- 24 Temmuz 2021
- 16.584
- 6.585
- 663
Dunyada sadece 10 tane takimda oyuncu yok hocam su taraftarı üzmeyin artik yedekli 11 li dinamik bir kadro oluşturun artik. Salah calhanoglu lookman değil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav senin ne hakkin olacak milletin uzerinde, gereksiz demagoji yapip durma forumda. Soyle populist soylemlerden kacinalim lutfen cok irrite oluyor vallah sanirsin ki Fener gibi yillardir kupa ve sampiyonluklar goremiyor bu taraftar.Ben bu adamı savunanlara hakkımı helal etmiyorum yırtındım 4 senedir anlatmak için ama nafile
Bizim en güzel zamanlarımızı da bütün paramızı da hiç etti bu adam
Yav Motz baslayacam senin Rose'ina![]()
Marco Rose - Manager profile
This is the profile site of the manager Marco Rose. The site lists all clubs he coached and all clubs he played for.www.transfermarkt.com
simdi degilse nezaman?
Var okan başlığını iyi okuAvrupa önemsiz diyen keko yavşaklar var mıydı cidden yaw
Ben bu adamı savunanlara hakkımı helal etmiyorum
Günlük düşünüyor. İleriye dönük hiç 1 planı ve programı yok.buna bek almayın jelertle devam etsin diye kendimce defalarca söyledim. 30 milyon verdiğin adamın yerine salai oynuyor jelert veya frankowski'yi tutardın dönüşümlü oynarlardı. hani deseler paramız osimhen'e yetiyor. mecbur bonservissiz, kiralık oyuncu politikamız var lig dışında fazla beklentiniz olmasın yine bir yere kadar hoşgörü olurdu. 2 maç oynamış adama 30 verdik. ekibi yetersiz diyoruz beyefendi hiç sakatlık vermedik diyor. barış, kerem, boey ki bunlar kendi döneminin transferi değil tek bir genç kazandırılmadı takıma. sadece pahalı transfer peşinde bir hoca görüntüsünde maalesef.
dün ilkay'ın paslaşma yüzünden torreira'ya bozuk attığı bir iki an vardı. takım paslaşmayı, alan açmayı, pres kırmayı bilmiyor. ilkay'ın kötü oyunu bir yana bunların ezberlenmiş, mekaniğe dönmüş olması gerekiyor. sane 3 adamın içine jon snow gibi dalıyor al ver yapacak adam yok. haftada 2 antrenmanla zaten bir şey yapamazsın. dediğin gibi artık plan, hazırlık günlük işleyişe bırakılmış. yeter ki sakatlık olmasın diye maçlara çıkıyoruz. bu kafada oyuncu daha maça çıkmadan mağlubiyeti normalleştirir.Günlük düşünüyor. İleriye dönük hiç 1 planı ve programı yok.
![]()
Boşta olan teknik direktörler
Hier werden die erfolgreichsten derzeit verfügbaren Trainer aufgelistet. Bemessungsgrundlage für den Erfolg eines Trainers ist die durchschnittliche Punkteausbeute pro Spiel.www.transfermarkt.com.tr
@Emre Bari koş tudor boştaTelat yakışır ha
Ekli dosyayı görüntüle 309246
@Emre Bari koş tudor boşta
klopp baya zor yaklopp varsa varım yoksa devam
klopp baya zor ya