Oğuzhan Sesko
Şef Gümüş Kıvrım
- 11 Ağustos 2009
- 79.759
- 90.414
- 5.003
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fb nefreti bizden daha fazladır.Tam bizim kalem usta.
Hor kullanmak ne yahu? Hoyratça kullanmak olmasın o? “Hor” görülür, kullanılmaz yani.Ne oldu milli takımda oyuncuları hor kullanıyorlar, ne yaptıklarını bilmiyoruz diyordun?
Senin yaptığın iş mi? Figüran mısın teknik direktör mü?
Bilmiyorum hocam Türkçe hocası varsa açıklasın, ben hor kullanma ve hor görme deyimini çok kez duydum.Hor kullanmak ne yahu? Hoyratça kullanmak olmasın o? “Hor” görülür, kullanılmaz yani.
Bilmiyorum hocam Türkçe hocası varsa açıklasın, ben hor kullanma ve hor görme deyimini çok kez duydum.
Hor kullanmak deyimi açıklaması: Özen göstermeden, kabaca, dikkat etmeyerek, hırpalayarak kullanmak.
Buyur hocanın açıklaması burada. Osimhen'i milli takımda sekerek 10 dakika izlesek kafayı yeriz ki yaşadık bu durumu. Sane'nin sakatlığını görüp oyundan erkenden almalıydı. 80. dakikaya kadar oyunda tuttu artık hoyratça mı kullanmış hor mu kullanmış kendi çıksın açıklasın. Gerçi oyuncu çıkmak istemedi der sıyrılır işin içinden.