Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bende sana öneriyorum valla bro çünkü fikirlerimiz seni geriyo baya sen bide meyve suyu iç snikersla iyi gelir rahatlatır seni

yok ya niye gersin renktaş, arada goygoyuna yazıyorum öyle mesaj ortamı rahatlatmak için, amacımız galatasaray daha iyi olsun, biz senle daha önce de tartıştık bak şimdi de tartışıyoruz. bu kötü bir şey değil ki, kötü olan şey bir konu üzerine tartışamamak, karşıt fikirlere tahammül gösterememek. bugün okan gider yarın arda gelir, bakarsın bu sefer tam tersi durum oluşur, ben arda'yı hiç beğenmem sen de bana dersin ki tamam da şöyle şöyle artıları ver dersin.

aslolan Galatasaray

Okan Buruk belki en iyi yerli hocalardan biri ama Galatasaray seviyesi icin cok ama cok yetersiz, yani türk hocalar Avrupa seviyesinin cok gerisinde. Kadromuz biraz daha gücsüz olsa Okan ile ilk 3 girmek imkansiz.

Bu senin dördüncü sezonun ve her yil kaos icinde sampiyon oluyoruz. Aslinda makine gibi calisan bir takimin olmali biz hala ne oynadimizi bilmiyoruz. Ne kadar yetersiz oldugi ordan belli

Bizim ve fener taraftarinin ortak nokta da bulustugu tek konu okan buruk nefreti

Fenerliler anliyorum adam senelerdir basarili oluyor delik desik etti neredeyse yüz puan topladiklari sene bile sampiyon olamadilar bir travma olacak tabi ki

Bizim taraftarimizin nefret etmesi ise tamamen taraftarin ayip etmesi
Hocamızın hiç suçu yok diyorsun yani

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yok ya niye gersin renktaş, arada goygoyuna yazıyorum öyle mesaj ortamı rahatlatmak için, amacımız galatasaray daha iyi olsun, biz senle daha önce de tartıştık bak şimdi de tartışıyoruz. bu kötü bir şey değil ki, kötü olan şey bir konu üzerine tartışamamak, karşıt fikirlere tahammül gösterememek. bugün okan gider yarın arda gelir, bakarsın bu sefer tam tersi durum oluşur, ben arda'yı hiç beğenmem sen de bana dersin ki tamam da şöyle şöyle artıları ver dersin.

aslolan Galatasaray
Doğru diyosun renktaş çünkü daha önce eleştirileri kabul edemeyen karşıt fikirlere hakaretle cevap veren tipler gördüm burda o zamanda derdimiz Galatasaraydı suanda. Okan Buruğunda Ardanında kötü insanlar olmadığını biliyorum ama bazı şeyler hayatta böyledir işte. İyi niyetten ziyade icraat ile yaşarsın buda böyle maalesef. Okan hoca da en kızdığım şey 4 sene oldu bir gram insan kendisini geliştirmezmi bak Terim bile kaç yaşında yeni şeyler deniyodu yapabildiğince. Pas oyununa geçti seviyesi düşük olsada oynattığı pas oyununun bir Guardiola gerçeği vardı o zaman. Ama Okana bakıyorum aynı hatalar aynı saplantılar. Azcık bişeyleri değiştirse şuan başka şeyler konuşuyo olurduk. Destek verirdik. Herneyse bende belki eleştiriyi abarttım ama değişim şart. Güzel tartışma için teşekkürler

Okan Buruk'un ben 3 senedir elma mı? armut mu? olduğunu anlayamadım. imkansız bir maçı alıyor misal, arkasından kendi evinde 3-0 dan 3-3 maç veriyor. Ajax yeniyor, geliyor kocaelinde pozisyon bulamıyor. tam takım momentum almış, camia psikolojik olarak çok iyi derken anlamsız bir maç veriyor herkesin hevesini kursağında bırakıyor. çözemedim. ama camianın dna sını bozuyor farkında değil. biz en kötü sezonlarımızda bile kupa finallerinde hiç ezilmedik. çoğunda da aldık. geçen sene bjk ye 5-0 yenildik, ctesi rakipte orta halli bir forvet olsa 7-8 olurdu. bunlar bizim alışkın olduğumuz şeyler değil. söylenecek çok şey var ama artık yanına sağlam bir yardımcı ve yönetici gerekiyor. geriye düştüğü maçlarda panik değişikliklerle maçı katlediyor. oyuncu değişiklikleri facia bizim hocamızın. ama son 3 sezon şampiyonu ve kadıkoyde fenere karşı bu kadar üstünlük kurduğumuz başka td yok. o yönden de hakkını teslim edelim. ama işte şöyle bir şey var ; geçen sezon dahil ve bu sezon top oynamıyoruz. top oynadığımız maç sayısı bir elin parmaklarını geçmez. o yönden çok üzülüyorum.

Beni Beşiktaş'a 5-0 yenildiği kupa maçı öncesi açıklamaları, geçen günkü açıklamaları, inanılmaz rahatsız etti-ediyor. O günden beri çevreme aynı şeyi söylüyorum, benim kadar takılı olanını görmedim.
Bu adam Süper Kupa maçları öncesi camiaya-taraftara-takıma direkt olarak yemediği için dolaylı olarak "önemsiz" mesajı veriyor. Buna mukabil ne kendi ne takımı maça hazır çıkmıyor.

SEN BU SOYUNMA ODASI KONUŞMASI YAPILIRKEN ORADA DEĞİL MİYDİN SN. OKAN BURUK?

O kadar final oynadın, o kadar kupa kazandın, senin hocan Fatih Terim'di, gazozuna maçta karakolluk olan Fatih Terim, Galatasaray tarihine 1 kupa daha kazandırmak için canını verecek Fatih Terim,

sen, bu maçı kazanan bir kupa kazanmış olacak, bir şey değiştirmeyecek vs. gibi , en kibar tabirle gevşekçe açıklamalar yapıyorsun,

utanmaz birisin, en kibar tabirle.

3 senedir takımı şampiyon yapıyor . Kazanamadığı kupa kalmadı. Avrupa'da başarı yok dedik ama ilk yıl Manchester Bayern grubunda da gayet başarılı idi. 4 torba takımını gruptan 3. Çıkardı .Bu sene de Avrupa'da başarılı benim için ilk 24 yapacak % 90 ihtimalle ki bu da başarıdır benim için. Üç gün evvel ezildigi fener karşısında da almadığı galibiyet çeşidi kalmadı. Üç yıldır o kadar medya ve TFF ,MHK kollanmasına rağmen adamları perişan etti şimdi dürüst olalım.

Evet harcama yaptırdı mi yaptırdı yanlış transferler yaptırdı mi yaptırdı. Ama fenerin 3 yıldır yaptığı harcama ve maaşlar bizden çok fazla arkadaşlar. Ne kadar kadron iyi olursa olsun bu başarılar kolay değil , hiç kolay değil. O yüzden ergen Twitter ahalisinin gazına da gelmemek lazım . Dikkatli olması gereken konular gelişmesi gereken yerler var evet ama hakkını da verelim.

2412DPC0AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"Yusuf Demir ile konuştuk, yollarımızı ayırma kararı verdik" demesine rağmen onu Süper Kupa Finali kadrosuna aldı.

Geçen sene Lemina yerine Cuesta'yı Avrupa kadrosuna yazdı.

"Yusuf Demir ile konuştuk, yollarımızı ayırma kararı verdik" demesine rağmen onu Süper Kupa Finali kadrosuna aldı.

Geçen sene Lemina yerine Cuesta'yı Avrupa kadrosuna yazdı.
Iste sirf bunun yüzünden okani kovacaksin milletle dalga geciyor, takimda görmek istemedi oyuncuyu kadroya aliyor maksat ne?

Okan hocam maalesef bu takımda hepi topu 1 sene hocalık yaptı diğer sezonlar kadroyu iyi idare etti oyuncuların gönlünü hoş tuttu ama hocalık antrenörlük yapmadı. Hep idare ettik sezonun sonunu bir şekil getirdik ama ne oyun olarak ne avrupa hedefleri konusunda tatmin olmadık. Hayli de para harcandı. Şu bütçeler 55-60 yaşında Fatih hocaya filan verirse 2. avrupa şampiyonluğunu getirirdi. Sezon sonu jenerasyonu değiştirmemiz lazım artık takımda ekipte fena doymuşluk var.
Pukim ben sana olacakları söyleyeyim
Bu sezon yine topçularımız takımı sırtlayacak ve bizi şampiyon yapacaktır
Ondan sonra transferde har vurup harman savurma süreci devam edecektir
Akabinde taa ki artık bu döngüyü sürdürecek parayı bulamadığımızda her şey tepemize yıkılacak

Şu anda Inter'in 2005-2010 arası yaşadığı süreci yaşıyoruz
Rakipsiziz ve keyfimize bakıyoruz ama bir yandan para yakıyoruz

Bu işin sonu çok çirkin olacak

Bu sezon sonu falan bitmeyecek
Tahminimce iki sene daha sürecek ve üçüncü sene çok pis batış süreci başlayacak

fener para harcıyor biz de harcamalıyız diye bir mantık olamaz. fener 10+ senedir şampiyon olamamış elbette saldıracaklar. bizim omurga belliyken 2 genç adapte edip satabilmemiz gerekiyordu. bek ve kanatlar en uygun mevkidir bunun için biz ise 30 milyona bek alıyoruz. icardi efendi huzursuz olmasın diye 3. genç, yırtıcı forvet alamıyoruz. transferde çok yanlış işler yapıyor hoca. kadro mühendisliği, planlama sıfır sadece hazır, pahalı oyuncu peşinde.

Iyi bir teknik direktörünün takımı Bayern'e kafa tuttuktan sonraki maçta Hatay'a mağlup olmaz
Iyi bir teknik direktörünün takımı Malmö gol atana kadar aciz duruma düşmez
Iyi bir teknik direktörünün takımı Letonya takımına 2 - 0'dan maç vermez
Iyi bir teknik direktörünün takımı geberik Dinamo Kiev'e 3 - 1'den maç vermez
Iyi bir teknik direktörünün takımı son 32'i geçememezlik yapamaz
Iyi bir teknik direktör 6 aydan 6 aya formatı değiştirmez
Iyi bir teknik direktör " Tottenham maçı tadı damağımızda kaldı " demez.
Iyi bir teknik direktör " Mart ayında fiziksel olarak yükselişe geçeceğiz " deyip taraftarı kandırmaya çalışmaz

Ister kabul edin ister etmeyin. Futbolcuya dayalı bir duzenimiz var.
Türkiye liginin özeti = Önde bas. Kaliteli 2 - 3 ayağın varsa ne âlâ

Iyi bir teknik direktörünün takımı Bayern'e kafa tuttuktan sonraki maçta Hatay'a mağlup olmaz
Iyi bir teknik direktörünün takımı Malmö gol atana kadar aciz duruma düşmez
Iyi bir teknik direktörünün takımı Letonya takımına 2 - 0'dan maç vermez
Iyi bir teknik direktörünün takımı geberik Dinamo Kiev'e 3 - 1'den maç vermez
Iyi bir teknik direktörünün takımı son 32'i geçememezlik yapamaz
Iyi bir teknik direktör 6 aydan 6 aya formatı değiştirmez
Iyi bir teknik direktör " Tottenham maçı tadı damağımızda kaldı " demez.
Iyi bir teknik direktör " Mart ayında fiziksel olarak yükselişe geçeceğiz " deyip taraftarı kandırmaya çalışmaz

Ister kabul edin ister etmeyin. Futbolcuya dayalı bir duzenimiz var.
Türkiye liginin özeti = Önde bas. Kaliteli 2 - 3 ayağın varsa ne âlâ

çıktısını alıp ofise asıcam bunu.

Hocam bari tatili bu kadar çok seviyorsun. Şu Fethiye maçı öncesi izin yerine oraya erken gidin. Hem tatil hem maç işi, ikisi bir araya gelir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt