Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
YA şahin neye göre fikir beyan ediyorsun hakkımda nekadar tanıyosun beni .Savunacaksın hocanı savun hadi.
Usta hayatın gerçeği bu. Sevsen de sevmesen de Ali Koç şu an TR'nin en güçlü insanlarından birisi. Sen diyorsun ki git yüzüne patlat. Tüm ülkenin gözünün önünde Ali Koç'u yere itti diye ev hapsi verdiler adama. Cidden inanıyor musun vurabileceğine?

Cl öncesi ve sonrasi sifir konsantrasyon ve sifir mücadele ile maca cikan oyuncular var

Hoca’nin senelerdir eksik oldugu tek bir konu var oda rotasyon meselesi,yedekleri hazir tutmuyor

Ilk yari oyuncularin ne durumda olduklari ortada

Ikinci yari hadi beyler uyanalim dediler ve oynadilar

Bu kabul edilebilir bir durum degil acikcasi ama sadece okan hoca’yi da baglamaz bu durum

Söz konusu zamli sözlesmeler oldugunda kulube hemen menajerlerini yollayan oyunculara yönetim’in de müdahale etmesi gerekir

Sosyal medya’ya gelecek olursak senelerdir lig yarisini ögrenememis her macta olumsuz bir durum oldugunda sampiyonluk gidiyor kafasiyla maclari izledikleri sürece bok cukurundan cikamazlar
İki seçenek var

biri futbolcular maç seçiyor ve ona göre oynuyorlar

İki dar ve işlevsiz rotasyon ha şu da bir gerçek 3 yıldır takımın başında 4. yılı ama son 2 yıldır bunlar göz önünde bilinen şey

Kendi adıma bu sezonki transfer yapılanma ile süper lig şampiyonluğu değil avrupada birşeyler bekliyorum ben bu sezon transfere 200 kağıt harcayıp sene sonunda şampiyon oldum diye 10 milyon kazandığım ligi ne yapayım zaten en yakın rakibime 6 fark atmışım yemişim süper ligi oradan gelen kazanç 1 futbolcumun maaşı bile etmiyor.

Hadi bu seneyi de böyle geçirelim şampiyon olalım ama gelecek sene de böyle olacaksa bize okan değil avrupa da başarılı olacak hoca lazım.

Ez cümle seneye şl başarı gelmezse hocaya teşekkür edip yollanmalı ve yüksek çıtada conte olabilir yada onun kalibresinde biri ile devam etmeliyiz.

Formayı hek edene ver. Yunus İlkay hatta barış kesilmeli. İcardi sahaya çıkmamalı bile.

Sosyal medya da yazilanlar gercegi yansitmiyor

Tribündeki taraftar hakkini veriyor bugun bunu mac sonu bir kez daha gösterdiler

Senelerdir maclara da giderim,sosyal medya ya kalsa fatih hoca da komisyoncuydu transferlerden dolayi ama tribün de bir kez olsun böyle bir cirkinlige denk gelmedim

Bu yüzden sosyal medya’nin bok cukurundan bir farki yok insanlar silah olarak kullaniyorlar

Her insanin yanlislari vardir ve olacak da ama genel olarak adamin emeklerine de saygisizlik yapilmasi insanliga sigmaz

Basarisiz olan gider zaten Galatasaray camiasinda herzaman böyle olmustur,senelerdir bu kadar sosyal medya baskisina ragmen basarili oluyorsa kalmasinin da bir sebebi vardir cünkü basari geliyor

Okan ve Ali Koç atışması nedir? Neyi açıklayacak Ali Koç Okan buruk ile?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Okan ve Ali Koç atışması nedir? Neyi açıklayacak Ali Koç Okan buruk ile?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İbrahim Seten: "Bebek Otel'de karşılaşan Ali Koç, Okan Buruk'a “Senin de sıran gelecek” lafından daha ağır şeyler söylemiş.

İbrahim Seten: "Bebek Otel'de karşılaşan Ali Koç, Okan Buruk'a “Senin de sıran gelecek” lafından daha ağır şeyler söylemiş.
Kafa bir milyondur. Baskın yapılmadan önce uzamış zaten nerden haber aldıysa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt