Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güney Kartal

Yok abi istemiyorum! Bu iş inada bindi degil 3, bir 3 senede daha sampiyon yapacagina bilsem istemiyorum!
Sebep sormasin kimse ben oyle istoyotum işte sebebi yok!
Istemiyorum abi
Istemiyorum

Ligdeki 1-1 biten Fenerbahçe maçından sonra öyle bir konuşma yapmıştı ki şu maçı vura vura kazanması lazımdı. Bugün bence %90 hocaya yazar
Canımızı kurtardığımıza şükrediyoruz demişti. Bahanesi hep var. O gün yalan söylemişti bugün de yalan söylediği ortaya çıkıyor. Bugün neden yenildin?

İnsanlara tek tek yazıp anlatmak gerekiyor. Bir futbol takımında

3 kaleci ( as, yedek , alt yapıdan)
2 sol bek ( as, yedek)
2 sağ bek ( as, yedek)
5 stoper ( 2 as, 2 yedek, 1 alt yapı)
5-6 merkez orta saha ( 2 as, 2 yedek , 1 vasat , 1 alt yapı)
2 sol kanat( as, yedek)
2 sağ kanat ( as yedek)
2 10 numara ( as, yedek)
3 santrafor ( as, yedek, yerli veya alt yapı)

Bakın yönetim ve teknik senin elinde bu kadar oyuncu yoksa her zaman EKSIKSIN EKSIK. Playstation oynamıyorsun, sakatlık oluyor, özel durum oluyor, milli takım oluyor, formu düşük oluyor , canı sıkkın oluyor. Bu oyuncular robot değil burası akhisarspor değil. Koskoca avrupa şampiyonu Galatasaray, kadro her zaman nasıl eksik oluyor açıklayın

Bir gazeteci soramıyor

Hem Madrid hem City yensin Avrupa'dan elenelim zaten yenerlerde kuş taşa carpmasin. Sene sonu Yönetim ve hoca gitsin bu takimdan

Galiba dün idi. Milan 0 - 1 geride ama adamlar 92'de golü atana kadar her atakları sakince ve pasla idi. Diğer takımlar da öyle. Liverpool City filan.
Biz ise her geriye düştüğümüzde disiplinsizlik başlıyor. Kamikaze saldırısı yapıyoruz.

Forumda Okan Buruk hocanın resmine x işareti koyduğum avatarım silinmişti. Şu an herkes benimle aynı fikirdedir.

Maalesef hep aynı şeyleri konuşuyoruz. Ben bu durumdan çok sıkıldım.

çok sıkıldım hocam. oynattığın ve oynatacağın futboldan da sıkıldım, futbol demeye bin şahit. yaptığın ve yapacağın transferlerden korkuyorum artık, çıkan hiçbir isme güvenmiyorum. futboldan sıkıldım ya dümdüz. sen ne oynatıyosun hocam? garip garip açıklamalar, takım tatil köyü yine.

vallahi futboldan soğudum ya. birkaç aydır napıyorsunuz abi tesislerde? yönetiminden, teknik heyetine?

napıyorsunuz yani. umarım baştan aşağı yepyeni isimler gelir. ortada ne dönüyor, kim ne işe yarıyor belli değil. harcanan paralar inanılmaz. geri dönüşü de asla olmayacak bu adamlarla.

Forumda Okan Buruk hocanın resmine x işareti koyduğum avatarım silinmişti. Şu an herkes benimle aynı fikirdedir.

Maalesef hep aynı şeyleri konuşuyoruz. Ben bu durumdan çok sıkıldım.
bi daha koysana hocam belki bu sefer müdahale gelmez.

Günay ne alaka ya ?

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

şu maç bırakma işleri çok sakat görüntü yaratıyor.
takım biraz zorlanınca pes edip maçı bırakıyor.
bu sene franfurt, monaco ve bu maç ile 3 oldu. yakışmıyor.
4. yılına giren bir hocanın takımı bu hallere düşmemeli.
96-00 sürecinde Fatih Terimli takımın 4. sezonunu yani 99-00 sezonunu hatırlıyorum da arada çok ciddi bir fark var. Makine gibiydi takım makine gibi. Gözü kapalı paslaşıyordu takım saha içinde. Çok nadir puan kaybı yaşıyordu. Eylül - Kasım arası biraz sallanmıştı o kadar. Sonrasında Johnson'un saçma sapan golü ile kaybettiğimiz fb maçı hariç bizi hiç üzmemişti. Namağlup UEFA şampiyonu olmuştuk zaten. 4 yabancı oyuncu ile yaptı bunu Fatih hoca.

Şu anki görüntümüz hiç son 3 sezonun şampiyonu gibi değil maalesef. Son 3 sezonun şampiyonu olup 5. yıldızı takan, 75 milyon avroya santrafor, 30 milyon avroya sağ bek ve kaleci transferi yapabilen bir takımın makine gibi olması lazımdı makine gibi. Ligi zaten donunda sallıyor olması lazımdı, Lig zaten cepte biz Avrupa'da ne kadar ilerleyebiliriz diye düşünüyor olmamız lazımdı.

Çünkü 3 senedir şampiyon oluyorsun, yönetim istikrarını hoca istikrarını ve kadro istikrarını koruyorsun. Sil baştan yapmak zorunda kalmıyorsun. Amma ve lakin bize bakıyoruz; Osimhen'i çıkar, şampiyon olabilme ihtimalin yok.

Yazık...

Hala oyun falan diyenler var.

Adamı eleştirecekseniz Icardi, Jakobs yokken ve bok gibi hava, zemin’de maç oynatan yönetime laf etmediği için eleştirin

Yönetim suçlu değil, oyuncular değil stad suçlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt