Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4 senedir olduğu gibi Kadıköy derbisini bizim icin tamam devam maci haline getirdi buradan puan alarak ve iyi bir oyunla çıkarsa arkasına tekrar desteği alir aksi durumda en kral oyuncumuz bile tepki görür bundan sonra,hoca iyi hazırlar umarim

Sezon başında 3 kulvarda yer alacağımız ve özellikle artık 6 yerine 8 CL maçına çıkacağımız bilinen bir şeydi.

Sezon başında Lemina ve Jakobs'un her an sakatlığa meyilli ve müsait oldukları bilinen bir şeydi.

Sezon başında bu sezon kışın Afrika Kupasının düzenleneceği bilinen bir şeydi. Buna rağmen takımın ilk 11'de değişilmezi olarak düşünülen oyuncularının pozisyon olarak birebir yedeğini bırak yerine oynayacak x bir oyuncu bile yok hiç bir şekilde.

4 senedir olduğu gibi Kadıköy derbisini bizim icin tamam devam maci haline getirdi buradan puan alarak ve iyi bir oyunla çıkarsa arkasına tekrar desteği alir aksi durumda en kral oyuncumuz bile tepki görür bundan sonra,hoca iyi hazırlar umarim
Papaz her zaman pilav yemez. Ama göreceğiz.

Yani bu başlıkta yazanların çoğunu elbette ciddiye almıyor, gülüp geçiyoruz. Spor nedir bilmez, futbola dair iki ne makale okumuştur, ne bir bilgisi vardır. Halı saha tecrübesi bile yoktur. FM oynasa hazır taktikle oynar. Ve işin kötüsü bir de yüzsüzlük yaparlar. Bugün Okan hoca takımdan gitti diyelim ve bunlardan birine soruldu, kim gelsin diye. Dedikleri isim takıma gelse ve batırsa çıkıp "yanılmışım özür dilerim" demez, yine der ki "Okan enkaz bıraktı o yüzden olmadı".

Edit: Okan hocayı eleştirenlere söylemiyorum bunu. Öfke ve irin kusanlardan bahsediyorum.

Yani bu başlıkta yazanların çoğunu elbette ciddiye almıyor, gülüp geçiyoruz. Spor nedir bilmez, futbola dair iki ne makale okumuştur, ne bir bilgisi vardır. Halı saha tecrübesi bile yoktur. FM oynasa hazır taktikle oynar. Ve işin kötüsü bir de yüzsüzlük yaparlar. Bugün Okan hoca takımdan gitti diyelim ve bunlardan birine soruldu, kim gelsin diye. Dedikleri isim takıma gelse ve batırsa çıkıp "yanılmışım özür dilerim" demez, yine der ki "Okan enkaz bıraktı o yüzden olmadı".

Edit: Okan hocayı eleştirenlere söylemiyorum bunu. Öfke ve irin kusanlardan bahsediyorum.
Yav senin her tarafın makale, spor olsa ne olur. :puhaha: 12 saat düşünüp bunu mu yazdın. :asd:

Faulle kontra atak kestirmeyi takıma öğretmesi lazım, yediğimiz gol yine aynı elemanı sarı kartla indirmemiz gerekiyordu

Tamam devam maçı haline falan gelmedi bizim için. Puan tablosunda öndeyiz ve daha sezonun ilk yarısı, yenilsek 2 puan geri düşeriz o kadar. Bu kadar sakatımızın olduğu ve formsuz olduğumuz dönemde onlar bizi yenemezse yine yıkılırlar psikolojik olarak. Kaybetmek bize yıkım olmaz ama kazanamazsak onlara olur yani. Fenerin de bir şey oynadığı yok, alinin gidişinden sonra biraz kenetlenme var hepsi o.

kendi diyor zaten ligde puan kaybına tahammülümüz yok ondan rotasyon yapamıyoruz diye eeee şimdi alsak 20 milyona 10 milyona oyuncular,tüm sakatlar iyileşince çok büyük ihtimalle hem CLde hem ligde anadolu takımına karşı hemen hemen aynı 11 çıkacak,o zaman ne diye para harcayacağız ki? hiç kimse şimdi bana türkiye de baskı var demesin o yüzden rotasyon olmuyor demesin, sanki diğer ülkelerde fanatik taraftarlar yok,şampiyonluk baskısı yok.

toreira avrupa maçında yorulur sonra lig maçında yeni aldığın adamı oynatsan tamam ama rotasyonu da sadece sakatlık olunca mecburen yapacaksak boşa yüksek para harcamaya gerek yok,sadece nicelik olarak genç yetenekler alırsın belki o kadar,yedeğe 20-30 milyonluk adam alamayız şuan,ki onu da zamanında yaptık,yedekte zaha,ziyech gibi yıldızlar vardı ama ne oldu? hemen hemen yine sürekli aynı kadro çıkmadık mı? yedek oyuncular sadece sakatlık durumunda var olan oyuncular değildir,onları da yorgunluk varken kullanman lazım full yedek çıksın da demiyoruz ve bi zahmet 2-3 tane oyuncu dinlendirdin diye 10 milyonluk anadolu takımını iyi bir oyun planı ile zorlanmadan yenmen lazım

Okan hoca kafayı maça vermedi dün, maçin başından sonuna kadar hakemle uğraştı, genelde bu hareketleri yapınca kaybediyoruz

futbola dair makale okumuş mu hadfasdasdasfasd

aga ne zannediyorsunuz şu futbolu ya. Sen sözde, taraftara futbol bilgi eksikliğinden laf vuruyorsun da toz konduramadığın hocanın 1 tane taktiksel detay verdiği basın toplantısı yok, kahvehanedeki amcalar seviyesinde değerlendiriyor maçları saçma sapan bahaneler uyduruyor vs.

Heralde taktiksel açıdan rakiplere renk vermemek için yapıyor bunları diyeceğim de her hafta 11i sızdırılan bir herifin bunu pek önemseyeceğini zannetmiyorum.

Dursun şaka maka topçudan daha fazla anlıyor ha, dalga filan geçmiyorum yani, harbiden gerçek bu. :asd:
Okan'a kalsa gidip Ederson'u aldırıp 5 yılımızı ipotek edecektik.
Ya da dünya üzerinde mesela kendi aldırdığı 3 bekten (Jelert, Angelino, Frankowski) yarım devre geçmeden vazgeçen ve bunları istemiyorum diyen başka bir hoca örneği var mıdır?
Bir de şimdi 30 milyon verdirdiği Singo'nun aslında bek olmadığını ima ediyor. :puhaha:

3 senedir kritik Avrupa maçlarına yedek kulübesinde çoluk çocukla çıkıyoruz.

Galatasarayın şu mali yapıyla camianın büyüklüğü ve tarihi ve kültürü ile maximum erişebileceği büyüklük 8/10

Türkiyede olduğu için hiçbirzaman 10/10 olamaz ne yazık ki

Okan Burukun max kapasitesi ise 6/10

onun için 6/10 üzerine bu adamla çıkamayız

yazık oldu zengin yıllarımıza!!!!

Galatasarayın şu mali yapıyla camianın büyüklüğü ve tarihi ve kültürü ile maximum erişebileceği büyüklük 8/10

Okan gidince fakirlik döneminemi girecegiz.

Okanım mesela Tolgahan duyum konusunda 10/10, gerçekten çok haklısın 👀😍

6 çok
3 filan gerçekçi olacaksak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt