Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav taraftarı niye dinlesin. Bu herifin aklı yok mu senin benim gördüğünü goremiyor olamaz. AhbAB çavuş ilişkisi ile bir sürü futbolcu var takımda doğru dürüst sürede almiyorlar.
Yanlış fikirlere kapılıyor hep işte. Taraftar torreira yanına kesici bir ortasaha lazım diyordu , okan hoca oliveira,demirbay, sara gibi yumuşak ortasahaları tercih etti hep 12 kişi mi oynayacağız dedi, en sonunda taraftar zorla lemina aldırdı takım gol yemeyi unuttu ligin devamında

Top 24(fikstur belli oldugunda hayal oalrak top 8)

Liverpoola yeniliriz diyip
Madrid 1 puan
City 0 puan diyerek

Kalan 5 macta 4g 1b ile totalde 14 puan diyor idim.

Liverpool maci frankfurtu telafi etti. Havayi bulduk lig avrupa. O 3te3nile usg macina gelmek ve diger skorlara vs bakinca ulan top 8 niye olmasin diye bir durum olustu acikcasi.

Bu ikisini kazanip 15 puan ile madrid city maclarina kalmak gerekirdi. Hadi usg yi yen monaco berabere bitsin 13 puanla gir(gene top 8 deydin- en azindan ipler senin elinde olurdu)
Sen top 8 bekliyormuşsun o zaman bir şey diyemem. Ben gruplar çekildiğinde de 9 puan yaptığımızda da ilk 24 belirlemiştim hedefi. İlk 24 olursa tamam olmazsa başarısızlıktı benim gözümde. Hala ilk 24 yapacağımızı düşünüyorum bu arada. Hatta 9 puanın zaten ilk 24'e yeteceğini de düşünüyorum.

Ya eren tamam da metehan angutunun durumunu da bahane olarak sunmayıver bi zahmet ya

Böyle kötü stoper rotasyonu olamaz dua et apoyla davinsona bişey olmadı

Takima 2-3 transfer lazim o baska ama sorun kadroda degil

Takimin fizik kalitesi REZALET

Ilk yarida gol atamadiktan sonra maci kaybettigimizi anladim, ikinci yarida düsecegimiz okadar belliydi ki

Bu takim birsey calismiyor cok net

Sen top 8 bekliyormuşsun o zaman bir şey diyemem. Ben gruplar çekildiğinde de 9 puan yaptığımızda da ilk 24 belirlemiştim hedefi. İlk 24 olursa tamam olmazsa başarısızlıktı benim gözümde. Hala ilk 24 yapacağımızı düşünüyorum bu arada. Hatta 9 puanın zaten ilk 24'e yeteceğini de düşünüyorum.
İlk 8 beklentisi hayal zaten de. İlk 4 maçttn 9 puan toplayıp elenirsen veya averajla , ,şansla üst tura çıkarsan başarı sayılmaz malesef artık. Geçen sezonun karbon kopyasını yaptı okan hoca

Sorun sadece kadronun dar olması mı sizce ? Bu takım 300 milyonluk kadro ile Samsundan dayak yiyor. ŞL gitti en azından lig gitmesin. Acil TD değişikliği.
sadece samsun değil gençler maçı zar zor, 10 kişiyken gol yedik pozisyon verdik, 4 tane net pozisyon verdik 2sini kaçırdılar, samsun maçı 2.yarı yürüye yürüye kalemize geldiler 28 rcs si var adamların,davinson son anda engellediği net pozisyon var

İlk 8 beklentisi hayal zaten de. İlk 4 maçttn 9 puan toplayıp elenirsen veya averajla , ,şansla üst tura çıkarsan başarı sayılmaz malesef artık. Geçen sezonun karbon kopyasını yaptı okan hoca
Nasıl olduğundan bağımsız ben gruplar çekildiğinde ilk 24 olması gereken dedim başarı demek yanlış olur doğru. İlk 24 olması gereken, elenirsen başarısızlık, ilk 24'ü geçersen başarı benim CL grupları çekildiğinde düşüncem buydu ve hala aynı düşüncedeyim.

Sana kim dedi 30 miljon euroluk bek al diye

30 miljona

10m sol stoper
10m box to box orta saha
10m sagbek alabilirdin

Bek pozisyonlari en az 70m gomdun elde var 0
%100

Singo çok iyi çıksa da doğru transfer değil diye yazmıştım ben de yazın bile

15er milyona git hem sağ bek hem stoper al 2sini birden oynayabilen adam saçmalığı nedir ya

Adam 2sini de oynayamıyor devre bitecek

Sana kim dedi 30 miljon euroluk bek al diye

30 miljona

10m sol stoper
10m box to box orta saha
10m sagbek alabilirdin

Bek pozisyonlari en az 70m gomdun elde var 0
30 milyona aldığı adam orjinal bek olsaydı bari. Geçen gün sağ bek oynayınca sakatlanıyor dedi. Komedi gibi

30m singo parasina

10m sol stoper
10m box to box adam
10m sagbek

Fransadan cok net ve net 3 tane 20-28 yas arasi kemik gibi adamlar alabilirdin.

Hatta biraz zorlasan bir genco kanat ve kiralik denemek icin 19lik adam da bulabilridin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt