Sen top 8 bekliyormuşsun o zaman bir şey diyemem. Ben gruplar çekildiğinde de 9 puan yaptığımızda da ilk 24 belirlemiştim hedefi. İlk 24 olursa tamam olmazsa başarısızlıktı benim gözümde. Hala ilk 24 yapacağımızı düşünüyorum bu arada. Hatta 9 puanın zaten ilk 24'e yeteceğini de düşünüyorum.
Realistte zaten 24 hedef. Ben de ayni bakiyordum.
Ama fiksturun ve puan durumu oyle bir firsat sunuyor ki disini gecirebilecegin takimlara arka arkaya yenilmek mahfediyor beni.
Top 8 inde hedef kupa diye istemiyorum bu arada.
O ekstra turu gec , ekstra tur ve parayi cebe at. O 1 aylik surecte lige odaklanip takim dinlensin vs diye.
Cunku realist olursak sansli olmazsak son 16 dan otesi epik seviye basari.
Suna nasil motive olamiyoruz aklim almiyor. Takimin verimli suresi azaliyor. Skor bulamayip oyunu verip hatalar zinciri basliyor.
Gecen sene AVL icinde ayni bakiyordum. Top 8e gir, ekstra turu atla. Lige konsantre ol, sonra (o AVL sezonunicin) kupa hedefin bile olurdu. Fakat malmo ve kiev dublesi var orda da inanilmaz diyebilecegim.
Malmo kiev
Usg monaco
Cok benzer geliyor bana. Cileden cikiyorum nerdeyse birbirinin kopyasi surecler.
Daha buyuk handikap , bu sezon kocaeli macindan beri oyunda ve takimda problem bagiriyor baya