En sonda söyleyeceğimi en başta söyleyeyim, Seni sevmiyorum ve bu yeni değil, intere gittiğin günden beri bu böyle. Çünkü altyapımızdan çıkmış, gözbebeğimizin, ta ki o uğursuz an, ayağının kırıldığı an gelip çatana kadar. Sonrasında endeşimiz korkumuz, heyecanımız, cesaretimiz, umudumuz oldun. En çok da dua.. yeniden seni sarı kırmızı forma ile görme umudu. Bizdendin ve bizimdin. Bencilce bir sahiplenmeydi, evet. Ancak içten hesapsız ve masumcaydı. Ta ki inter için takımı arkadan vurduğun maç, yada öyle anlaşılan maça kadar. O günden sonra nefret dahi etmedim senden, çünkü nefrete bile değmezdin.
Sonra bir baba olarak zor bir sınava tutuldun. Şükür Ali iyileşti ve akabinde Galatasaray’a hoca olma şerefine nail oldun. İşte o gün hiç istemediğim halde, yavrucuğunun kalbinde oluşturduğu o harareti düşünüp sustuk ve akabinde de Galatasaray hocasına destek olması şarttı.. emek verdin, inkar edilmez, şampiyon da olduk. Çok hatalar da yaptın, yine de destek olduk. En son tazminatör burnunu sıktığında arkanda durmaya söz verdim.
Ancak sen gittikçe dağıldın, aile düzenin dağıldı. Sebebini bilemem ve sorgulamaya da kimsenin hakkı yok. Ancak herşeyi ile seni etkiledi. Diğer tarafta ben bilirim anlayışın yani kibrin iyice kör etti seni. Üst üste aynı hataları yaptın ve büyük başarılar beklerken seni, sen maalesef yetersiz olduğundan hep öngürüzlüğün yüzünden onları ittin.
Şimdi ise bir sürü sorun ile başbaşasın ve yetersizliğin ile kibrin seni daha da dibe çekiyor.
Gel çevrendeki dalkavukları dinleme. Galatasaray sana büyük geliyor ve artık olayları okuma kabiliyetini kaybettin.
Öncelikle çocuğunuz için beraber mücadele ettiğiniz sevgili eşinden helallik al, sonra Galatasaray altyapı oyunculardan.. taraftardan almasan da olur… ve artık 3 yılın hatırına daha da kötü olmadan bırak.. altyapıdan gelmiştin, vefasızlık yaptın Galatasaray’a; Galatasaray vefa gösterip kucak açtı sana, bu sefer de yetiştiğin alt yapıya vefasızlık ettin. Vefasızlığını biliyorduk ama yetersiz olduğunu da biliyoruz artık.
Tekrar Galatasaray’a vefasızlık etme, kır bu döngüyü ve git.