Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yikil!!! Bir insan nasil pes pese üc kere ayni hatayi arda ile yapar? Ardayi oyuna alip stoper oyniyan adami sag beke cekiyor gol yiyoruz , fener macinda ayni hata, bugün yine aynisi, bir insan israrla neden ayni hamleyi yapar? Ardayi aliyorsun bari Sanchezi degil Ardayi at sag beke. Ardayi bu üc macta resmen bitirdi. Bu takimdan gittigin gün benim bayramim olacak

Okan hocam lütfen stoper tandemini fazla değiştirme. Defansla fazla oynayınca takım kolay gol yer.

1 hafta sonra dilim dilim doğranmamıza sebebiyet verecek şeyler yapıyor, o son dakika pozisyonunun algısını muhtemelen maçın birinde fitlemeye çalışacaklar. Öyle bir ilk yarı geçirdik ki şu maçı o gazla 5 6'lık yapıp tertemiz çıkabilirdik işin içinden.

Maç önü hazırlığıyla maç içerisinde oyunu okuma özelliği birbirinden farklı. Müdahaleler hep yanlış ve takımı batıran müdahaleler oluyor, Buda malesef senden iyi bir hoca olmayacağının net göstergesidir

Aman Allah'ım, salı gece bu başlıkta kıyamet görüyorum, en az 25 ban.

Lemina olmasa gecen sene postalanmisti. Bu sene de okanla taraftarlar arasinda duran tek bariyer. İşin ironik kismi bu oyuncunun taraftar ve oyuncunun kendi talebiyle bu takima tranafer olmasi.

Biraz hafizayi tazelersek Premier ligde bircok macta oynayan sahaya kaptan cikan adam hazir degil diye avrupa listesine yazilmadi. Cuesta denilen garabet onun yerine tercih edildi. Buyuk gs dusmanlari guntekin ve ridvan lemina tehlikesini gorunce oynadigi ilk maclardan sonra hemen basladi fitne sokmaya. Gs hucum takimi sara toreria ve mertens oynamalidir diye.leminayla kisir futbol oluyormuş:) Mertens pres futbolundan artik ici disina cikmis oynasa bile takimi eksik oynatmakta o sıralar. Lemina bizi ikinci yariyi kazandirdi ve sampiyonlugu da kazandirmak uzereydiki yine okan buruk dahisinden muhtesem bir hamle geldi. Yanilmiyorsam kasimpasa maci deplasmandayiz zar zor skoru aldik 3-2 one gectik ve leminayi oyundan aldi cuestayi soktu. Takimi bir anda corba yapti. Dakika 80 ler filan. Cuesta penalti yaptirdi ve yedigimiz golle beraberlik oldu sonuc. Ne kadar tanidik bir senaryo degil mi?

Uefa lig maclarinda malmö deplasmani 2-1 ondeyiz ite kaka getirmisiz maci ve adamlar sol kanada zenci sokmus metehani yilan danslariyla herif yok etmis bizim dahi teknik adamamiz son dakika ziyechi aliyor kanada. Ziyech gibi oyuncuyu hem orada kaybediyorsun 89. dakikada zenci kovalasin diye oyuna aliyorsun hem de metehani orada iyice zayiflastiriyorsun. Sonuc o kanattan yedigimiz son dakika golu.

Size boyle birsuru mac ve degisiklikler anlatabilirim. Anlatmak istedigim neden okan burukla olmayacagi konusudur. Cunku milyonlarca euro harcanmis bir takimin kaderi onun dusuk seviye egosuna birakilamaz nokta.

Geçerliliği şüpheli dediğin ligde bütün engellemelere rağmen ittirilen fenerin önünde şampiyon. Eğer küçümsediğin buysa emeğe saygısızlık ediyorsun.
Değil elbet, süper denilen ligin takımı ikinci ligdeki takıma yeniliyorsa ve senin takımın ise ilk 5 lig seviyesindeyse, daha Farklı şey beklersin. Broadway (bilmem bindokuzyüz kaç model) diğeri ise son model lüks elektrikli araba…

Hocayı seviyorum. Lakin çok fazla yük var hocada bunu biraz dağıtmak lazım. Futbolun başına futboldan anlayan hocaya planlama, transfer vb. konularda yardımcı olacak ekip şart bu iş tüm dünyada böyle. Hocanın ekibinden eksilmede olmuşken oraya da hocanın istediği bir kaç ekleme olabilir. Takımın haklarını düzgünce savunacak, hitabeti kuvvetli bir basın sözcüsü de şart bence çünk, yönetimde bunu yapabilen birisi yok.

Tek idmanla Monaco maçına çıkacağız, cidden merak ettiğimden soruyorum şu uygulamayı yapan başka takımlar var mı

Cuma maç
Cumartesi aslar izinli
Pazar tüm takım izin
Pazartesi idman
Salı maç
Sonra sorguluyoruz iste niye beller dönmüyor, neden 65 70 dk dan sonra ya da 2 farkli galibiyette mac bitmis moduna giriliyor.

Ben olsam yarim gun izin sonra monacoya gidene kadar kemerburgazdan cikartmazdim kimseyi

Tek idmanla Monaco maçına çıkacağız, cidden merak ettiğimden soruyorum şu uygulamayı yapan başka takımlar var mı

Cuma maç
Cumartesi aslar izinli
Pazar tüm takım izin
Pazartesi idman
Salı maç

Geçtiğimiz sezonlarda değil belki ama hoca bu sezon kendi etti kendi buldu. Yedek kulübesini geçtim, sahaya çıkarttığı ilk 11'de bile 2-3 tane hala sakatlığı süren ya da etkisi süren oyuncu var.

Bu sene Kaan'a, Berkan'a, Yusuf Demir'e, Metehan'a güvenmenin bedelini böyle ödüyor işte. 4 tane yabancı kontenjanını neden boş bırakırsın? En kötü kirala birilerini, devre arasında salarsın olmadı. Antrenman yerine takıma izin vermek zorunda kalıyor.

Geçtiğimiz sezonlarda değil belki ama hoca bu sezon kendi etti kendi buldu. Yedek kulübesini geçtim, sahaya çıkarttığı ilk 11'de bile 2-3 tane hala sakatlığı süren ya da etkisi süren oyuncu var.

Bu sene Kaan'a, Berkan'a, Yusuf Demir'e, Metehan'a güvenmenin bedelini böyle ödüyor işte. Antrenman yerine takıma izin vermek zorunda kalıyor.
En buyuk 2 elestirimden birisi bu.

Yaz transfer surecinde - ki bu sene epey rahat zaman dilimi vardi temmuzda acmadik sezonu. Hep her sey mukemmel, sampiyon modundan kafalar cikmamis ve kadro yeterli mantigi oldu yine(bu sezonu ayiriyorum cunku hem zaman hem kaybak vardi yedekleme icin yasi genc takviyeler yapilabilirdi)

Yabanci hakkimizi bile tam kullanmadik. Bana cok komik geliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt