Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sezon sonu sampiyonlar ligini bile kazansa yonetimle beraber yürüyüp gitmeli. Yeter artık harcattigin paralarla rezil rusva futbolumuz. Elinde kadro yoksa sakatliklardan dolayi ona gore hazirla takimi. 45 dakika oynayan takim ikinci yari sahaya cikmadi ya boyle bisey mi var. Rezillik su ikinci yari. St Gilloise-Fb-Samsun her mac ayni sey. İkinci yariya yetecek kadar kondisyonu bitirmeyin abi su takimin. Berkan’i at bari ortaya herifler hayvan gibi ezdi orta sahada en azindan fazlalik yaratirdi ortada. İzliyo kenarda herif.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dayı kafam ağrımasın diye dar kadro kurduruyorsun. Sonra her sezon ortası abuk subuk heriflerle Zurnupa maçına çıkıyoruz. Hadi onu geçtim lige de yansıyor

İlk avrupa sezonunu kadro darlığından kaan berkanla verdi

Akıllanmadı ikinci sezonu kadro darlığından yine kaan berkanla verdi

150 harcattı üçüncü avrupa sezonunu da yine kadro darlığından verdi

Buna ders alıyo diyen olursa ağız yüz dağıtacam artık

eskiden hıncal uluçlar bu kulube yön verirdi

şimdi sinanlar hasan hüseyin dar kadro bir seçim pepde öyle iatiyor diye bunu savunuyorlardı sezon başı!

şimdide maçdan önce sırf laflarını yutmamak için dar kadro bir seçim ama sakatlıklar çok olunca sorun oluyor diyorlar!

böyle yorumculara böyle hoca HAK!!!!

yazıkkkkkkk bu camia bu taraftar bu kadar çok beyinsizi hak etmiyor!
FT savunurlarken en sevdiğin yorumculardi

Neyse hocam herhalde artık en acı şekilde tecrübe ettiğin için öğrenmişsindir kadro genişliğinin önemini. Bundan sonra bi daha bu hatayı yapmazsın diye düşünüyorum.

Canın sağ olsun, toparlarız buradan.
Nereye öğreniyor rengim Nereye. 3 sezondur avrupadayiz 3 tam zurnanın zurt dediği yerde oyuna alacak adam yok. Olmuyor vallahi olmuyor. Şimdi atleticoyu yen yenebilrisen. Haaland balogun degil dağa taşa atsın. Alvarez buldu mu tabelada skor görürüz

İlk yarıdaki iyi oyun, ikinci yarı başlar başlamaz kafası kopmuş tavuk gibi bir takım,

bu fark nasıl olabiliyor - sadece fizikle açıklanamaz herhalde,

üzücü.
Karşıdaki hoca maç içi taktik değişiklik yapıyor ve okan hoca herzamanki gibi izliyor. Okan hocanın maç içi yönetimi hep böyle malesef

Tamam işte. Senin dediğin olsun diyorum. İlk yarıda kötü mü oynadık? O kaçan pozisyonlarda suç hocada mıydı? İlk yarıda bir şey dedin mi? Zaten 2. yarı ile birlikte yorulan takımın düşeceği belliydi. İyi futbol oynanan şeyleri saymayıp sırf kötü oynuyoruz gibi bir algı var şu an. Hatta kendinde ne hak gördüğünü anlamadığım biri bela okuyor insanlara. Ben de umarım sizin istediğiniz şeyler olur diyorum. Ondan sonra mutlu oluruz işte. Torrent daha iyi diyorlar mesela umarım istedikleri olur.
Sikinti o zaten.

Gol bulamazsan o ilk yari, takim bitiyor. İlk yari herifler bekledi ikinci yari sen yorulunca ustune ustune geldi dagildin.

İlk yari degil tum maci oynayabiliyor olman lazim.

Olay bela okuma o su bu degil. 3 senedir birebir benzer surecler var. Bu kismi tesaduf degil teknik ekip acisindan.

Avrupa şoklari gecince lige asilip sonuc alip sil bastan oluyor. Planlama ve mantalitenin degismesi lazim.

Istifa et diyenler cok beklersiniz, okan buruk kötü hoca ama enayi degil ,kariyeri boyu birdaha böyle büyük bir takimda calismiyacak böyle bir kadro görmiyecek. Kovulana kadar kalir ,asil sorun bunu kovacak yönetim.yok , cünkü nasil olsa ligde sampiyon oluruz havasi var.

Şampiyonlar ligine giden takım 4 yabanci hakkını nasıl kullanmaz. Üstüne kadrom geniş diyebilir lan. Hayır sen bunu 2 senedir yaşıyorsun zaten Avrupa'da. 3. Sene yine aynısı yapıldı. Torreiraya birşey olsa napacakti bu Okan abimiz acaba. Lemina taraftarın itelemesiyle alındı onuda almıyordu.

Ekonomide iyi zamanimizda kimlere cattik yav.

Gaziantep hücumcuları akıllı olsa o maç berabereydi.Samsun maçında maçı 2dk elinde tutamadın son dk penaltı verilse puan kaybı.Usg anadoludan hallice takım hiçbirşey yapamadık zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt