Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.175
- 101.383
- 5.238
Tudor sanki kavga edecek kadar takımda kaldı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seni her zaman diğer biatçılardan ayırdım gerektiğinde rasyonel davranabiliyorsunMaçayı, papazı bilmem de idman konusuna katılıyorum. Az idman çok tatil işinden bende hiç hoşlanmıyorum.
Papaz her zaman pilav yemez. Ama göreceğiz.4 senedir olduğu gibi Kadıköy derbisini bizim icin tamam devam maci haline getirdi buradan puan alarak ve iyi bir oyunla çıkarsa arkasına tekrar desteği alir aksi durumda en kral oyuncumuz bile tepki görür bundan sonra,hoca iyi hazırlar umarim
Yav senin her tarafın makale, spor olsa ne olur.Yani bu başlıkta yazanların çoğunu elbette ciddiye almıyor, gülüp geçiyoruz. Spor nedir bilmez, futbola dair iki ne makale okumuştur, ne bir bilgisi vardır. Halı saha tecrübesi bile yoktur. FM oynasa hazır taktikle oynar. Ve işin kötüsü bir de yüzsüzlük yaparlar. Bugün Okan hoca takımdan gitti diyelim ve bunlardan birine soruldu, kim gelsin diye. Dedikleri isim takıma gelse ve batırsa çıkıp "yanılmışım özür dilerim" demez, yine der ki "Okan enkaz bıraktı o yüzden olmadı".
Edit: Okan hocayı eleştirenlere söylemiyorum bunu. Öfke ve irin kusanlardan bahsediyorum.
12 saat düşünüp bunu mu yazdın. 
Tamam devam maçı haline falan gelmedi bizim için. Puan tablosunda öndeyiz ve daha sezonun ilk yarısı, yenilsek 2 puan geri düşeriz o kadar. Bu kadar sakatımızın olduğu ve formsuz olduğumuz dönemde onlar bizi yenemezse yine yıkılırlar psikolojik olarak. Kaybetmek bize yıkım olmaz ama kazanamazsak onlara olur yani. Fenerin de bir şey oynadığı yok, alinin gidişinden sonra biraz kenetlenme var hepsi o.4 senedir olduğu gibi Kadıköy derbisini bizim icin tamam devam maci haline getirdi buradan puan alarak ve iyi bir oyunla çıkarsa arkasına tekrar desteği alir aksi durumda en kral oyuncumuz bile tepki görür bundan sonra,hoca iyi hazırlar umarim
Yani bu başlıkta yazanların çoğunu elbette ciddiye almıyor, gülüp geçiyoruz. Spor nedir bilmez, futbola dair iki ne makale okumuştur, ne bir bilgisi vardır. Halı saha tecrübesi bile yoktur. FM oynasa hazır taktikle oynar. Ve işin kötüsü bir de yüzsüzlük yaparlar. Bugün Okan hoca takımdan gitti diyelim ve bunlardan birine soruldu, kim gelsin diye. Dedikleri isim takıma gelse ve batırsa çıkıp "yanılmışım özür dilerim" demez, yine der ki "Okan enkaz bıraktı o yüzden olmadı".
Edit: Okan hocayı eleştirenlere söylemiyorum bunu. Öfke ve irin kusanlardan bahsediyorum.

Galatasarayın şu mali yapıyla camianın büyüklüğü ve tarihi ve kültürü ile maximum erişebileceği büyüklük 8/10
Türkiyede olduğu için hiçbirzaman 10/10 olamaz ne yazık ki
Okan Burukun max kapasitesi ise 6/10
onun için 6/10 üzerine bu adamla çıkamayız
yazık oldu zengin yıllarımıza!!!!
Okanım mesela Tolgahan duyum konusunda 10/10, gerçekten çok haklısınGalatasarayın şu mali yapıyla camianın büyüklüğü ve tarihi ve kültürü ile maximum erişebileceği büyüklük 8/10
6 çokGalatasarayın şu mali yapıyla camianın büyüklüğü ve tarihi ve kültürü ile maximum erişebileceği büyüklük 8/10