Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.757
- 26.556
- 1.988
Yaz rengim yazEdit: Neyse ya, boşver.
SEN DEMİŞTİN zamanında bu noktaya geleceğimizi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yaz rengim yazEdit: Neyse ya, boşver.
Toparlarız inşallah ne diyeyim. Şampiyonluğu kaybetmek çok önemli olmaz da fenerin şampiyonluğunu görmek istemiyorum. BJK filan olsaydı zerre umrumda olmazdı.Yaz rengim yaz
SEN DEMİŞTİN zamanında bu noktaya geleceğimizi
Tribünden istifa sesleri geldi mi?Hocamı rahat bırakın
Tribünden istifa sesleri geldi mi?
O zaman bizi rahat bırak da bari burada rahat rahat eleştirelimYönetim istifa diye bağırdık da ben duymadım Okan istifa sesi.
Sane'yi bilmiyorum ama Baris bir kere saga kacti. Durduk yere herifin boynuna dirsek attiktan sonra saga kacti.Okan hocanın ilk seneden beri en iyi yaptığı şey takımda bir şeyler denemekten vazgeçmemesiydi.
Bu sene bunu da yapmıyor. Maç boyunca Sane Barış bir kere kanat değiştirmedi. Bir kere. Bir kere.
Bari düz ayak kanatlı oynayalım falan de, 3'lüye dön. Bir şey yap ya.
Hocam sanki ortalık 3 sene üstüste şampiyon yapmış T.D. kaynıyorda elit teknik direktör olamadı diyorsun.Söz konusu Avrupa'da teknik direktörlük ve yerli hoca ise denemeler dışında zaten oda yok.Fatih hocamın ufak ufak çalışmaları dışında. Fiorentina macerası bile bence dokunuş Federasyon kupası dışında oradanda birşey çıkmadı eğer kıyaslıyor isen.Türkiyeli olup Elit teknik direktörlük nedir biz hiç gormedik ki ??? Türkiyeli T.Direktör olup elit teknik direktörlük ne demek bir açıklama yaparmısın.Mustafa Hocam Aachen'e gitti ufak ufak dokunuşlar.ŞEnol Hoca Azerbeycan'a Kore ye gitti.Zaten hic bir zaman Elit bir td olmadi ama bu sene iyice saldi, özel hayatinda bir sorun mu var acaba? Bebek Hotel bilmem ne gibi, net bir sorunu var bu adamin, yani sokaktan bir adam getrisen suan ayni etkiyi yaratir. Tamamen iflas etmis durumda, kendini yedigi gibi bizide yemeye basladi. Bunu hala yönetim nasil görmez?senle bu kadar ,olmuyor diyip bütün riski alip bir hoca getirmek belki takima extra bir motivasyion verir, cünkü td degismezse ve aynen böyle devam edersek Fener esseklik yapmazsa sampiyonluk gider.