Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Devre arası transferini yaparsak toplam 200 milyon euro bonservise para vermiş olacağız. Bal ligi 5.grubunda son sıradaki takımın antrenörünü 10 maçlığına getirebilsek keşke. 200 milyon euro bonservis ve sınırsız maaş bütçesiyle Türkiye liginde ne yapacağını çok merak ediyorum :D Sanki bonservise maaşa 30-40 harcatıp 1 yada 2 bitiriyor ligi, yok okandan önce şöyleymiş sanki çalışan antrenörler kendisiyle eşit şartlarda çalıştı. Zaten fenerle biz her türlü 1 ve 2 bitireceğiz yoldan geçen bir adamda getirsen bu sıralama değişmeyecek.

Ne ballısı ya. Kuralar çekildiğinde Galatasaray en zorlu 2. Fikstürü çekti diye haberler vardı ortada... kolay kura demelerini sağlayan da beğenmedikleri okan ın 3 maç üst üste olmayacak maçları kazanması...
Yok usg yok monaco

Usg macinda oynayacak adam kalmadi

Devre arası transferini yaparsak toplam 200 milyon euro bonservise para vermiş olacağız. Bal ligi 5.grubunda son sıradaki takımın antrenörünü 10 maçlığına getirebilsek keşke. 200 milyon euro bonservis ve sınırsız maaş bütçesiyle Türkiye liginde ne yapacağını çok merak ediyorum :D Sanki bonservise maaşa 30-40 harcatıp 1 yada 2 bitiriyor ligi, yok okandan önce şöyleymiş sanki çalışan antrenörler kendisiyle eşit şartlarda çalıştı. Zaten fenerle biz her türlü 1 ve 2 bitireceğiz yoldan geçen bir adamda getirsen bu sıralama değişmeyecek.
Niye fener geçen sene bizden pahalı kadroyla 2. Oldu... bak bu kadronun başına başka birini getir paran olsa da 200 milyonluk dandik bir kadro yapar sonrasında da teneke bağlayıp gönderirsin...

ilk 24 olmasi gereken, bundan daha ilerisi de basaridir

su an icin ne basarili ne de basarisiz bu sezon icin avrupa‘da

images.webp

en balli kura yalanani kim atti ortaya? en zorlardan biri yazilmisti powerranking olarak cl baslamadan.
Simdi baktigimizda
Lpool (3.)
City (8.)
Atleti (14.)
Monaco (21.)
Bodo (23.)
USG (27.)
Ajax (33.)
Frankfurt (34)

5i gecmis, 3 elenmis
2 si direkt top 8
1 i playoff seribasi
Zorlu işte 8 rakibinin 5'i son 24 yapmış 2 'si son sekiz.

hocanın hiç hata yapmamasını her maçı kazanmasını bekliyorsun.
Guardiola bile habire hata yapıyor,kupa veriyor.
Asıl ben soruyorum kıymetini anlamanız için kaç sene üst üste şampiyon olması lazım?
Bu sene şampiyonlar liginde çeyrek final yapsak mesela der misin ben ne saçma adamım diye?
Yeter ki yapsın, ben kendi adıma derim

Hem liderlik koltuğundayız hem de Avrupa'da son 24 yaptık bu konuda başarılı fakat kadro planlaması konusunda başarısız çünkü olduğumuzdan çok daha iyi noktalarda olabilirdik.

Union ve Monaco maçları rotasyonsuzluktan gitti en kötü ihtimalde sıralamada ilk 16'da olup ciddi şekilde bu turda da favori olabilirdik. Ligde de benzer hikaye 3 puan değil muhtemelen 8-9 puan farkla devam ediyorduk.

Umarım bu hataları düzeltir üstüne koyarız 2 transfer yaptık ama bu kadar yetmez daha ihtiyaç var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt