Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dunyada sadece 10 tane takimda oyuncu yok hocam su taraftarı üzmeyin artik yedekli 11 li dinamik bir kadro oluşturun artik. Salah calhanoglu lookman değil

Ben bu adamı savunanlara hakkımı helal etmiyorum yırtındım 4 senedir anlatmak için ama nafile

Bizim en güzel zamanlarımızı da bütün paramızı da hiç etti bu adam
Yav senin ne hakkin olacak milletin uzerinde, gereksiz demagoji yapip durma forumda. Soyle populist soylemlerden kacinalim lutfen cok irrite oluyor vallah sanirsin ki Fener gibi yillardir kupa ve sampiyonluklar goremiyor bu taraftar.

Acaba sen Fenerli olsaydin ne yapardin onu merak ediyorum, kesin kendini kopruden asagi atmis olurdun galiba.

simdi degilse nezaman?
Yav Motz baslayacam senin Rose'ina

İlk yarı oyun bir o kalede bir bu kaledeydi. Hoca oyunun bu tempo ile gitmeyeceğini ve/veya benzinimizin biteceğini düşünerek daha sakin bir oyun oynamamız gerektiğini oyunculara söylemeliydi. İlk yarıda bile vitesi biraz küçültmeliydik ama bu yapılmadı, maçı yeneceğiz algısına komple kapıldık halbuki adamların İlk yarı da dahil her gelişi pozisyon oldu. Ve sonrasında ikinci yarı benzin bitti, o kadar çok dan dun oynamaya başladık ki her dönüş pozisyon oldu. Ben City maçında bile bu kadar %100 pozisyon rakibe vereceğimizi düşünmüyorum.

Şampiyonlar Liginde temkinli ve dengeli oyundan şaşmamak gerekiyor fakat hoca Gung-Ho dan başka bildiği bir şey yok. Oysa ki Liverpool maçı sabırla temkinli ve yer yer dengeli oyunla bize geldi. Eğer hoca bu oyundan vazgeçmeyecekse uluslararası seviyede sol bek, sol stoper, sağ stoper ve derin oyun kurucuya ihtiyacı var. Bu transferleri yaptıktan sonra da hocaya ihtiyaç var mı, bence yok. Uzun lafın kısası hocaya hem bu dönem hemde 3 yıllık süreye baktığımızda en fazla 10 üzerinden 6 verebilirim. Galatasaray hocası en az 8 ve 9 seviyesinde olmalıydı..

buna bek almayın jelertle devam etsin diye kendimce defalarca söyledim. 30 milyon verdiğin adamın yerine salai oynuyor jelert veya frankowski'yi tutardın dönüşümlü oynarlardı. hani deseler paramız osimhen'e yetiyor. mecbur bonservissiz, kiralık oyuncu politikamız var lig dışında fazla beklentiniz olmasın yine bir yere kadar hoşgörü olurdu. 2 maç oynamış adama 30 verdik. ekibi yetersiz diyoruz beyefendi hiç sakatlık vermedik diyor. barış, kerem, boey ki bunlar kendi döneminin transferi değil tek bir genç kazandırılmadı takıma. sadece pahalı transfer peşinde bir hoca görüntüsünde maalesef.

Osimene 75 verdiğin yaz sag beke 30 vermek delilik. Ve orta sahanda alternatifin yok. Ne yaşıyoruz anlamak zor.

buna bek almayın jelertle devam etsin diye kendimce defalarca söyledim. 30 milyon verdiğin adamın yerine salai oynuyor jelert veya frankowski'yi tutardın dönüşümlü oynarlardı. hani deseler paramız osimhen'e yetiyor. mecbur bonservissiz, kiralık oyuncu politikamız var lig dışında fazla beklentiniz olmasın yine bir yere kadar hoşgörü olurdu. 2 maç oynamış adama 30 verdik. ekibi yetersiz diyoruz beyefendi hiç sakatlık vermedik diyor. barış, kerem, boey ki bunlar kendi döneminin transferi değil tek bir genç kazandırılmadı takıma. sadece pahalı transfer peşinde bir hoca görüntüsünde maalesef.
Günlük düşünüyor. İleriye dönük hiç 1 planı ve programı yok.

Günlük düşünüyor. İleriye dönük hiç 1 planı ve programı yok.
dün ilkay'ın paslaşma yüzünden torreira'ya bozuk attığı bir iki an vardı. takım paslaşmayı, alan açmayı, pres kırmayı bilmiyor. ilkay'ın kötü oyunu bir yana bunların ezberlenmiş, mekaniğe dönmüş olması gerekiyor. sane 3 adamın içine jon snow gibi dalıyor al ver yapacak adam yok. haftada 2 antrenmanla zaten bir şey yapamazsın. dediğin gibi artık plan, hazırlık günlük işleyişe bırakılmış. yeter ki sakatlık olmasın diye maçlara çıkıyoruz. bu kafada oyuncu daha maça çıkmadan mağlubiyeti normalleştirir.

Telat yakışır ha
IMG_20251210_121732.webp

Salaha falan 20m euro vuracagina bi de Inzaghi gibi birine 20m vurmayı deneyelim.

Takimin bu kadar sakatlik yasamasinda rotasyon yapmamasinin payi var

Bu konu da okan hoca kesinlikle hatali

Liverpool macina kadar devamli rotasyon yapti cl öncesi olan maclarda mesela alanyaspor ve basaksehir maclari

Liverpool macindan sonra sakatliklar basladi rotasyon yapmadigi icin

Kadro da bir sorun oldugunu da düsünmüyorum devamli transfer yapmak bir cözüm degil,oyuncularin tamamini kullanmasi gerekiyordu

Rotasyonlu sekilde ilerleseydik daha az sakatlik yasardik ve takim da fiziksel olarak daha iyi durum da olurdu diye düsünüyorum

Önceki sezonlarda aynisi yasandi,rotasyon yapmadigimiz icin belirli bir hafta dan sonra avrupa’yi saliyoruz ve lige odaklaniyoruz oysa avrupa kupalarinda olan ve kendi liginde sampiyonluk hedefi olan takimlar devamli rotasyon yapiyorlar

Oyun anlaminda hoca’ya herhangi bir elestirim yok cünkü ilk yari cok dogru bir oyun vardi,ikinci yari monaco’nun daha istekli olacagi belliydi final maclari oldugu icin ve bizde fiziksel olarak karsilik veremedik sürekli ayni oyuncular oynadigi icin haftalardir

Avrupa da basari icin rotasyon sart

Türkiye tarihinin en iyi orta saha oyuncusu orta sahanin kıymetini bilmiyor ya. Kafayi yersin!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt