Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu 4. Yıl rekorlar kırıyorsun, başarılısın ama…

Senin olmayan oyuna müdahale yeteneğine tüküreyim ya!

Ulan 18 yaşında çocuğu 3 maçta yuhalattın. Hakikaten bravo…

USG maçında sonradan oyuna girmiş sıçmış,
FB maçında sonradan oyuna girmiş sıçmış..

Özgüveni yerle bir olan çocuğu yine aynı şekilde oyuna atıyorsun…

Gerçekten takdir edilesisin…

Huzurla başını yastığa koyabilirsin. Puan kaybedebilirdin, kaybetmedin ama 18 yaşında bir potansiyeli her zaman olduğu gibi kaybettin. 2 yıl önce de benzer duruma Kazımcan’ı sokmuştun

Maçı Osimhen, Sane'yle alıp Arda, Kazımla veriyorduk. Hocam tamam çok fazla iyi oyuncu Hoca için de dert anladık ama ilk 11i iyi ama 18 kişilik kadrosu yetersiz bir takımız. Senin oyun tipine Icardi'nin de olmayacağını hesaplarsak hem orta saha hem forvette güdük kalıyoruz. Etme eyleme 3-4 transfer şart bu takıma.

Fazlalıklardan da bir an önce kurtulmak lazım

Yüz kere yazdım bu da yüzbir olsun CL oynayacağın bu senede o kadar kırıcı maçlar oynayacakken 4 tane yabancı hakkını(Yusuf'u da dehlerdim) kullanmamak gerçekten büyük başarı!!!!

İlk yarı çok iyi bir oyun vardı. Mecburiyetten Lemina- Arda değişikliği gelince 2. yarı ise acayip gergin ve güvensiz bir oyun oldu. Hocam Arda belli ki hazır değil artık bu tarz durumlarda farklı çözümlerde üretmelisin ezbere değişiklik bu biraz. Örnek Barış'ı sağ beke çek, Sanchez stopere kanata Kutucu'yu at. Kutucu'nun hem tecrübesi hem de hata yapsa bile kaleye uzak olduğu için hatasının telafi imkanı daha fazla var. Çok iyi bir ilk yarıdan sonra bu 2. yarıyı insan mantığına oturtamıyor.

Galatasaray tarihinin en şanslı hocası.Taktiksel olarak çok geridesin samsun gibi rakiplere karşı üstünlük kurmayı bırak maçı sürekli çevirtiyorsun 1 dakika oyunu tutabilecek planın yok.

Sürekli yıldız topçular kıçını kurtaracaksa, sen bir maçta bile takıma dokunuş yapamayacaksan ne halta yararsın. Kadro planlaması yapamıyorsun, transferden anlamıyorsun, oyunu okuyamıyorsun, değişiklik yapamıyorsun… böyle hocalık mı olur. Yazıklar olsun ya, kör olsa görürdü maçın sıkıntıya gireceğini.

Sana söylenecek söz kalmadı.

rahat geçen maçı zora sokmayı çok seviyorsun aferin sana. kaç defa oldu şu arda vasatını stopere atma diye gerçi bekte bile vasat değildi. barışı sağa alsan maçı rölantide bitirecektik.

Kimse savunmasın takımı bile isteye 2 dir 10 kişi oynatıyor önce Yusuf olayı bugün de arda olayı fener maçındaki hatasını söylemiyorum değişiklik yapma yapamıyorsun hocam .Sag bek olur mu arda dan herkes görüyor golun geldıgını .

Kimse savunmasın takımı bile isteye 2 dir 10 kişi oynatıyor önce Yusuf olayı bugün de arda olayı fener maçındaki hatasını söylemiyorum değişiklik yapma yapamıyorsun hocam .Sag bek olur mu arda dan herkes görüyor golun geldıgını .
golü soldan yedik sanki

Nezaman hocaligi ogreneceksin? Maci vermek icin elinden geleni yaptin yine. Yemedi tabi maci ardayla tamamlamaya. Osimhen daha kac kez kurtarsin seni

Bir insan 3 kez ust uste ayni hatayi yapiyorsa diyecek bir sey kalmiyor artik. Zaten denilecek seyleri dedik defalarca. Ders almiyor maalesef.

1 sezon Icardi kurtardı, 2 sezondur Osimhen kurtarıyor. Şu takıma artık doğru düzgün kadro kur. Dar kadro kurdurup bu kadro 3 kulvara yetmez diyen taraftarla alay etme bir daha.

Demek ki Okan efendi kahvede futbol yorumlayan tayfa senden iyi biliyor futbolu

Hani diyorlar ya Okan buruk GSi 3 sene şampiyon yaptı

Bende diyorum ki GS futbolcuları Okan buruku 3 sene şampiyon yaptı.

Maçı kazandık ama sinirim bozuldu

HOCAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM düşmanlarına boydan girim
New Years Yes GIF by Hunchback Music
Simon Cowell Wow GIF by America's Got Talent

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt