Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan hoca hakkında çıkan haberler net kolpadır saran büyük ihtimalle tezeği avuçladı avuçlayacak Okan hoca hakkında yalan haber yapıp sarandan çekiyorlar dikkati

Okan hoca hakkında çıkan haberler net kolpadır saran büyük ihtimalle tezeği avuçladı avuçlayacak Okan hoca hakkında yalan haber yapıp sarandan çekiyorlar dikkati
Seks üzerine haberler var da o önemli değil ki. Saran'da bu kadınla ilişki yaşadığı için değil aralarındaki uyuşturucu işleri yüzünden bu durumda.

Dedim demi çünkü sabahtan beri takip ediyorum önce Okan buruk haberi düştü 1 buçuk saat sonra saranın mesajları bilerek alanen hedef saptırıp yumuşatmak istediler

Halka tatlısı diyelim onların mahsulleri bu saatten sonra onlara izin yok hadi bakalım
Kim kimden neyi koparıyorsa

Bu kadar kendiyle zıtlaşan bi adam daha görmedim. Oynattığı futbol ileri seviyeye taşınabilir ama genc topcularla. Hala yaşlı topçulara bakıyor 25 yaş altına alerjisi var herifin. 5 maçta yoğun press futbolu sebebiyle götü başı dağılıyor takımın ondan sonra.

Alayınızı pacman gibi ham yaptı.

20251227_153802.webp

Hocam genc oyuncu pahali olmak zorunda degil. Genc oyuncuya ya da isimli oyuncuya 30 vermek zorunda degiliz

Elestirilerimiz bir yana bu adamin sabrına ve insan üstü rahatlığına hayranım, butun ulke kulübüyle ugrasiyor hakaretler küfürler, başkanı yöneticileri desen kulübün umurunda degil ama adam onlara inat sanki şampiyon yapiyor gibi ,başkası olsa dümdüz küfürü basir bokunuzda boğulun ezikler der giderdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt