Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 puan gitti diye bakmayin deplasmanda yedeksiz bir kadroyla 1 puan aldik.

Evet 3-4 dakika daha dayansak 3 puan bile aliyorduk ama ilk yari disinda top falan oynamadik. Golun uzerine yatmaya calistik ama bazi oyuncular yorgunluktan dokulmeye basladi.

Mecbur oyuncu degisikligi yapmasi lazimdi oyle degistirmesine gerek yok demeyle olmuyor bu isler, bu sadece kolaya kacmak ve ezbere mac skoruna gore yorumdan oteye gitmez.

Ben sadece Berkan niye daha erken oyuna alinmadi ona sasirdim, Arda girmeyecekti boylece Lemina stoperde kalacakti, Berkan'i orta sahaya atabilirdi.
20 dakika Yunus ve Berkan girebilirdi

O kadar da idare ederlerdi

Ve tescilliler üzerimize gelemezdi rahatça

Kabul edelim ki Arda ve İcardi hamlesi gereksiz oldu

Bu arada teşekkürler engelimi açtığın için

Oshimen veya sane olsam mac sonu soyunma odasinda kavga cikardi. 90 dakika herifler kostu savunma yapti ayni hatalari yine tekrarladin tandemi bozdun icardi yi aldin ve yedin. Oyuncunun psikolojisi bozulur. Bu kadar dusuk bir iq kabul gorulur mu oyuncu gurubunda?

Icardi’den korktuğu kadar kimseden korkmuyordur. 10 dakika daha oynasa Osimhen kazanırdık muhtemelen. Arda’yı da iki maçta ateşe attı. Ne diye bozuyorsun takımı ya vallahi çıldıracağım bu herif yüzünden.

Oshimen veya sane olsam mac sonu soyunma odasinda kavga cikardi. 90 dakika herifler kostu savunma yapti ayni hatalari yine tekrarladin tandemi bozdun icardi yi aldin ve yedin. Oyuncunun psikolojisi bozulur. Bu kadar dusuk bir iq kabul gorulur mu oyuncu gurubunda?
Hepsi Okan hoca'yı gayet seviyor, Okan hoca düşük bir IQ falan da değil. Osimhen veya Sane de bu yüzden değilsin zaten.

Bu futbolla avrupada bundan sonra galibiyete şok geçiririm.Öyle yorgunlukla as 11 ile düzelebilecek yanlışlar yok.Direkt futbol eksiklikleri var.

Evet 3-4 dakika daha dayansak 3 puan bile aliyorduk ama ilk yari disinda top falan oynamadik. Golun uzerine yatmaya calistik ama bazi oyuncular yorgunluktan dokulmeye basladi.

Mecbur oyuncu degisikligi yapmasi lazimdi oyle degistirmesine gerek yok demeyle olmuyor bu isler, bu sadece kolaya kacmak ve ezbere mac skoruna gore yorumdan oteye gitmez.

Ben sadece Berkan niye daha erken oyuna alinmadi ona sasirdim, Arda girmeyecekti boylece Lemina stoperde kalacakti, Berkan'i orta sahaya atabilirdi.
bu kadar eksik, sakatlıktan yeni dönmüş Galatasaray'ı yenemeyen fener düşünsün. bugün sallaya sallaya şampiyon olacağımızı gördüler

bu kadar eksik, sakatlıktan yeni dönmüş Galatasaray'ı yenemeyen fener düşünsün. bugün sallaya sallaya şampiyon olacağımızı gördüler
Bir şey oynadıkları yok zaten

Hiçbir ciddi maçta iyi oynamadılar

Hep hakemlerin ikramı

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Admirim osimhen 5 dakika daha oynardi. İcardi hiç girmemeliydi sahada yürüyor adama kosmuyor bile

Lütfen 1 farkla önde olduğumuz hiçbir maçta 80den sonra değişiklik yapma bu son olsun artık rica ediyoruz

Berkan'da 1 antrenmana çıktı yüksek ihtimal o ve Yunus son 5 dakika falan oynayabilirdi. Maç skoruna göre yorum kolay zaten değiştirmese gol yesek bu sefer de o kadar yorulmuş, yürüyemeyen İlkay neden oyunda kaldı denecekti. Arda ve Ahmed Kutucu vardı tam anlamıyla hazır yedek olarak. İlkay yerine Kutucu'yu sokabilirdi belki diyebiliriz.

Hepsi Okan hoca'yı gayet seviyor, Okan hoca düşük bir IQ falan da değil. Osimhen veya Sane de bu yüzden değilsin zaten.
Seviyorsun diye agzina mi sicmasi gerekiyor. 90 dakika kos kos mucadele et teknik ekibin ayni hatayi 3 gun once yapmasina ragmen yine ayni hatayi tekrar etmesi durumunda ne dusunursun? Mucadele gucun her turlu dusmeye baslar.

Lütfen bu takıma devre arası

Orta saha, forvet ve kanat aldır

Lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt