göre iyi antreman görmüyor

Allah allah nasil oluyor bu ya?
Daha su basit seyin sebebini anliyamiyan low iq proflari senden daha iyi biliyor futbolu hocam
Cünkü yillarca FM oynamis kariyerleri var nede olsa

Ligde şampiyon yapabilecek bir oyunu da oynatmıyor maalesef. Dua etsin Fb'de takılsın, Osi falan sakatlanmasın. Başka türlü şansı yok çünkü.
son dönemlerde iyice çöktük ligde de doğru, kocaeli maçı berbat oyun, son yarım saat falan doldur boşalt çoğunlukla, gençler maçında 10 kişi takımdan baskı yedik,gol yedik,adamların kaçan neti var,3-3 olacaktı az daha.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt