Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2011
- 30.060
- 25.382
- 3.183
Neyse ya uzatmaya gerek yok. Yine yutacağız ve ligde tek kulvarda ilerlemesini bekleyeceğiz. Ligde bize açılan savaştan sonra bir de kendi içimizde savaş vermeyelim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
City nin filan genç oyuncuları çıkıyor siritmadan oynuyor yine. Sen eforlu presli oyun oynatiyon dar kadroyla sezonu götürmeye calisiyon sonra cikiyon kadrom genis diyin. Her sene Avrupa'da aynı şeyi yaşıyoruz bezdum daeskiden hıncal uluçlar bu kulube yön verirdi
şimdi sinanlar hasan hüseyin dar kadro bir seçim pepde öyle iatiyor diye bunu savunuyorlardı sezon başı!
şimdide maçdan önce sırf laflarını yutmamak için dar kadro bir seçim ama sakatlıklar çok olunca sorun oluyor diyorlar!
böyle yorumculara böyle hoca HAK!!!!
yazıkkkkkkk bu camia bu taraftar bu kadar çok beyinsizi hak etmiyor!
Sana bişe diyim miİlk avrupa sezonunu kadro darlığından kaan berkanla verdi
Akıllanmadı ikinci sezonu kadro darlığından yine kaan berkanla verdi
150 harcattı üçüncü avrupa sezonunu da yine kadro darlığından verdi
Buna ders alıyo diyen olursa ağız yüz dağıtacam artık

Kavukla ahlatci asıl sorumlular. Okan kadar onlar da sorumlu. Bir iki elemana odaklanıp takılı kalıyorlar onu da alamıyorlar. Sonra tirmala dur. Bugün toreira yanına iki tane yedekten orta saha atsan maçta ezilmezsinŞampiyonlar ligine giden takım 4 yabanci hakkını nasıl kullanmaz. Üstüne kadrom geniş diyebilir lan. Hayır sen bunu 2 senedir yaşıyorsun zaten Avrupa'da. 3. Sene yine aynısı yapıldı. Torreiraya birşey olsa napacakti bu Okan abimiz acaba. Lemina taraftarın itelemesiyle alındı onuda almıyordu.
Ekonomide iyi zamanimizda kimlere cattik yav.
Kendi yollanmalı hepsinden önceMetehan fesih
Arda kira
Kazimcan olmasa da olur dogru kadro yaparsan
Kaan yolla
Berkan yolla
Yusuf yolla
Ahmed yolla
Icardi yolla
hadi bakalim yaptir transferleri
Ölücü icardi varBerkan var
Kaan var
Yusuf Demir var
A. Kutucu var
Ünal vs prandelliKendi yollanmalı hepsinden önce
Bela okunacak ne yapıyoruz? Ben senle aynı düşünmedim diye sana Allah belanı versin desem hoş mu? Tam kadro olunca zaten tüm maçı oynayabiliyorsun bunu gösterdik. Sorunlar hep ne zaman başlıyor? Tam kadro değilken ve maçta oynayan ve sonradan giren oyuncuların bir kısmı da ya sakatlıktan yeni çıktı hazır değil yada sakat sakat oynuyorken. Burada ilk gruplar çıktığında da yada 9 puan yaptığında da aynı şeyi yazdım. Hedef ilk 24 benim için ilk 24 yaparsa başarılı yapamazsa Avrupa'da başarısız. Bu kadar basit. Diyorum ya umarım sizin istediğiniz olur yarın gider kendisi. Nasıl olsa gelecek her hoca kendisinden iyi olacak, umarım en erken zamanda yönetim forumdaki çoğunluk gibi düşünür ve gönderirler.Sikinti o zaten.
Gol bulamazsan o ilk yari, takim bitiyor. İlk yari herifler bekledi ikinci yari sen yorulunca ustune ustune geldi dagildin.
İlk yari degil tum maci oynayabiliyor olman lazim.
Olay bela okuma o su bu degil. 3 senedir birebir benzer surecler var. Bu kismi tesaduf degil teknik ekip acisindan.
Avrupa şoklari gecince lige asilip sonuc alip sil bastan oluyor. Planlama ve mantalitenin degismesi lazim.