Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SANE'Yİ NEDEN ZAMANINDA OYUNDAN ALMADIN YAV!

Hala transfer isteme sen. Ulan Sane de sakatlandı. Artık şu takıma oyuncu aldır lan!! Orta sahan yok. Kanat oyuncun yok. Forvet adam akıllı yedeğin yok. Stoper yok. Yokoğlu yok ulan artık şu transferleri alın lan. ŞL de delik deşik edecekler yine bizi!!

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hor kullanmak ne yahu? Hoyratça kullanmak olmasın o? “Hor” görülür, kullanılmaz yani.
Bilmiyorum hocam Türkçe hocası varsa açıklasın, ben hor kullanma ve hor görme deyimini çok kez duydum.

Hor kullanmak deyimi açıklaması: Özen göstermeden, kabaca, dikkat etmeyerek, hırpalayarak kullanmak.

Buyur hocanın açıklaması burada. Osimhen'i milli takımda sekerek 10 dakika izlesek kafayı yeriz ki yaşadık bu durumu. Sane'nin sakatlığını görüp oyundan erkenden almalıydı. 80. dakikaya kadar oyunda tuttu artık hoyratça mı kullanmış hor mu kullanmış kendi çıksın açıklasın. Gerçi oyuncu çıkmak istemedi der sıyrılır işin içinden.

Bravo hocam sakın ola sakat oyuncuyu oyundan çıkarma daha da beter olsun. Senin verdiğin zararlardan bıktım artık. 3 şampiyonluğa rağmen senden nefret eden benim gibi binlercesini bulabilirim.. böyle devam et. Geçen sene yunus bu sene sane...

Bilmiyorum hocam Türkçe hocası varsa açıklasın, ben hor kullanma ve hor görme deyimini çok kez duydum.

Hor kullanmak deyimi açıklaması: Özen göstermeden, kabaca, dikkat etmeyerek, hırpalayarak kullanmak.

Buyur hocanın açıklaması burada. Osimhen'i milli takımda sekerek 10 dakika izlesek kafayı yeriz ki yaşadık bu durumu. Sane'nin sakatlığını görüp oyundan erkenden almalıydı. 80. dakikaya kadar oyunda tuttu artık hoyratça mı kullanmış hor mu kullanmış kendi çıksın açıklasın. Gerçi oyuncu çıkmak istemedi der sıyrılır işin içinden.

İlk defa yapmıyor ki. Yıllardır yaptığı şey. Sakatlanmış, sakatlanmak üzere topçuları sahada tutarak telef ediyor. Sağbek diye 31 milyona oyuncu aldırıp sakat eden de kendisi, üstüne “bu aslında pek de sağbek değilmiş” diye billur geçen yine kendisi.

61. Dakikada sakatlanan adamı 80. Dakikada değiştiren ulvi antrenör…

Daha hızlı oyuna müdahale ettiğini tarih yazmaz. 10 dksı var en az. Daha önce de sakatlanan oyuncuyu değiştireceğim diye uyuşuk uyuşuk giren oyuncuya taktik verdirirken gol yedirmişliği vardır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt