Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ayriyeten birşeyden çok rahatsızım

okan buruk eleştirirken torrent gibi tudor gibi çaycılarla kıyaslayanlar bu kutlu davamızda bize zarar veriyor!

hakaretde edemezsiniz !

kapasitesi gsye yetersiz diyin
hoca değil diyin ok ama hakaret etmeyin çok sevimsiz duruyor

ki kapasitesi gerçekten yetmiyor gsye ne hocalık babında ne scoutingde ne karizmada!

adam gibi eleştirin doğru eleştirin

ben bu adama bu forumda senelerce muhalifim ama hakaretim yoktur nede torrent tudor gibi çaycılarla kıyaslarım

benim kıblem ftdir hocalıkda kıyas yapacaksanız onunla yapın!

haaa bunun biatcılarına istediğiniz hakareti edebilirsiniz
onlar herşeyi hak ediyor!

burada insanlara mobbing aşağılama gibi aktivitelerde başroldeler!

4 sene oldu 20 sene sonrami anlayacak. Bence adam acı cekmeyi seviyor bizede acı cektirmeyi seviyor.

Gençlerbirliği bile 10 kişi üstün oynadı bizden. Samsun 2. Yarı tokatladi bizi. Her sene bu dönemde takımın benzini bitiyor kadrom geniş diyen herifin yuzunden
Taraftarı dinlese bunlar olmayacak zaten. Taraftar geçen sezon lemina'yı ucuza alın dedi, aldı ve etkisini gördük. Aynı taraftar lemina tüm sezon oynayamaz ortasahaya defansif bir adam alın dedi yine dinlemedi.

Bu adamın kovuldugu gün lokma dağıtacağım. Bak 80 milyon euro 1 futbolcuya veren kulüp 3 tane genç yabancı futbolcuya hayli hayli para verirdi. Ligte 10 milyonluk köy takımlarıni yenerek bu biatcilari kandirdin ama seni hiç sevmedim. Yeter lan yeter bizi bu kadar üzmeye ne hakkın var
yahu o ligdeki takımları da nasıl yeniyoruz, kocaeli yenilgi+adamların 2 tane kaçan neti var, gençler maçı zar zor, 4 tane net pozisyon verdik 2sini kaçırdılar, samsun maçı son anda penaltı verilse ne olcak? 2.yarı yürüye yürüye kalemize geldiler 28 rcs si var adamların, sadece son 5 maçtan örnek verdim,geçenlerde son 10 maçımız diye paylaştım kaç pozisyon verdiğimizi rakiplere, ligde de net rahat kazanamıyoruz ki çoğu maçı, şampiyon olduğumuz geçmiş yıllarda da maçların bir çoğu zar zor,yediğimiz kontralar,defans sorunluydu hep

Yönetim diye bir topluluk varsa önümüzdeki 1 ay en az 5 tane uluslararası kendini kanıtlamış kondisyon ve taktik konusunda seviye sahibi herifle birlikte futbolun artık kaşarlık noktasına erişmiş bir tane sportif direktör getirir bu takıma.
Ağa geçen sene de teknik ekibi değişmeli diye bas bas bağırdık. Bizim muhabir trolleri iki haber girdi seneye yabancı teknik ekip okan buruk yaniana gelecek diye Sene sonu şampiyonluk gelince yok oldu hepsi. Yazık bu kadar emeğe yazık. Şu an ilk 8 işten bile değildi

Konu teknik bir problemden bela okumaya nasil geldi orayi anlayamadim acikcasi.

Kadro planlaman, transfer zamanlaman ve harcadigin para (agustos ayi)
-osi sureci sonrasi), yedeklemeyi dusunmemek ya da gencleri ligde kadroya alistirmamak. Bu kisim okan hocayi baglar.

Diger konularda zaten yonetim de basarisiz(hoca tasiyor yonetimi zaten 2 sezondur)

Hakaret vs baska konu, orda senle hemfikiriz. Ben ayni seyleri ayni zamanlarda tecrube etmekten biktim usandim. Surekli kendi kendimize zarar veriyoruz su ince detaylarin hesabi kitabi yapilamadigi icin.
yanlış alıntı olmuştur rtaş. durduk yere bela okuyan bir zat vardı karışmıştır sanırım.

Konu teknik bir problemden bela okumaya nasil geldi orayi anlayamadim acikcasi.

Kadro planlaman, transfer zamanlaman ve harcadigin para (agustos ayi)
-osi sureci sonrasi), yedeklemeyi dusunmemek ya da gencleri ligde kadroya alistirmamak. Bu kisim okan hocayi baglar.

Diger konularda zaten yonetim de basarisiz(hoca tasiyor yonetimi zaten 2 sezondur)

Hakaret vs baska konu, orda senle hemfikiriz. Ben ayni seyleri ayni zamanlarda tecrube etmekten biktim usandim. Surekli kendi kendimize zarar veriyoruz su ince detaylarin hesabi kitabi yapilamadigi icin.
Senin CL'de koyduğun hedef neydi kuralar çekildiğinde?

300 milyon euro harcasanız da, takımın her yerini yıldızlarla doldursanız da Okan Buruk ile Avrupada başarı hayal. Bu seviyenin hocası değil maalesef. İşin gerçeği bu.

Taraftarı dinlese bunlar olmayacak zaten. Taraftar geçen sezon lemina'yı ucuza alın dedi, aldı ve etkisini gördük. Aynı taraftar lemina tüm sezon oynayamaz ortasahaya defansif bir adam alın dedi yine dinlemedi.
Yav tataftarı dinlese de yıldız oyuncuların sırtında gitmeye devam edecek. Tamım kötü günündeykem hoca lazım bana. Hocalık meziyetleti yok bunda.

Yau okancı, anti-okancı, yan okancı, kripto okancı...
Okan tarikatı mensubu üyeleri...

olm hepimizin derdi tutkusu Galatasaray. Hepimiz bu yüzden buradayız.

ne birbirimize sövmenin, ne kavga etmenin hiçbir manası yok.

biri X düşünüyor, diğeri Y.

zaten kimse kimsenin fikrini değiştiremez. e sağlıklı bi tartışma da olmuyor çünkü tansiyon yüksek, insanlar üzüntülü. herkes aşırı tepki veriyor.

bence kimse kimsenin kalbini kırmasın boş yere.

Şöyle ders alır, böyle öğrenir diye taraftar kendini avutuyor yıllardır. Sanki Galatasaray stajyer hoca takımı? Bize öğrenme zorluğu çeken hoca değil, zehir gibi aklı olan hoca lazım.

Adam öğrenmiyor, öğrenmeyecekte. Çünkü yetersiz, iq’sü eksik bir kere bu seviyeler için. Bu adamın futbol bilgisi, genel kültürü, hayata bakışı falan Galatasaray hocalığı yapacak seviyelerde değil. Ama anlaşıldığında iş işten geçmiş olaca maalesef.

Bu takimda niye herkes sakatlaniyor aga?? Acikla bakalim. Antreman metodlarin mi yanlis??? Teknik ekibin mi yetersiz? Kalecin bile durup dururken sakatlaniyor

Yav tataftarı dinlese de yıldız oyuncuların sırtında gitmeye devam edecek. Tamım kötü günündeykem hoca lazım bana. Hocalık meziyetleti yok bunda.
Maç içi taktiksel meziyeti az zaten maç öncesi planları iyi genelde. Okan buruk'a eksiksz kadro vermezsen şapkadan tavşan çıkaramaz

Yav taraftarı niye dinlesin. Bu herifin aklı yok mu senin benim gördüğünü goremiyor olamaz. AhbAB çavuş ilişkisi ile bir sürü futbolcu var takımda doğru dürüst sürede almiyorlar.

Senin CL'de koyduğun hedef neydi kurala çekildiğinde?
Top 24(fikstur belli oldugunda hayal oalrak top 8)

Liverpoola yeniliriz diyip
Madrid 1 puan
City 0 puan diyerek

Kalan 5 macta 4g 1b ile totalde 14 puan diyor idim.

Liverpool maci frankfurtu telafi etti. Havayi bulduk lig avrupa. O 3te3nile usg macina gelmek ve diger skorlara vs bakinca ulan top 8 niye olmasin diye bir durum olustu acikcasi.

Bu ikisini kazanip 15 puan ile madrid city maclarina kalmak gerekirdi. Hadi usg yi yen monaco berabere bitsin 13 puanla gir(gene top 8 deydin- en azindan ipler senin elinde olurdu)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt