- 15 Eylül 2009
- 65.260
- 11.695
- 2.993
150 milyon harca elinde yedek oyuncu kalmasin
hani ne diyeyim ben simdi
hani ne diyeyim ben simdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Yarın saat 12 sularında ekürileriyle birlikte 3-5 kişi buraya damlayacak ve aslında Okan'ın hiçbir suçu olmadığını, kendisinin inanılmaz başarılı olduğunu, taraftarın şımarıklıktan kafayı yediğini, taraftar profilinin bozulduğunu, en ufak kötü sonuçta karalar bağladığımızı filan zırvalayıp bir de bilir kişi gibi çok önemli bir analiz yaptıklarını zannedip klavyelerini yağlamaya başlayacaklar yine.![]()
Bu yılki Ajax ve Bodo maçlarını tek başına Osimhen aldı. Kimse hikaye anlatmasın.Her sene aynı şeyi izliyoruz. Ben en çok buna tepkiliyim.
Geçen sene de Tottenham’ı yendik ne oldu RFSler Malmöler Kievler Az Alkmaar’lar öptü geçti. Kazanmamız gereken maçları kazanamıyoruz senelerdir böyle. Praglar young boyslar kopenhaglar. Bir tane büyük maçı öyle böyle alıyoruz gerisini salıyoruz.
Buna cevap verecek bir vatan evladı Galatasaraylı arıyorum ya.. Lamina varken ve stoperde oynayabildiği bilinirken. Cuesta neden Avrupa listesine yazıldı.Cuesta yazıldı lemina hazır değil diyerek Avrupa listesine
Tahminim leminayi bu istemediBuna cevap verecek bir vatan evladı Galatasaraylı arıyorum ya.. Lamina varken ve stoperde oynayabildiği bilinirken. Cuesta neden Avrupa listesine yazıldı.
Onuda geç turu geçsek final bile yapabilirdik. Kadromuz gerçekten diğerlerinden kötü değildi. Ha hocamız iyi değildi o ayrı. Yine bir hata ve nelere mal oldu... Ne diyebilirim kiTahminim leminayi bu istemedi
Futbol görsel oyundur bu kadroyla Kocaeli'ye gençlere ikinamam ben ya. Arada kötü maç olur kabul ederim makina değil kimse ama kağnı gibi oynuyoruz biz ya.Ben her sezon aynı hatalar ve aynı keyifsiz futbolu izlemekten bıktım. İlla şampiyonluk kaybetmek mi lazım bir şeyleri anlamak için. Bazı şeyler bukadar açık ortadayken
Antrenmanda gerekli ezberler çalışılınca hızlanıyor diğer takımlar işte. Diğer hocalarda fazla izin vermeyi bilirdiFutbol görsel oyundur bu kadroyla Kocaeli'ye gençlere ikinamam ben ya. Arada kötü maç olur kabul ederim makina değil kimse ama kağnı gibi oynuyoruz biz ya.
Bir saranin kafayla vurduğu topta hızlı oynadik
kendi kapasitesine gsyi çekti işte
bu çok barizdi!
ben bu adama katlanamıyorun sevmiyorum güvenmiyorum
Haber neden yalan olsun. Gayet doğru. İstemedi ve Avrupa da yine her şeyi mahv etti. Geçen yıllarda olduğu gibi. Hadi şimdi kara kara düşünelim atletico ve çok zor 2 deplasman. Allah verede oyuncular sorumluluk alır Liverpool maçı gibi. Buna kalırsak gruptan çıkamazsak şaşırmam açıkçası. Tehlikenin farkında değil kimse. Bide fener maçı var önümüzde.. Yine umarım oyuncular sahiplenir olayı yoksa bu toparlayamaz kendi başına. Bir anda çok kötü bir senaryoya girebiliriz. İnşallah olmaz böyleBu haber gerçek ise bildiğin ihanet. Çok net ihanet![]()
son dönemlerde iyice çöktük ligde de doğru, kocaeli maçı berbat oyun, son yarım saat falan doldur boşalt çoğunlukla, gençler maçında 10 kişi takımdan baskı yedik,gol yedik,adamların kaçan neti var,3-3 olacaktı az daha.Ligde şampiyon yapabilecek bir oyunu da oynatmıyor maalesef. Dua etsin Fb'de takılsın, Osi falan sakatlanmasın. Başka türlü şansı yok çünkü.