Mithat Şahinbey
Parçalı Üye
- 16 Ağustos 2023
- 4.872
- 3.781
- 498
BJKForum'a atacağı mesajı buraya atmış usta.Bu resim ney kral ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
BJKForum'a atacağı mesajı buraya atmış usta.Bu resim ney kral ?
FT hocan gelmeyecek çok beklersin kaptanKovulduğu günü iple çekiyorum.
Git ağlayarak Twitter'da Tudor editi rtle bu başlığa yazdıkça komik oluyorsunDunya kulübü karagumruku rezil futbolla yendi diye sokaklara çıkalım ister misin
Hayatın gerçekleriyle yuzlesmen lazimGit ağlayarak Twitter'da Tudor editi rtle bu başlığa yazdıkça komik oluyorsun
Hayatin gercegi senin FB başlıklarında attığın postlar. Hakemler adamların aleyhine taç bile calmiyorlar gelip burda boş maval okuyorsun. Eleştiren eleştiriyor zaten okuyoruz hak veriyoruz. Sen ve Levend sırf dediğiniz olsun diye adam kovulsun istiyorsunuz. Adam üç senedir ligde binbir zorluga rağmen şampiyon oluyor ama başarısına bok atmak için elinizden geleni yapıyorsunuz. topçular yapıyormuş görürüm o topculari ben sizin yabancı hocalarınizla.Hayatın gerçekleriyle yuzlesmen lazim
Hamza daha kötü kadroyla 3 kupa aldi. Avrupa'da nerde dandik takım var puan verdi.. ilk 8 yapamamamizin nedeni kendisiHayatin gercegi senin FB başlıklarında attığın postlar. Hakemler adamların aleyhine taç bile calmiyorlar gelip burda boş maval okuyorsun. Eleştiren eleştiriyor zaten okuyoruz hak veriyoruz. Sen ve Levend sırf dediğiniz olsun diye adam kovulsun istiyorsunuz. Adam üç senedir ligde binbir zorluga rağmen şampiyon oluyor ama başarısına bok atmak için elinizden geleni yapıyorsunuz. topçular yapıyormuş görürüm o topculari ben sizin yabancı hocalarınizla.
Sessiz olmalısınHamza daha kötü kadroyla 3 kupa aldi. Avrupa'da nerde dandik takım var puan verdi.. ilk 8 yapamamamizin nedeni kendisi
Sezon başında kadromuz geniş diyordu noldu. 4 senedir set oyunu oynayamiyoruz
Benim dediğim olsun diye birşey yok. Ugurcani istemedim şu Ana kadar bence iyi. Öyle bir derdim yok. Yeterki GS başarılı olsun
Vay be Sami ile aynı taraftasin haSessiz olmalısın
Allah'ın kanaryasi sende Gsden taraf ol bir kere ölür müsünVay be Sami ile aynı taraftasin ha
Sıkıntı mı var özele gelVay be Sami ile aynı taraftasin ha
Feramuz kavga mı istiyorsunSıkıntı mı var özele gel
Ebediyen GsliyizAllah'ın kanaryasi sende Gsden taraf ol bir kere ölür müsün
Ulan Mithat bunu yazdım bir yere@Sami Karakoç ustam adamsın.
Galibiyetlerden sonra buhar oluyor. Allah'ın kanaryasıAllah'ın kanaryasi sende Gsden taraf ol bir kere ölür müsün
Yoo hep burdayımGalibiyetlerden sonra buhar oluyor. Allah'ın kanaryası