- 6 Eylül 2014
- 93.367
- 64.248
- 4.608
Aslında hep olumluyumdur.Mazoşist misin?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aslında hep olumluyumdur.Mazoşist misin?
Cayır cayır yakmışOndan ziyade adam çalıştırdığı butun takımlarla feneri hoplattı puan almadığı takim yok ,şaibeli rizeyle bile 3 puan aldı akhisar donemi dahil
Terime gore cok rahat ve sakin adam okan hoca Terim hem kendi geriliyor hem takimi geriyordu
Acı çekmek insani bir duygudur durmadan pas hatası olunca kalbime bıçak saplanıyor biliyor musunMaç izlerken de acı çekmeyin yav, çekiyorsanız da izlemeyin. Derdinizi
ya sgAcı çekmek insani bir duygudur durmadan pas hatası olunca kalbime bıçak saplanıyor biliyor musun
Sen beni hiç anlamıyorsun ama olsun ben seni böylede seviyorum. Her yorumunu begeniyorum
Hocanın herhalde başarılı bir geçmişi ve birikimi var ki buraya getirilmiş. Hiç bir şey bilmiyor hoca moca değil diyecek kadar da hadsiz değiliz zaten de mesele o değil
Bizim bu antiliğin artmasının başlıca sebebi en ufak eleştiri yaptığımızda verilen saçma sapan cevaplar
kötü geçen bir maç sonu oyunda şu eksik kadro planlamasında bu yanlış diyoruz, kimseden ses çıkmıyor sonra benzer bir oyunla maç kazanılınca "koydu yine hocaaaam" minvalinde konudan alakasız cevaplar gelince rövanşist duygular tetikleniyor maalesef
sneijder skordan uzak 1 senedir diye eleştiriliyorken sesi çıkmayıp douglaonun kendi kalesine attığı gol sonrası "koydu mu nasıl soktu size" diyen hakan delikanlı misali
kar topu misali başlayan eleştiri işini bu noktaya getiren rasyonaliteden uzak hocacılar bence
Gitmesini isterlerdi sırf şampiyonluk gelmiyor diye. Şampiyonluk gelince rezil oyun kimsenin umrunda olmuyor. Maçları kazanırken bir taraftar acı çeker mi ne biz çekiyoruz hemde bukadar milyon Euro fark varken. Bu takımın 3 pas yapamahasi saçmalık kontraya cikamamasi sacmalik. Attığınız gole bak mesela bireysel yetenek 2 kişiyi calimliyor sut çekiyor Sane
. Ben duvar paslari görmek istiyorum arkadaş hücumda. Bir oyun tarzı görmek istiyorum. Biz kaos oyunu oynuyoruz
Degisytirecekse teknik ekibini degistirsinler. Yanındakiler bir halta yaramiyor
Aslında hep olumluyumdur.
.
Son yaşanan gelişmelerden dolayı anti saflarından sezon sonuna kadar ayrılıp birlik olma saflarına katılmış bulunuyorum. GS'nin hakkını savunmak da belli ki taraftara kalmış. (biz ne yapabiliriz o ayrı konu tabii, ama karınca misali maksat safımız belli olsun)
Sen de var mısın @Egemen Bayrak
Son yaşanan gelişmelerden dolayı anti saflarından sezon sonuna kadar ayrılıp birlik olma saflarına katılmış bulunuyorum. GS'nin hakkını savunmak da belli ki taraftara kalmış. (biz ne yapabiliriz o ayrı konu tabii, ama karınca misali maksat safımız belli olsun)
Sen de var mısın @Egemen Bayrak