Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
oyuncular sakatlanmaya başladıktan sonra telaşa düşüp, yeter ki ligi kaybetmeyeyim kafasına geliyor. yoksa hedef maçlara iyi hazırlanıyor bu sezon gördük. ama 3 sezon benzer şeyleri yaşayan biri hiç mi öngörü geliştiremez, taraftarın çekindiği hangi konu varsa o mevzuda çakılıyor.

Nasıl olduğundan bağımsız ben gruplar çekildiğinde ilk 24 olması gereken dedim başarı demek yanlış olur doğru. İlk 24 olması gereken, elenirsen başarısızlık, ilk 24'ü geçersen başarı benim CL grupları çekildiğinde düşüncem buydu ve hala aynı düşüncedeyim.
Süreçler memnuniyeti belirler. Mesela bjk maçından 1 puana mutlu olmazsın normalde ama 10 kişi kalınca mutlu oldun . Yine bir çuval incirin içine edildiği için 9 puan başarı sayılmaz artık

Son düzenleme:
Orada asıl olarak Eren'i kast ettiği bariz. 2 demesinin sebebi de diğeri de mevcutta GS oyuncusu olduğundan.
En çok stoper rotasyonu konusunda sıçtı

Metehan arda falan nedir allah aşkına ya

Kadro olarak en zayıf olduğumuz ilk sezonunda bile emindi 3. Stoper güvenebiliyorduk yine

İşin buralara geleceğini hepimiz tahmin ediyorduk ama kimse kendine itiraf edemedi. Dar kadro bağımlısı orta saha düşmanı okan hocam koca sezonu bir kez daha çöpe atmak üzere. Bir teknik adam düşünün futbolculuk döneminde kendi oynadığı bölgeye bu kadar düşman bi teknik adam olabilir mi yaa yemin ederim aklım almıyor

Devlet memuru gibi çalıstırıyor spor kulübünü ben bu kadar çok izin verilen baska birini daha görmedim. Ikinci yarıki o keskin düşüşün nedeni de bundan baska bir şey değil. Profesyonel spor yapıyor bu adamlar istikrar , otomasyon diye bir şey var. 2 günde bir izin vermek bu kadar dahiyane bir şeyde Pep , Arteta, Enrique , Flick falan niye kullanmiyor bu dahiliği tek bunun aklına geliyor mesela? Bilmiyor mu onlar bu işi. Kadro planlamasına zaten girmiyorum o fecaat her ayrı senesinde.

Sen top 8 bekliyormuşsun o zaman bir şey diyemem. Ben gruplar çekildiğinde de 9 puan yaptığımızda da ilk 24 belirlemiştim hedefi. İlk 24 olursa tamam olmazsa başarısızlıktı benim gözümde. Hala ilk 24 yapacağımızı düşünüyorum bu arada. Hatta 9 puanın zaten ilk 24'e yeteceğini de düşünüyorum.
Realistte zaten 24 hedef. Ben de ayni bakiyordum.

Ama fiksturun ve puan durumu oyle bir firsat sunuyor ki disini gecirebilecegin takimlara arka arkaya yenilmek mahfediyor beni.

Top 8 inde hedef kupa diye istemiyorum bu arada.

O ekstra turu gec , ekstra tur ve parayi cebe at. O 1 aylik surecte lige odaklanip takim dinlensin vs diye.

Cunku realist olursak sansli olmazsak son 16 dan otesi epik seviye basari.

Suna nasil motive olamiyoruz aklim almiyor. Takimin verimli suresi azaliyor. Skor bulamayip oyunu verip hatalar zinciri basliyor.

Gecen sene AVL icinde ayni bakiyordum. Top 8e gir, ekstra turu atla. Lige konsantre ol, sonra (o AVL sezonunicin) kupa hedefin bile olurdu. Fakat malmo ve kiev dublesi var orda da inanilmaz diyebilecegim.

Malmo kiev
Usg monaco

Cok benzer geliyor bana. Cileden cikiyorum nerdeyse birbirinin kopyasi surecler.

Daha buyuk handikap , bu sezon kocaeli macindan beri oyunda ve takimda problem bagiriyor baya

Kadro olarak en zayıf olduğumuz ilk sezonunda bile emindi 3. Stoper güvenebiliyorduk yine

Metehani stoper olarak goruyor, adam inanilmaz vasat

Arda bu seviyeleri hazir degil 1 yil kiralanmasi lazim

yazin bas bas bagirdik sol stoper lazim diye

Bence orta sahada asıl sorun. Net 1 adet 6 numara daha alsaydık Union ve bu maçta en kötü beraberliği almıştık. Lemina'yı stoper rotasyonunda da kullanırdık. Bir de Kaan'a güvenmek çok büyük hata oldu rotasyonda asıl planları bozan onun olmayışı yada beklentilerin uzağında kalışı oldu.

Anladığım kadarıyla takımdan gönderilmesi yetmez idam edilmeli bir de

Bence orta sahada asıl sorun. Net 1 adet 6 numara daha alsaydık Union ve bu maçta en kötü beraberliği almıştık. Lemina'yı stoper rotasyonunda da kullanırdık. Bir de Kaan'a güvenmek çok büyük hata oldu rotasyonda asıl planları bozan onun olmayışı yada beklentilerin uzağında kalışı oldu.

1 net kemiksiz orta saha lazimdi
yanina 1 tane 19-24 arasi kiralik yada cuzi bonservisli extra adam lazimdi

bunlari 3 sene sonra nasil goremiyor hala, inanilmaz.

Metehanı futbolcu sanıyor.

Yıllık 100 milyon maaş veriyoruz buna

30m singo parasina

10m sol stoper
10m box to box adam
10m sagbek

Fransadan cok net ve net 3 tane 20-28 yas arasi kemik gibi adamlar alabilirdin.

Hatta biraz zorlasan bir genco kanat ve kiralik denemek icin 19lik adam da bulabilridin
Lan adam bunları aldırırsam kaan berkan ve icardiye süre veremem diyo o yüzden aldırmamış

Lemina alternatifsizdi ve o oynamayınca avrupada öttürecekleri barizdi. Anlamadı bir türlü oraya 1 transfer daha lazım olduğunu

Rotasyon yapmadan hem ligi hem Sampiyonlar ligini bir arada goturemezsin.
Kadronda Metehan, Yusuf, Ahmet Kutucu, Berkan gibi oyuncuları tutarsan rotasyon yapamazsın.
Tarihin en iyi ilk 11'ini kurup kadronun geri kalanini tarihin belkide en kotu yedekleriyle doldurmak cok buyuk bir plansizlik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt