Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hertur eleştiriye hak veriyorum ama bu seneyi şampiyon bitirip hocanın o şekilde veda etmesini cok isterim o yuzden su an kizsak bile gitsin demek için cok yanlış zaman

Atm-City maçları sonucunda puan/puanlar alabilirse -
Devre arası doğu eklemeler ile formu yukarı çekebilirse -

İpler elinde.

Okan buruka kötü seyler diyorlarmis hakaret ediyorlarmis. O yüzden rezil kadro yapılanması yapmış. Oyuncu değişikliklerinde hep o hakaretler aklına geliyormus. Doğru oyuncu sokamiyormus bu yüzden. Transferlerde bukadar çok bu yüzden yanilmis

Ne acılar cekmis Okan buruk farkına varamamisiz affedin lütfen. Taktik filan bilmemesi durmadan sigirpres yaptirmasi bu yuzdenmis demekki.

Neyse bizden gittikten sonra nerelerde olacak gorecegiz
Galatasaray sonrası kariyeri aşağı yukarı böyle olacak(isteyen not alabilir)
-2 yıllık kendine uygun kulüp bulamama dönemi(dinlenme dönemi)
-Milli takım (4 şampiyonluğu var sonuçta, kurtarıcı olarak istenir)
-istanbul başaksehir
-emeklilik

Sözde italyan kulüplerine falan hazırlanıyormuş ya sadece gülüyorum

Erkek basketbolun ırzına geçen Sekizkök denen kepazeyi bile bir buçuk senede gönderebilen bir yönetim Okan Buruk’u asla gönderemez. Bu sene hem yönetimin hem de hocanın son senesi olacak muhtemelen.

Fatih hoca falan yazan var siz iyimisiniz. Bıkmadınız eskileri denemeye. Taktik bilgisi olan birine ihtiyaç var. Morinho geldiğinde de yazmıştım. Fatih Terim, Morinho gibi tdlerin çağı geçeli 15 sene oldu. Futbol öyle gazla oynanmıyor artık. Atletik süratli dayanıklı ve akıllı oyuncular olmadan ne yaparsan yap farketmiyor. 2 sene icardi geçen sene Osimhen şampiyon yaptı bu takımı. Kimse kendisini kandırmasın. Dün Osimhen olsa 3 4 tane atmıştı zaten. Bırakın artık FTyi falan

Kendisini m.united,Hamburg, Schalke'ye çok yakıştırıyorum. Avrupa'nın en iyi yönetilen kulüplerinden tam oralara uygun hoca

Fatih hoca falan yazan var siz iyimisiniz. Bıkmadınız eskileri denemeye. Taktik bilgisi olan birine ihtiyaç var. Morinho geldiğinde de yazmıştım. Fatih Terim, Morinho gibi tdlerin çağı geçeli 15 sene oldu. Futbol öyle gazla oynanmıyor artık. Atletik süratli dayanıklı ve akıllı oyuncular olmadan ne yaparsan yap farketmiyor. 2 sene icardi geçen sene Osimhen şampiyon yaptı bu takımı. Kimse kendisini kandırmasın. Dün Osimhen olsa 3 4 tane atmıştı zaten. Bırakın artık FTyi falan
Sistemden taktikten, Avrupa'da başarıdan, yardımcı antrenör kalitesinden falan bahsedip Okan Buruk'un gitmesini talep ederek, yerine torpilli eskileri yardımcısı yapan, ayak tenisi uzmanı, son 3 sezonunda şampiyon olamamış, Lokomotiv, Schalke gibi takımların olduğu gruptan çıkamayan, son CL macerasında az daha 0 çekecek FT gelsin diyenleri gördükçe bu taraftarın aklı ile de iş yapılmaması gerektiğini görüyor insan. Okan'a elinde para varken milyonlar verdirip transfer yapıyor diye kızıyoruz da, en azından Osimhen'in, Singo'nun alınmasının bir mantığı var. Diğer yanda olmayan paraları Diagne, Cicaldau'ya gömdüren bir hoca vardı. Okan Buruk'u desteklediğimden değil fakat şu zihniyete karşı o kalsa daha iyi yeminle.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Daha Dursun'a rakip biri bile yok camiada. Kendinizi kandırmayın sene sonu yönetim gider diye.

Birileri çıkar diyorsanız eğer size şu açıdan bakmanızı öneririm, gerçekten GS başkanlığı için yanıp tutuşan adam şu an çoktan çıkmıştı. Dursun'un kazanacağı garantiyken sırf adet yerini bulsun diye herkes aday olur maksat demokrasi şöleni.

taraftar değil Gs düşmanı olduğu için.
Amerikalilarin bir lafi vardir. Onundeki agaclara bakmaktan ormani gorememek diye. Kisilere olan nefretimiz bizi amacimizdan alikoymamali. Belki sampiyon olamamak bizim icin daha hayirli olur bile demiyorlar da direkt sampiyon olmamizi istemiyorum diyorlar. Elinden gelse sahaya girip kalemize gol atacaklar. Boyle taraftarlik olmaz. Taraftar dedigin itici guctur, yon vericidir. Cunku taraftar kalici, oyuncular, idareciler gelip gecicidir. Ortam zaten foseptik cukurundan farksiz, icinde yuvarlanmak yerine klubumuzu disina cikarmaya calisalim.

Amerikalilarin bir lafi vardir. Onundeki agaclara bakmaktan ormani gorememek diye. Kisilere olan nefretimiz bizi amacimizdan alikoymamali. Belki sampiyon olamamak bizim icin daha hayirli olur bile demiyorlar da direkt sampiyon olmamizi istemiyorum diyorlar. Elinden gelse sahaya girip kalemize gol atacaklar. Boyle taraftarlik olmaz. Taraftar dedigin itici guctur, yon vericidir. Cunku taraftar kalici, oyuncular, idareciler gelip gecicidir. Ortam zaten foseptik cukurundan farksiz, icinde yuvarlanmak yerine klubumuzu disina cikarmaya calisalim.

Nöbete yazmıştım, bence burada ciddi iki grup oluşmuş vaziyette ve gerçekten hani birbirinizi etiketleyip bi oturup önce sayıp sövseniz sonra öpüşüp barışsanız rahatlayacaksınız.

Bi taraf takım kazansa da Okanı sevmeyenlere geçireyim diye bekliyor, diğer taraf puan kaybedelim de Okancıların kafasına çökeyim diye. Yani olay bence Galatasaray ve başarı, başarısızlık olmaktan çıktı. Forumda aşırı gıcık kaptığınız birileri var ve onlara laf çarpmak için fırsat kolluyorsunuz.

Gerçekten şundan vazgeçin, her iki kesim için de söylüyorum.

Okan beyin para sorunumuz yok deyip nasıl Aplus elit oyuncu isteme hakkı varsa taraftarında aynı şekilde A plus antrenör ekibi ve sportif yetkililer istemeye hakkı var. Bu dönüşüme direniyorsa sezon sonu gider yerine A plus teknik direktör ararız bizde onların A plus elit topçu aradığı gibi.

Nöbete yazmıştım, bence burada ciddi iki grup oluşmuş vaziyette ve gerçekten hani birbirinizi etiketleyip bi oturup önce sayıp sövseniz sonra öpüşüp barışsanız rahatlayacaksınız.

Bi taraf takım kazansa da Okanı sevmeyenlere geçireyim diye bekliyor, diğer taraf puan kaybedelim de Okancıların kafasına çökeyim diye. Yani olay bence Galatasaray ve başarı, başarısızlık olmaktan çıktı. Forumda aşırı gıcık kaptığınız birileri var ve onlara laf çarpmak için fırsat kolluyorsunuz.

Ben de Okan'i sevmiyorum. Ama Galatasaray'i seviyorum. Sapla samani karistirmayalim.

Okan beyin para sorunumuz yok deyip nasıl Aplus elit oyuncu isteme hakkı varsa taraftarında aynı şekilde A plus antrenör ekibi ve sportif yetkililer istemeye hakkı var. Bu dönüşüme direniyorsa sezon sonu gider yerine A plus teknik direktör ararız bizde onların A plus elit topçu aradığı gibi.

Buna katılıyorum. Teknik heyeti de takım kadrosu gibi düşünmek zorundayız. Neden mesela bir PL takımının 2-3 tane antrenörüne ciddi para verip getirmeyelim?

Türkler yerliler bu işi yapamaz mantığıyla söylemiyorum. En büyük başarılarımızı elde ederken de yerli teknik heyet vardı.

Kim daha iyiyse? Mesela Trabzon'un oyuncu ve transfer konusunda olan çocuk Mert miydi, belli ki çok çok becerikli bu konularda. İlla İspanyol bi SD gerekmiyor, o çocuğu al getir.

Bile isteye puan kaybedelim zihniyeti tek kelimeyle sapkinliktir,sapikliktir açık ve net.Oyle taraftar olmaz olsun.Her ne olursa olsun.Kepazeliktir.Bu böyle biline.

Hertur eleştiriye hak veriyorum ama bu seneyi şampiyon bitirip hocanın o şekilde veda etmesini cok isterim o yuzden su an kizsak bile gitsin demek için cok yanlış zaman

şampiyon yaptığı zaman gitmeyecek maalesef.
Gelecek sene aynı şeyleri tekrar yaşıycaz.
Gitmesi için de şampiyon olmayalım da demiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt