Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaten hic bir zaman Elit bir td olmadi ama bu sene iyice saldi, özel hayatinda bir sorun mu var acaba? Bebek Hotel bilmem ne gibi, net bir sorunu var bu adamin, yani sokaktan bir adam getrisen suan ayni etkiyi yaratir. Tamamen iflas etmis durumda, kendini yedigi gibi bizide yemeye basladi. Bunu hala yönetim nasil görmez?senle bu kadar ,olmuyor diyip bütün riski alip bir hoca getirmek belki takima extra bir motivasyion verir, cünkü td degismezse ve aynen böyle devam edersek Fener esseklik yapmazsa sampiyonluk gider.

Buraya kadar ayakta kalmasi bence büyük basari cünkü kendi taraftari tarafindan senelerdir mobbing uygulaniyor her türlü baski asagilama kufur hakaret var

Böyle bir ortam da ayakta kalmasi mental olarak güclü oldugunu gösteriyor

Hoca senelerdir bu takimin basinda ve hatalari tabiki var,kadro planlamasi konusunda zayif ayni fatih hoca da oldugu gibi ve benim icin en büyük hatasi rotasyon’a önem vermiyor yedekleri hazir tutmuyor ve ihtiyaci oldugunda oyuncular kötü performans sergiliyorlar

Üc senedir sampiyon olan hoca’nin benim icin kredisi var,nasil ki daha önce ki sezonlarda kendi tararaftari sampiyonlugu acun’a sattigini iddia etmis iftira atmisti ve sonunda sampiyonluk gelmisti yine ayni sekilde kredisi oldugu icin sezon sonuna kadar takimin basinda kalmali

Sampiyon olursa yoluna devam eder üzülürsünüz

Olamazsa amaciniza ulasmis olursunuz iste
Yok.

Şampiyon olursa da yoluna devam etmemeli. O iş geçen seneydi. Bu sene de aynısını yaşıyorsak sonuca göre hareket etmemeliyiz artık.

Küfür ve hakaret edildiği zamanlarda arkasında duran, yeri geldiğinde burada kendisini haksız eleştirenlerin karşısında savunan bir taraftar olarak yazıyorum bunları.

Okan Buruk başarılı bir hoca. Gerek inatları gerek kimse küsmesin diye idareci yönetimi onu bi seviye yukarı taşıyamadı. Daha büyük olmak için acımasız olmak lazım Kaan ı İcardi yi o fizikle takıma almadığı kendi teknik ekibinin yetersizliğini gördüğü zaman Avrupada başarılı olur.

1768733553738.webp

hiçbir genç oyuncu gelmez takıma tabi herkes biliyor senin inadına aynı adamları ısrarla sakatlanana kadar oynatıp gençlere süre vermediğini ve oynattığın adamlar sakatlandığında da hiç şans vermediğin gençleri en zor maçlarda birşey yap diye ateş kazanına attığını.

Dün maç sonrası kadar maç öncesi yaptığı açıklama da bayağı komikti aslında.

Olimpiyat ve Fethiye stadyumlarında maçın içine girmek işimizi zorlaştırıyor stad atmosferinden dolayı gibi yine bahane cümleleri sarfetti sonra gitti evinde puan bıraktı.

Adam sesini cikarmayacak yedeğe oturtacak oyuncu istiyor. Sonra elit oyuncu diye zirvaliyor. Bundan bir halt olmaz.
dün akşam space de ertan süzgün toreira olmadığında oynadığında sırıtmayacak bir oyuncu bakılıyor benim anladığım gördüğüm bu tarzı bir şeyler dedi, eğer cidden böyleyse eeee toreira zaten maşAllah kolay sakatlanmıyor,cezalı da pek olmuyor, o zaman biz bu 30 milyonluk adamı sırf dk 70 den sonra oyuna girsin ve ziraat kupasında oynasın diye mi alıcaz yani, eğer böyleyse yuh yani, dün akşam ronaldolu Al Nasr ve Al ıttihadın yedeklerine baktım onlarda bile yedekte yıldız görmeden baktığım maçta,düşün yani arap takımlarında, bence yedek alıncaksa 30 milyonluk yerine genç yetenekli birileri alınır 3-4 tane yedeğe

Herif kepaze futbol oynatıyor birilerine sığınıp onlar sayesinde şampiyon oluyor ve 3.5 milyon euroya yakın para alirken hic bir halt yapmiyor mobbing uyguluyormuşuz fhdhdhshwhshehwhw. Bu mobbing'i bende istiyorum hayatımda yer değistirelim zaten bir farkımızda yok arada. Ha bu arada yani , sonra okancı, biatsporcu denincede kızıyorsunuz şunu diyen adama ne diyeceksin baska.

Sadri'nin evde zevkten ölü halde bulunduğu haberini aldım az önce

Herif kepaze futbol oynatıyor birilerine sığınıp onlar sayesinde şampiyon oluyor ve 3.5 milyon euroya yakın para alirken hic bir halt yapmiyor mobbing uyguluyormuşuz fhdhdhshwhshehwhw. Bu mobbing'i bende istiyorum hayatımda yer değistirelim zaten bir farkımızda yok arada. Ha bu arada yani , sonra okancı, biatsporcu denincede kızıyorsunuz şunu diyen adama ne diyeceksin baska.

Onun kafa uçmuş komple

Bu sene ozelinde bende cok elestirdim cok hata yapti ama 3 senedir sampiyon yapan hocada Okan Buruk degil mi ? Ne cabuk unutuldu 13. oldugumuz sezon. Su an hala lideriz yaristayiz. Bu kadar motivasyon kaybini camia olarak ben kabul edemiyorum. Simariklik geliyor bana acikcasi.

Okan Hoca taktik anlaminda yetersiz kaliyor B plani olmuyor cogu zaman. Net sekilde yardımcı antrenörlerinin guncellemek lazim. Riera gibi 1 tane yardimcisi olsa bence durum cok daha farkli olabilir.

Okan Buruk gidince kim gelecek mesela ? En son sampiyon oldugumuz yabanci teknik direktor Eric Gerets 20 sene oldu nerdeyse. Okan Buruga verilen butce imkan hic bir teknik direktore verilmedi belkide bu dogru ama oda 3 sene sampiyon yapti takimi. Kim gelse sampiyon yapardi diyemezsiniz dinamikler oyle islemiyor maalesef. Okan Buruk bu ligin dinamiklerini iyi bilen biri ama bu sene ozellikle kriz yonetiminde sinifta kaldi.

Ayrica cok onemli bir nokta var bu takima Fatih Terim gibi bir sportif direktor lazim. Okan Buruk transferlerle bile kendisi ilgileniyor cogu zaman ikna etmek icin. Bu adamin isi sahaya odaklanmak transferi yoneticiler yapacak. Erden Timur aradaki baglantiyi iyi kuruyordu. Takimda su an futbolcularin motivasyon kaybinida buna bagliyorum acikcasi. Orayi yonetecek floryada yatip kalkacak futbolcularla abi kardes iliskisi kuracak bir figur yok su an.
taktiği de yardımcı hoca verecekse o zaman hocaya ne gerek var? direkt olarak taktik bilen hoca alınır o zaman, çünkü taktik ve sistem zaten bir hocanın alametif harikasıdır, takımlar o sistem o taktik için hoca transfer eder, onu da yapmayacaksa o zaman yıldızlarla iyi geçinsin diye mi takımda tutucaz hocayı? antrenman sistemi olarak da birçok insan beğenmiyor zaten, ligin dinamikleri kısmında ise şunu diyeyim, okan hocanın çok adamla hücum etmesi cidden çok doğru tercih,o yönünü beğeniyorum çünkü topu rakibe verip kontra oynayan ve şampiyon olan takım çok çok azdır dünyada,dinamik bilmek buysa eğer zaten dünyada da futboldaki dinamik budur zaten, ''hücum futbolu''. okan hoca gidecekse daha fazla taktik bilen, çok çeşitli hücum varyasyonları olan ve hücum oynatan bir hoca gelmeli,her yabancı tabiki okan hocadan daha iyi diyemem ben, defansif oynatan hoca alırsak felaket olur mesela, okan hocanın daha da üst versiyonu gelmeli sadece.

Hemen bugün yollanmali fatih hoca gelsin sezon sonuna kadar zaten şampiyon olur bu takım.Kaleye gidemiyoruz papa gueye peşinde hala resmen taraftarla dalga geçiyor

Bu arada mobbing uyladigimiz okan'in bunları takma seviyesi

4 senede maaşlarla birlikte 700-800 milyon euro harcama imkanı tanınan adama mobbing yapılıyosa 500 bin euroya sezon planlaması yaptırılan geretslere lucelere kallilere demek ki çin işkencesi yapılıyodu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt