Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu birakin onu bunu

Sezon basi kanallara cikarken "istedigimiz herkes alindi, bundan sonrasi bende" demedi mi. Surekli avrupa hedefi mesaji veren taraftara cevap vermedi mi?

Kasim ayinda " sakatliklar" moduna girmedi mi.

"Hic bir sey degismeyecek" derken hala ayni kafada devam edecegini mi dusunelim mesela...stad demecleri vs. O zaman yonetimine soyleseydin ts macindan itibaren gorusmeler yapsaydi...

O kadar eksik kaldigi nokta varki.

Yahu arkadaşlar sizinde dert ettiğiniz şeye bak

Boşverin yahu önemli olan Günay'ın üzülmemesi idi

Yoksa bir kupa kazanmışsın kaybetmişsin nedir yani

Günay üzülmesin yeter

Mesela Kaan Berkan üzülmesin diye oyuncu da istemedi

Keza İcardi üzülmesin diye hem oyuncu istemedi hem adam ölse bile çıkarmıyor oyundan filan

Canım hocam benim yaaa çok düşüncelidir çokkkkk

Yahu birakin onu bunu

Sezon basi kanallara cikarken "istedigimiz herkes alindi, bundan sonrasi bende" demedi mi. Surekli avrupa hedefi mesaji veren taraftara cevap vermedi mi?

Kasim ayinda " sakatliklar" moduna girmedi mi.

"Hic bir sey degismeyecek" derken hala ayni kafada devam edecegini mi dusunelim mesela...stad demecleri vs. O zaman yonetimine soyleseydin ts macindan itibaren gorusmeler yapsaydi...

O kadar eksik kaldigi nokta varki.
Hem eksiği var hem umrunda değil. Şu “ben kilo aldım hocam” demesi geçen gün aslında çok şeyi açıklıyor. Tam dediği gibi tembel bir teknik adam oldu.

Mertensin yaptığı işlerin öneminin farkında değil galiba yoksa yeni bir Mertens bulmak için çabalardı herkes 6 no diyor ama yeni bi mertensin de elzem olduğu zorluk derecesi yüksek maçlarda ortaya çıkıyor yeni bir mertens bulup aldırmalı

3-0'dan 70 tane maç bırak,
İskandinav takımlarına paspas ol,
Süper Kupa görünce küçümse herkese domal,

bu sene her derbide rezalet oynat,

Ziya Doğan'ın da eline bu kadroyu versen bu kadar işler yapar.

okan başlığı

Mertensin yaptığı işlerin öneminin farkında değil galiba yoksa yeni bir Mertens bulmak için çabalardı herkes 6 no diyor ama yeni bi mertensin de elzem olduğu zorluk derecesi yüksek maçlarda ortaya çıkıyor yeni bir mertens bulup aldırmalı
İlk yapacağım iş 10 numara transferi olurdu bu takıma

Bizim sıkıntımız orta saha veya defans değil

İleri hatta sıkıntımız var

Barış yok

Yunus yok

İcardi yok

Sane bir var 3 yok

Osimhen geçen senenin gerisinde

Ee nasıl olacak bu işler

şimdi izin vakti

Böyle dedikçe maçları oraya veriyolar bunun bile farkında değil

Fenerbahcenin ilk golu bulmasi...

Kocaelisporda ilk golu buldu
Usg de
Monaco da
Muhtemelen athleticoda ve city de bulacak.

Kisaca geriye dustugumuz maclarda teknik taktik ya da hamleler degil, saha icindeki oyuncular kurtariyor.

Kasim ayindan beri doluyum kendisine. Sezon sonu hem secimle dogru bir yonetim, hem dogru bir yonetimle adam gibi yapilanma gerekiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt