- 6 Eylül 2014
- 93.390
- 64.271
- 4.608
Noldu icardine35 eder dedik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Noldu icardine35 eder dedik
Noldu icardine
Canımızı kurtardığımıza şükrediyoruz demişti. Bahanesi hep var. O gün yalan söylemişti bugün de yalan söylediği ortaya çıkıyor. Bugün neden yenildin?Ligdeki 1-1 biten Fenerbahçe maçından sonra öyle bir konuşma yapmıştı ki şu maçı vura vura kazanması lazımdı. Bugün bence %90 hocaya yazar
bi daha koysana hocam belki bu sefer müdahale gelmez.Forumda Okan Buruk hocanın resmine x işareti koyduğum avatarım silinmişti. Şu an herkes benimle aynı fikirdedir.
Maalesef hep aynı şeyleri konuşuyoruz. Ben bu durumdan çok sıkıldım.
Noldu icardine

96-00 sürecinde Fatih Terimli takımın 4. sezonunu yani 99-00 sezonunu hatırlıyorum da arada çok ciddi bir fark var. Makine gibiydi takım makine gibi. Gözü kapalı paslaşıyordu takım saha içinde. Çok nadir puan kaybı yaşıyordu. Eylül - Kasım arası biraz sallanmıştı o kadar. Sonrasında Johnson'un saçma sapan golü ile kaybettiğimiz fb maçı hariç bizi hiç üzmemişti. Namağlup UEFA şampiyonu olmuştuk zaten. 4 yabancı oyuncu ile yaptı bunu Fatih hoca.şu maç bırakma işleri çok sakat görüntü yaratıyor.
takım biraz zorlanınca pes edip maçı bırakıyor.
bu sene franfurt, monaco ve bu maç ile 3 oldu. yakışmıyor.
4. yılına giren bir hocanın takımı bu hallere düşmemeli.