Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Sadri Baykam sen şimdi merak ediyorsundur. Geçen aylarda tek laf etmiyordun, ne oldu diye. Benim bu tip konularda pek ortam yoktur. Yeni gelene (tabi ilk geldiği dönem) ve sonrasında istikrarlı gittiği sürece son noktaya kadar destek vermeye çalışırım. Ha baktım artık olmuyor benim gözümde biter. O zaman tam tersi en başta benden çeker.
Bitti mi?

Singonu korumak için bile bile yalan söyledin. Yakıştı mı? Hani antep maçında kadroda olup, atletico maçında oynayacak idi? Neden yalan konuşup sağlık heyetini zor duruma sokuyorsun?

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Singonu korumak için bile bile yalan söyledin. Yakıştı mı? Hani antep maçında kadroda olup, atletico maçında oynayacak idi? Neden yalan konuşup sağlık heyetini zor duruma sokuyorsun?

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bunu damı söyledi? Yazık gerçekten. Söyleyecek söz bulamıyorum gerçekten.

3.5 senede maaş + vergi + primler derken harcanan para yarım milyar Euro’ya yakın.

Ve sezon bittiğinde 3 senelik Avrupa macerasında bir kere bile son 16 aşamasına kalamamış olacağız. Tarihte eşi benzeri görülmemiş bir durum bu 500 milyon Euro harcayan takım son 16 turunu göremedi

F.Terim'in onca sezonda harcattığı paranın her türlü karşılığı var. Onca şamp. yerel kupa + devrim niteliğinde UEFA , bıraktığı miras, Galatasaray'a kazandırdığı kimlik filan oralara gelmiyorum bile.

Okan Buruk'un iyi para harcattığı doğru da bu tabloyu böyle okumak yanlış.

Örneğin Jardel 17 milyon euroya gelmişti yanlış hatırlamıyorsam, aynı tarihte gelmiş geçmiş en yüksek transfer bedeli gerçekleşti; Zidane 70 milyon euroya Real Madrid'e transfer oldu. Ve bu o kadar ciddi bi tutardı ki, bu ücretin üstüne de baya 10 sene falan çıkılmadı. 2 sene sonra Beckham 35-36 gibi bi paraya transfer oldu Real'e oradan hesap edebilirsiniz, 30-35 verdin mi dünya yıldızı alıyordun. Millet 15-20 milyon euroya Crespo, Veron, Owen falan çekiyordu takıma.

Yani Galatasaray 2001 senesinde de bir Osimhen transferi yapmıştı diyebiliriz. Ama o günün şartlarında Osimhen'i 17-20'ye alabiliyordun. Bugün 80'e alabiliyorsun işte.

Haliyle 20 sene önceki maliyetlerle şimdiki maliyetleri kıyaslamak çok saçma.

Son düzenleme:

3.5 senede maaş + vergi + primler derken harcanan para yarım milyar Euro’ya yakın.

Ve sezon bittiğinde 3 senelik Avrupa macerasında bir kere bile son 16 aşamasına kalamamış olacağız. Tarihte eşi benzeri görülmemiş bir durum bu 500 milyon Euro harcayan takım son 16 turunu göremedi

3 sene sampiyon oldu
Türkiyenin en zengin ailesine karsi eze eze hemde + tüm yandaslar

Senin gibi taraftarlar oldukca bu transfermarkt gibi algici siteler rahat ulasir istedigine

Bu 3 senede fb ve bjk ne kadar harcamış?

90ların başından bu yana türk takımlarının avrupa maceralarını hatırlarım

birçok utanç verici hikaye vardır tromso valerenga vardar ostersund vb

ama benim için hala fiyat performans olarak en kötü performans mustafa denizlinin büyük transfer harcamalarına rağmen fener ile sıfır çekmesidir

bu sene ilk 24 dışı kalırsak okan buruk fiyat performans olarak benim hatırladığım bu son 30-35 yılın avrupadaki en başarısız hocası olacak

galatasaray bonservis + maaş olarak çok çok pahalı bir takım şu an

3 yılda 3 tane vitrin maç dışında sürekli rezil olmak kabul edilemez

3 sene sampiyon oldu
Türkiyenin en zengin ailesine karsi eze eze hemde + tüm yandaslar

Senin gibi taraftarlar oldukca bu transfermarkt gibi algici siteler rahat ulasir istedigine
IMG_9846.webp

Türkiye’nin en zengin ailesinin o sırada kadrosu. Galatasaray o paraları harcamasa Fenerbahçe’nin şu anda sahip olduğu kadroyu kuracağını mı sanıyorsunuz ?? şu kadronun en az %70’ini korurdu koç

Ayrıca Türkiye ligi derecesine mi laf etmişim ? Bana taraftarlık dersi vereceğin yerde git okuma-anlama-yazma falan çalış önce.

Ekli dosyayı görüntüle 312122

Türkiye’nin en zengin ailesinin o sırada kadrosu. Galatasaray o paraları harcamasa Fenerbahçe’nin şu anda sahip olduğu kadroyu kuracağını mı sanıyorsunuz ?? şu kadronun en az %70’ini korurdu koç

Ayrıca Türkiye ligi derecesine mi laf etmişim ? Bana taraftarlık dersi vereceğin yerde git okuma-anlama-yazma falan çalış önce.
Bir karar verin simdi
Iyimi ifbnin kadrosu kötümü?
Su kadrodaki adamlarin hepsi burda övülüyordu ayni simdi övüldügü gibi

Galatsaray o paralari harcamasa sampiyon olamazdi
Harcadi ve oldu o yüzden gec
Üstelik osiyi aldigimizi transfer dönemi haric abartili birseyde harcamadik
Karsindaki takim daha cok harcadi senden

Bizim başarı algımız fenere endeksliymiş ve avrupa diye bişey yokmuş onu öğrenmiş olduk, eskiden Aziz yıldırımın biz şampiyon olamadık ama Galatasaray oldu mu diye bir lafı var o aklıma geldi😂 300 milyon euroyu sıfır tl bonservis harcayan Kocaelisporu yenmek için harcıyoruz çok iyi:d Zaten bu bütçelerle biz ve fb antrenörsüz bile çıksa maçlara 1 ve 2 bitirir ligi. Slavia praga karşı neden orta sahayı geçemedin mesela onuda anlat bilelim😀

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt