Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ekim sonuna doğru takımı istisnasız sıçmayı başlıyor, Kasım, Aralık ayında tüy dikiyor, ocak-şubat toparlıyor, mart nisan yükseliyor mayıs ayı ipi göğüslüyor.

3 sezon hep böyle oldu.
Tabii bu arada Avrupadaysak elimize vermiş oluyorlar.

Biz her sene bunu yaşamaya mahkum mıyız kardeş?

Defol git işte beceremiyorsun bir şeyleri.

Rüştünü ispatladığın tek yer var, Türkiye ulusal ligi. Şundan 5-6 sene önce kulübün komple transfer bütçesini şimdi bir oyuncuya, hatta bir beke veya kaleciye gömdürebiliyorsun. Bir zahmet Feneri, Antepi falan yeniver be hoca. Bir zahmet Fethiyeyi 5'leyiver. Yok, olimpiyat rüzgarı, yok hakem şu bu. Saatten dakika göstermeler. İnanmıyorum.

"Hücumda daha iyi olabilirdik" e olsaydık? Olduraydın. "Filanca sınavdan 1 almışsın, niye?" - "Soruları doğru yanıtlayabilirdim" gibi bir şey bu.

Şahsına saygım sonsuzdur ama otorite ve başarı eğrin düşüyor sayın hocam. Hem de serbest düşüşle.

Bu takımın kolektif bir oyun anlayışı yok. Yani görünmüyor. Abdülkerim neden 35-40 metreden içeriye orta kesiyor, uzun atıyor? Takım o kadar doymuş ve laubali ki. O amatörce pas hatalarını görmüşsünüzdür dün. Tek nedeni var, kafalar maçta değil. Üstelik sürekli bir kişinin ayağına bakıyoruz. Siyah ekran paylaştı diye çiğ çiğ yenen Barış olmasaydı koptuk işte. Osimhen olmadan kimseye diş geçiremiyor bu takım. Osimhen mucizesi olmasa tam şapa oturacakmışız demek ki.

Barış demişken, takımın yerli hücumcularının asansör vari performanslarını neye borçluyuz hocam?

Çok üzüldüğüm diğer husus da Icardi. Bu adama şu an herkes el freni, çöp falan çekiyor. 2 sene önce "2 seneye herkes bu adamı boklar" dense kocaman bir "yürü git" çekerdik herhalde. Bu adamın bu halde olmasının bir nedeni de teknik kadro. Sürecin çok yanlış gittiği ortada. Takip sorunları olmalı. Ve kişisel yönetim. Sebebi de tevazu. Fazla tevazu nasihat dinletir demişler. Her off gününde basıp gitmesin mesela. Biraz otoriten olacak. Yoksa kameralar önünde adam boy ölçüsü alıyor işte.

Yalnız şöyle bir şey var. Kısır döngüdeyiz. Şampiyon olduğu müddetçe yol verecek kimse yok, Dursun başkanla sarsılmaz bir bağları var gibi. Şampiyon olmaması lazım total değişim için ki bunu istemek de bize yakışmaz. Sıkıntı

renktaş tamam da galatasaray 13. olduğu sene 3 kuruşluk takımla da barcelonaya filan kök söktürdü

şu maliyetlere kök söktürmek yetmez

biz liverpoola kaybedelim gücümüz yetmedi diyelim ama şu an oynadığımız rakiplerden 12 puan almış olalım mesela
CLde o isler öyle olmuyor iste

- hakem maci devamli durdurur
- uzatmalar az verilir
- olimpiyat stadinda mac oynanmaz
- hava cok yagmurluydu

herseye bir bahanen var herseye , herseyde suc var bir sende yok

Simdi de bosuna oyuncu bakma ''12 kisi mi oynatacaksin takimi''
Süper moderatör ha konyalim

Yukarda bir arkadaş demiş bu durumda olmasının nedeni taraftarmis mobbinge iyi dayaniyormus. Transferleri sahadaki oyunu taraftar yapıyor cunku.

Hâlâ aklım mantığım almıyor. Sezona Lemina Torreira ikilisi ile başlamasını hâlâ anlamıyorum. Neye güvendi neyine güvendi anlamıyorum. Lemina'nin geçmişi de belli iken neye güvendin?
Mourinho kovulmaz mı sandın?
Bir Allah'ın kulu gazeteci sormuyor mu?

Yanına Hasan Şaş yada farklı birkaç antrenörü ilave etmesi ne kadar zor gelebilir ki insana.Kendisiyle kavga edecek tek bir insan yok.

Neyse. Güldük eğlendik ama artık işler ciddileşti.
Hurgen Kılop ile temasa geçilmeli.

Oynattığın futbola, yaptırdığın antrenmana, aldirdigin oyunculara, oynatmadigin oyunculara....

Sen bize ne izletiyorsun be adam? Skandal adamsın. İşi de çözmüş he. Yönetime destek.mesajlari veriyor ki beni kovmasinlar diye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt