Osman Çevik
10 Numara!
- 29 Ağustos 2009
- 17.959
- 9.957
- 2.398
Bıktım buna olumsuz yazmaktan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yönetim de hatalı. Biraz futboldan anlayan olsa bu kadro sittin sene yetmez derdi.
Secim yaklasir sampiyonluk ucarsa ilk kovacaklari kisi okan olur, cünkü korkuyorlar, kendileride büyük ihtimal hic memnun degil okandan ama simdi biz bu adami kovarsak ve yeni gelen hoca basarili olmazsa bütün suc bizim olur diye kovamiyorlar. Hala keramet Okan Burukda sanan bir yönetici grubumuz varyav umurlarında değiiiil
yönetimi hepimiz biliyoruzSecim yaklasir sampiyonluk ucarsa ilk kovacaklari kisi okan olur, cünkü korkuyorlar, kendileride büyük ihtimal hic memnun degil okandan ama simdi biz bu adami kovarsak ve yeni gelen hoca basarili olmazsa bütün suc bizim olur diye kovamiyorlar. Hala keramet Okan Burukda sanan bir yönetici grubumuz var

Bu bütçe ve bu adamlarla sen yerelde de sıvarsan, bu sevmediğim yönetimi bile bu konuda haklı bulurum.yönetimi hepimiz biliyoruz
sene sonu şampiyon olamasak yönetim yine gitmez gibi, amaçları mali hesabı iyi tutmak bu nedenle
biz osimhen'i aldık sane'yi aldık hoca şampiyon yapamadı deyip sene sonu Okan hoca'yı gönderirler ve kendileri kalırlar
Dursun da gaz almak için yönetimden 1-2 ismi postalar falan işte.
Rakibin hocası geçen seneki bunağın tam tersi, sahaya odaklı çalışıyor deniyor. Bizimkisi sürekli geziyor.Tam takıma 10 günlük izin verme ortamı var.![]()
Odaklansada bişe olmaz. Seviyesi Galatasaray değil. Koruyalım tabiki sahip cıkakım fenerli köpekler laf ettiyse bizim de etmemiz lazım hepsine eyvallah ama hocayıda kısa sürede göndermezsek giren bize gircekFenerlileri 3 yıldır nasıl göt ettiyse kuyruk acıları paylaşımlarından belli oluyor. destek olunmalı ite köpeğe maskara edilmemeli
Toparlan hoca, deli bütçe verildi sana herkesin götü tavan takımda maçlara odaklan artık
Tatilini yapsın hocamız çok mu goruyon yaniTam takıma 10 günlük izin verme ortamı var.![]()
sen kimsin 30 mılyonluk kaleciyi yedek bırakıyosun
sana 75 mılyon euro para verip forvet alıyorlar bide
35 eder dedikuğurcan 15 milyon euro eder diyordun