Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocanın herhalde başarılı bir geçmişi ve birikimi var ki buraya getirilmiş. Hiç bir şey bilmiyor hoca moca değil diyecek kadar da hadsiz değiliz zaten de mesele o değil

Bizim bu antiliğin artmasının başlıca sebebi en ufak eleştiri yaptığımızda verilen saçma sapan cevaplar

kötü geçen bir maç sonu oyunda şu eksik kadro planlamasında bu yanlış diyoruz, kimseden ses çıkmıyor sonra benzer bir oyunla maç kazanılınca "koydu yine hocaaaam" minvalinde konudan alakasız cevaplar gelince rövanşist duygular tetikleniyor maalesef

sneijder skordan uzak 1 senedir diye eleştiriliyorken sesi çıkmayıp douglaonun kendi kalesine attığı gol sonrası "koydu mu nasıl soktu size" diyen hakan delikanlı misali

kar topu misali başlayan eleştiri işini bu noktaya getiren rasyonaliteden uzak hocacılar bence

Egemen renktaş herkesi ciddiye alamayız, alma bence de. Bak ben Okan hocayı destekliyorum, bence takımın başında kalmalı. Ben isterim uzun yıllar kalsın Wenger falan gibi. Ama inan bana göre hatalı bulduğum bir sürü yönünü de sayarım. Senin dediğin kitleyi ciddiye alamayız ki. Aynı şekilde tam tersi. Dedim ya düşün, hoca müthiş iş başarsa bile hocaya rağmen yaptık diyenler olacak. Şimdi ben ne diyeyim ki bu duruma.

O yüzden aklı başında insanlarla konuşmak her zaman en iyisi.

Gitmesini isterlerdi sırf şampiyonluk gelmiyor diye. Şampiyonluk gelince rezil oyun kimsenin umrunda olmuyor. Maçları kazanırken bir taraftar acı çeker mi ne biz çekiyoruz hemde bukadar milyon Euro fark varken. Bu takımın 3 pas yapamahasi saçmalık kontraya cikamamasi sacmalik. Attığınız gole bak mesela bireysel yetenek 2 kişiyi calimliyor sut çekiyor Sane
. Ben duvar paslari görmek istiyorum arkadaş hücumda. Bir oyun tarzı görmek istiyorum. Biz kaos oyunu oynuyoruz

Degisytirecekse teknik ekibini degistirsinler. Yanındakiler bir halta yaramiyor

Yav renktaş, öyle bir şey yazmışsın ki, aga zaten böyle oyuncuların olacak ki büyük işler yapacaksın. Aksi takdirde bir şey yapamazsın ki. Sen ilerde çizilmiş bir set golü görmek istediğinden bahsediyorsun anlıyorum. Ama Fenerbahçe maçını örnek vereyim, daha 3 gün önce izledik, baştan sona bir teknik direktörün, diğerini nasıl kucağa aldığını izledik. Kimse Torreira-İlkay tandemi yazmazken, Okan hocanın bu tandemle ben bunların pressini kırarım düşüncesiyle nasıl Fener'i kucağa aldığını gördük. Sanchez'i birebir eşleştirerek ilk yarı Kerem'i, ikinci yarı Nene'yi nasıl sahadan sildiğini gördük. Ve daha bir sürü şey, şimdi bunlar teknik direktörlük değil mi sence? Hakem denilecek şahıs olmasa, bu kadar eksikle sakatla kadıköy'de Fener'i yenip dönecektik.

Kalkıp Guardiola ile Okan hocayı kıyaslamıyorum elbette, ama adamın elinde Xavi var ki o kurduğu setler işe yarıyordu. Yani büyük hocalar, büyük oyuncuları oynatmayı başaran, onlardan verim almayı başaran, onları idare etmeyi başaran hocalardır. Okan hoca şimdilik çok büyük bir hoca mı, değil, ama potansiyeli var mı var. Yapabildikleri, yapabileceklerinin de göstergesi. O noktaya ulaşır, ulaşamaz bilemeyiz.

Misal, Xabi Alonso bize Leverkusen'de gösterdi ki cidden iyi bir taktisyen. Ama bak Real Madrid'de sürekli kadroda birileriyle sıkıntı içerisinde. Ancelotti'de böyle miydi, değildi. Ancelotti o, yani adam Godfather gibi bir şey, ne söylerse o. Ama Xabi şimdilik problemler yaşıyor, onun da aşması gereken, kat etmesi gereken yollar var işte.

Son düzenleme:
Son yaşanan gelişmelerden dolayı anti saflarından sezon sonuna kadar ayrılıp birlik olma saflarına katılmış bulunuyorum. GS'nin hakkını savunmak da belli ki taraftara kalmış. (biz ne yapabiliriz o ayrı konu tabii, ama karınca misali maksat safımız belli olsun)
Sen de var mısın @Egemen Bayrak

Son yaşanan gelişmelerden dolayı anti saflarından sezon sonuna kadar ayrılıp birlik olma saflarına katılmış bulunuyorum. GS'nin hakkını savunmak da belli ki taraftara kalmış. (biz ne yapabiliriz o ayrı konu tabii, ama karınca misali maksat safımız belli olsun)

1764878990056.webp

okan mason, egemen bayrak, onur adıbelli

Bu sükunetin ilk yarıda 0.07 xg istatistiği yapacağımız bir samsun maçı ile bir anda kaybolur ben sana söyleyeyim.

Maç kadrosunu her gördüğümde oyuncu aldırmadığını hatırlayıp kulaklarını çınlatıyorum hocam

takımın ne oynuyor çık hele anlat

Arda stoper arda sağ bek bilmem ney… ne zaman anında doğru şekilde yerleştireceksin şu takımı. Arda’yı oyuna alırken sağ bek’e koymak benim bile aklımdan geçti senin nasıl geçmiyor anlamakta zorluk çekiyorum.

takımın ilk yarıdaki hücum aksiyonları enteresandı değişikti inanmakta güçlük çektim doğrusu helal olsun demekte beis görmem

İyi bir hoca ama standartı yok. Kendisiyle hiçbir zaman beşiktaş'ın yaşadığı gibi kötü dönemler yaşamayız ama kendisiyle hiçbir zaman hayalimizdeki galatasaray olamayız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt