Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neyse ya uzatmaya gerek yok. Yine yutacağız ve ligde tek kulvarda ilerlemesini bekleyeceğiz. Ligde bize açılan savaştan sonra bir de kendi içimizde savaş vermeyelim.

ewt sıkıntı yok

şu iki maçtan bi şekilde 6 puanı alıyosun

sonra da Kasımpaşa maçının sonunda mevkileri sayarak en az 4 transfer planlıyoruz diyorsun topu yönetime atıyorsun

çalışarak gelişemiyorsak değişerek gelişeceğiz diyeceksin. biraz ord. prof. FT'den ders al

bundan sonra da transfer hususunda lafımızı dinle

eskiden hıncal uluçlar bu kulube yön verirdi

şimdi sinanlar hasan hüseyin dar kadro bir seçim pepde öyle iatiyor diye bunu savunuyorlardı sezon başı!

şimdide maçdan önce sırf laflarını yutmamak için dar kadro bir seçim ama sakatlıklar çok olunca sorun oluyor diyorlar!

böyle yorumculara böyle hoca HAK!!!!

yazıkkkkkkk bu camia bu taraftar bu kadar çok beyinsizi hak etmiyor!
City nin filan genç oyuncuları çıkıyor siritmadan oynuyor yine. Sen eforlu presli oyun oynatiyon dar kadroyla sezonu götürmeye calisiyon sonra cikiyon kadrom genis diyin. Her sene Avrupa'da aynı şeyi yaşıyoruz bezdum da

Metehan fesih
Arda kira
Kazimcan olmasa da olur dogru kadro yaparsan
Kaan yolla
Berkan yolla
Yusuf yolla
Ahmed yolla
Icardi yolla

hadi bakalim yaptir transferleri

İlk avrupa sezonunu kadro darlığından kaan berkanla verdi

Akıllanmadı ikinci sezonu kadro darlığından yine kaan berkanla verdi

150 harcattı üçüncü avrupa sezonunu da yine kadro darlığından verdi

Buna ders alıyo diyen olursa ağız yüz dağıtacam artık
Sana bişe diyim mi :asd:
Bak bu takım bala göte ilk 24 yapar 2. tur maçında sallai cezalı Jakobs ile singo da sakat olur.

Bil bakalım böyle ne oluyor :asd: :asd:

Şampiyonlar ligine giden takım 4 yabanci hakkını nasıl kullanmaz. Üstüne kadrom geniş diyebilir lan. Hayır sen bunu 2 senedir yaşıyorsun zaten Avrupa'da. 3. Sene yine aynısı yapıldı. Torreiraya birşey olsa napacakti bu Okan abimiz acaba. Lemina taraftarın itelemesiyle alındı onuda almıyordu.

Ekonomide iyi zamanimizda kimlere cattik yav.
Kavukla ahlatci asıl sorumlular. Okan kadar onlar da sorumlu. Bir iki elemana odaklanıp takılı kalıyorlar onu da alamıyorlar. Sonra tirmala dur. Bugün toreira yanına iki tane yedekten orta saha atsan maçta ezilmezsin

Hocam transfer işini kendine bırakmıyorsun, gidip yabancı zikzok bi Sportif Direktör'e gerek yok, TR'de olmaz bu işler. Ama kadro planlamasında aklına ve tecrübesine güvenebileceğin 1-2 kişiyle bi komite oluşturuyorsunuz ve yarından itibaren bakıyorsunuz bu takıma ne lazım ne değil hemen işlemler başlanmalı.

ŞL'den düşersin kalkarsın önemli değil. Ama bi bakmışsın TSL'de 3.lüğe düşmüşsün, o zaman bak işte arkanda ben dahil kimse kalmaz seni destekleyen.

Sakatlık geçmişi gırla takıma yedek aldırmayarak 13 kişiyle hem Avrupa hem ligi çıkaracağını düşünen bir teknik direktör. O kadar eksik mevki varken tek mevkiye transfer ücret rekoru harcatıp sakat topçu aldıran td. Plan yapılacak bir hoca değil kesinlikle. Yabancı sportif menajer gerekli takım kuracak.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

1 puan almaliydin bu maçtan, neyse

Sikinti o zaten.

Gol bulamazsan o ilk yari, takim bitiyor. İlk yari herifler bekledi ikinci yari sen yorulunca ustune ustune geldi dagildin.

İlk yari degil tum maci oynayabiliyor olman lazim.

Olay bela okuma o su bu degil. 3 senedir birebir benzer surecler var. Bu kismi tesaduf degil teknik ekip acisindan.

Avrupa şoklari gecince lige asilip sonuc alip sil bastan oluyor. Planlama ve mantalitenin degismesi lazim.
Bela okunacak ne yapıyoruz? Ben senle aynı düşünmedim diye sana Allah belanı versin desem hoş mu? Tam kadro olunca zaten tüm maçı oynayabiliyorsun bunu gösterdik. Sorunlar hep ne zaman başlıyor? Tam kadro değilken ve maçta oynayan ve sonradan giren oyuncuların bir kısmı da ya sakatlıktan yeni çıktı hazır değil yada sakat sakat oynuyorken. Burada ilk gruplar çıktığında da yada 9 puan yaptığında da aynı şeyi yazdım. Hedef ilk 24 benim için ilk 24 yaparsa başarılı yapamazsa Avrupa'da başarısız. Bu kadar basit. Diyorum ya umarım sizin istediğiniz olur yarın gider kendisi. Nasıl olsa gelecek her hoca kendisinden iyi olacak, umarım en erken zamanda yönetim forumdaki çoğunluk gibi düşünür ve gönderirler.

ayriyeten birşeyden çok rahatsızım

okan buruk eleştirirken torrent gibi tudor gibi çaycılarla kıyaslayanlar bu kutlu davamızda bize zarar veriyor!

hakaretde edemezsiniz !

kapasitesi gsye yetersiz diyin
hoca değil diyin ok ama hakaret etmeyin çok sevimsiz duruyor

ki kapasitesi gerçekten yetmiyor gsye ne hocalık babında ne scoutingde ne karizmada!

adam gibi eleştirin doğru eleştirin

ben bu adama bu forumda senelerce muhalifim ama hakaretim yoktur nede torrent tudor gibi çaycılarla kıyaslarım

benim kıblem ftdir hocalıkda kıyas yapacaksanız onunla yapın!

Evet hocam sendeyiz, anlat hocam sabaha kadar anlat...

Geniş kadronu anlat, top sendeydi onu anlat. O muhteşem über süper takımını anlat.

Her sene aynı terane, bıktım artık. Takımın başında sen olduğun sürece Avrupa için ümit beslemeyeceğim artık.

benim kanaatim artık oluştu

kesinlikle kötü hoca veya hoca değil diyemem

ama maalesef umduğum gibi seviye de atlamadı

buraların hocası görüntüsü vermiyor

galatasaray eğer sadece transfere devre arası ile birlikte 200 milyon harcayarak berkecan isimli taraftarının fenerli emircan isimli arkadaşına okulda hava atacağı şekilde ligle yetinecekse çok sorun çıkacağını sanmıyorum sonraki yıllarda da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt