Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Harika giden şeyi yine batırmayı başardın bravo
2 dk övmeye gelmiyorsun

Şu planlama hataların, dar kadro ısrarın, orta saha düşmanlığın vs bıktırdı artık

Bu kadar büyük bütçe ve lüks kimseye verilmedi tarihimizde ama sen bu kadroyu bu kadar para harcayıp eksik bırakmayı başardın

Taraftar bas bas bağırdı sen taraftarı sallamadın ve taraftar hep haklı çıktı

Bu kadro degil Fatih Terim'e Eric Gerets'e verilse nolurdu acaba?!

7879ca3260875dde1d9c05a825b1cdab.jpg

Bu kadro degil Fatih Terim'e Eric Gerets'e verilse nolurdu acaba?!
Mesele “Terim olsa veya X olsa uçardık” meselesi değil. Sorun modern futbolun gerektirdiği atletik derinliği ve sürdürülebilir kadro planını kuramamaktır. Aynı isimleri farklı teknik adamlara vererek sonuç değişmez, sadece eleştireceğin TD'nin ismi değişir.

Yav senin ne hakkin olacak milletin uzerinde, gereksiz demagoji yapip durma forumda. Soyle populist soylemlerden kacinalim lutfen cok irrite oluyor vallah sanirsin ki Fener gibi yillardir kupa ve sampiyonluklar goremiyor bu taraftar.

Acaba sen Fenerli olsaydin ne yapardin onu merak ediyorum, kesin kendini kopruden asagi atmis olurdun galiba.

Yav Motz baslayacam senin Rose'ina
Rose severiz

images (23).webp

Birde 10 no alsinlar genç profil

Buna neden gerek yok çünkü devre arası 3 transferden fazlası inan ki manasız olacak. Çünkü ŞL'de ilk 24'e kalsak bile maksimum şubatta avrupa işi bitecek. Finale çıkacak halimiz yok. 10 numarada Yunus-İlkay ve Sara gerisi için yeterli. Kanatlarda da Barış-Sane ve yeni transfer yer alır. Orta saha 2'li tandeminde sağlıklı ise Lemina-Torreira, rotasyonda Gedson Salih zaten daha ne olsun? Ayrıca Eren'in cezası bitiyor, Singo iyileşiyor. Bekler de normale döner.

Stoper transferine yine gerek yok çünkü o saatten sonra Sanchez oynayamadığında Lemina'yı stopere çekersin, Salih-Torreira veya Gedson-Torreira tandemi kurarsın kafana göre.

valla vermeyedebilir kuslar baya les yani bi zahmet vermesin... ne bilim yaaaa ne düsünecem onuda sasirdim okaninada dursununada yildim artik
fb bi stoper bi bek bi kanat transferiyle baya iyi duruma gelebilir bence. 2.yarı çok zor geçecek hele ki bi de ts jk samsun göztepe deplasmanlarına gideceğimizi düşününce

30:45'ten sonrasını dikkatli izleyelim. Maçların gazıyla hocayı asıp kesiyorsunuz da şu an çok daha büyük tehlike altındayız.

Başka bir konuda paylaştım aynı videoyu. Bu video bence Sinan'ın kariyerinde yaptığı en doğru işlerden biri. Bu kadar popüler bir analizci/yorumcu isen üzerinde bazı sorumluluklar vardır ve bunlardan biri doğru bilgilendirmeyle beraber seni takip eden taraftarı doğru yönlendirmektir. Sinan da bunun farkında olacak ki bu videoyu buna göre hazırlamış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt