Oguz Alp Akcay
10 Numara!
- 17 Temmuz 2017
- 11.597
- 7.158
- 853
yönetimle el ele verip CL sezonunun icine sictiniz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yönetimle el ele verip CL sezonunun icine sictiniz
Sen 1 tane alırsa dua et. Salihi filan alır onda da ha oda alınsın ama neyse2 orta saha transferi yeter de bunları seçecek kisi Okan bey olmamali.
Bu kadro degil Fatih Terim'e Eric Gerets'e verilse nolurdu acaba?!
Sen 1 tane alırsa dua et. Salihi filan alır onda da ha oda alınsın ama neyse
Mesele “Terim olsa veya X olsa uçardık” meselesi değil. Sorun modern futbolun gerektirdiği atletik derinliği ve sürdürülebilir kadro planını kuramamaktır. Aynı isimleri farklı teknik adamlara vererek sonuç değişmez, sadece eleştireceğin TD'nin ismi değişir.Bu kadro degil Fatih Terim'e Eric Gerets'e verilse nolurdu acaba?!
Rose severizYav senin ne hakkin olacak milletin uzerinde, gereksiz demagoji yapip durma forumda. Soyle populist soylemlerden kacinalim lutfen cok irrite oluyor vallah sanirsin ki Fener gibi yillardir kupa ve sampiyonluklar goremiyor bu taraftar.
Acaba sen Fenerli olsaydin ne yapardin onu merak ediyorum, kesin kendini kopruden asagi atmis olurdun galiba.
Yav Motz baslayacam senin Rose'ina
Lan istiyomda alternatif olarak. Bize driplingli oyuncu alsınlar sonra bu gelsin lafım yok zatenSalih Özcan gelse senin orta sahana güç katar, rotasyonda elini güçlendirir neyini istemiyorsun renktaş.
Lan istiyomda alternatif olarak. Bize driplingli oyuncu alsınlar sonra bu gelsin lafım yok zaten
Birde 10 no alsinlar genç profilGedson + Salih Özcan + bir tane de kanat forvet oynayan genç bir eleman paketleyip konuyu kapatmak lazım.
Birde 10 no alsinlar genç profil
valla vermeyedebilir kuslar baya les yani bi zahmet vermesin... ne bilim yaaaa ne düsünecem onuda sasirdim okaninada dursununada yildim artikBu gidişle Şampiyonluğu bile verebilirler.
fb bi stoper bi bek bi kanat transferiyle baya iyi duruma gelebilir bence. 2.yarı çok zor geçecek hele ki bi de ts jk samsun göztepe deplasmanlarına gideceğimizi düşününcevalla vermeyedebilir kuslar baya les yani bi zahmet vermesin... ne bilim yaaaa ne düsünecem onuda sasirdim okaninada dursununada yildim artik
30:45'ten sonrasını dikkatli izleyelim. Maçların gazıyla hocayı asıp kesiyorsunuz da şu an çok daha büyük tehlike altındayız.
Icardiye ne yapmazdi acaba Terim su durumdaBu kadro degil Fatih Terim'e Eric Gerets'e verilse nolurdu acaba?!