Tayfun İnce
Parçalı Üye
- 18 Eylül 2018
- 4.905
- 4.575
- 698
Defansif orta saha dusmani adam.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Son dk bile gol kovaliyorduk hangi maçı izledin ne yürümesibugün kendisine çok kızacak birşey yok
sahada topçuların nasıl olsa bunları da yeneriz kafasıyla neredeyse maçların 50-60 dakikasını yürüyerek oynadıkları çok bariz
Son dk bile gol kovaliyorduk hangi maçı izledin ne yürümesi
Son dk bile gol kovaliyorduk hangi maçı izledin ne yürümesi
Aranızdaki gerginliği merakla takip ediyorumyürüyerek kovaladık
hocam 30-45 arası doğrudur ama 2.yarı bence olması gereken kadar oynadı takım. ne çok kastı ne de fazla lakayit davrandıyürüyerek kovaladık
Hoca bence bir gün ingiltere yapabilir. Taktigi oyun stili feci uyuyor oraya.Ben bu sezon sonu gideceğini düşünüyorum... fetret dönemini de bekliyorum ne yalan söyleyeyim gittikten sonra... inşallah çocuklar başarısızlık sonrası başka takım tutmaya kalkmaz... benim oğlanda gördüm o kapasiteyi dün. Sevdiği oyuncular hangi takımdaysa ve hangi takım başarılıysa o takıma meyl ediyorlar...
Valla bizden gittikten sonra ne yaparsa yapsın pek umurumda da olmaz açıkçası... biz başarılı olduktan sonra o başka takımda muhteşem işler yapmış çok başarısız olmuş umurumda olmaz. Ya da biz başarısızken onun neler yaptığını da umurumda olmaz...Hoca bence bir gün ingiltere yapabilir. Taktigi oyun stili feci uyuyor oraya.
Aynen 116 yıl nedir zaten 3 puanlı sisteme kaç yılında girildi... 21 maçta 50 puan toplanmasının imkansız olduğu yılları ne katıyorsunuz işin içineFener'in 5. yildizi da versinler, 116 yil ne aw?