Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu formayla harika bir İstanbulspor maçı vardır 1998 şampiyonluk maçında. Karizmasın be Okan Hocam, 7 numaram.
FB_IMG_1767711177592.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bende öyle bazı evinden maç seyredenler gibi yanar dönerlik de olmaz bu sene gayet başarılı ve uzun yıllar devam etmeli bu performansla beraber fergusonumuz olmalı , tabii şimdiden gaza da gelmemek lazım umarım bu şekilde de devam ederiz Monaco depten bile korkmuyorum hoca sayesinde.Tr ligi yavcılar da ağlayabilir ben usg maçına odaklandım fbye falan kaybedersek umurumda da değil , tr ligciler ağlayabilir zaten saz arkadaşlardan biri de mıhlanmış burada insanlara hakaret etmekten.Gs forumunda aynı takımı tutup millete sataşan insanlar bana garip geliyor baya :D :D :D
ah hocam vah hocam yine kandırıldık.Tam de dedim bu sene avrupa da oluyor ama aynı devam , Monaco maçı neyse de usg maçını kabullenemiyorum halen daha.Atletico maçıyla 2026 başlıyor umarım orada telafi ederiz

Bence ne okan hoca ne tedesco nasil ortasaha istediğini bilmiyorlar ezbere hangisi kabul ederse seklinde liste yapmışlar

efsane hocamızı dinleyelim biraz

Sadece İstanbulspor'a attığı gole bakın. Şu takımda şu vuruşu yapacak orta saha oyuncusu İlkay dışında yok. Bu büyük bir eksidir.

Ayrıca Bilbao maçında da orta saha merkez oyuncusu olarak sanki penaltıdan top dönmüş gibi nasıl herkesten önce fırlayıp giriyor ceza sahasına ve golü atıyor.

Tamam hep diyoruz, Suat Kaya-Emre B ve Okan Buruk üçlüsü 2000'lerde avrupa devlerinin dahi ağzının suyunu akıtan bir üçlüydü. Döneminin çok ötesinde bi futbol anlayışı ile oyunu çift yönlü oynayan, deli gibi basan teknik bir orta sahaydı. Buradan da İmparator Fatih Terim'e saygılar, kendisi Klopp'dan önce yapmıştı bunu.

Ama hocam allah aşkına sadece kendin gibi bir tane orta saha aldırt şu takıma.

Son düzenleme:
Hocanin dursunla arasi pek iyi degil bence son olaylardan sonra ,onca şey yapıldı hoca tek başına kaldı konuşmak icin

Hocanin dursunla arasi pek iyi degil bence son olaylardan sonra ,onca şey yapıldı hoca tek başına kaldı konuşmak icin

Valla Okan hoca pragmatist bir adam, bence yönetimi kollayıp yağlamasının altında da bu yatıyor. Başkanımız sağolsun vs diyor diyor arkadan da istediği oyuncuyu aldırıyor bir şekilde.

Hocam yarın kuşları pompalıyoruz değil mi? Bir aksilik çıkmasın?

Icardi'yi bu maç devrede çıkarmayacaksa sezon sonu sonuç ne olursa olsun gitsin ve Icardi'yi yollayacak 1 hoca gelsin. Bıktım artık ders almamasından

Hocam takıma acilen 28 gün izin vermen lazım. Oyuncular çok yorgun gözüküyor maalesef.

Karşında bunamış bir jesus, futbolu 2000 lerde bırakmış mou veya kağıtsız demeç bile veremeyen bir İsmail kartal yok. Bu takım bu oyunu mu oynar? söylenecek çok şey var da… takılmıyor bana…

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt