Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Para ve imkan varken bu kadar transfer dönemi geçmesine rağmen sağ bek sol bek oturmuyorsa kadro planlaması için profesyonel bir yardım almak gerekmez mi peki?
Onda kesinlikle hemfikiriz ama yapılan transferler yüzünden direkt olarak hocaya yüklenme saçmalığıni bırakmalıyız.Demem o ki transferede hatta Okan hocamin yaninada kesinlikle yardımcılar şart.Fakat Okan hocama bel altı vurmak yada nefret beslemek neyin nesi ben onu anlamıyorum Sevgili Mahmut.

Oraya x veya Mancini yazdım. Adam FT sonrası fırtınada savruldu gitti.
italyanlara, Hollandalilara ve Ispanyollara da karşıyım.
Bjk deplasmanına atlatmış ve ligde namağlup takım vardı hangi fırtına? Madem uber bir hocaydi devre arası yaptirsaydi doğru düzgün transferler ontiveri, hajrojic falan doldurdu takıma nisanda şampiyonluk gitti.

klopp guardiola filan gelmediği sürece hoca okan buruk

o yüzden boş tartışmanın anlamı yok

okan buruk mu erden timur mu sorusunun cevabı belki yok çünkü ispat edilecek bir şey değil bu

ama elimizde şu var

okan buruk akhisarda bilmem kim yönetici ile çalışmış kupa almış

başakşehirde göksel gümüşdağ ile çalıştı şampiyon oldu

erden timur ile çalıştı şampiyon oldu

kavukçu hatipoğlu ile çalıştı şampiyon oldu

buradan anladığım okan buruk başarı için erden timura bağlı değil

belki erden timur da okan buruka bağlı değildir ama elimizde buna dair veri yok

8 lig şampiyonluğu, 1 uefa kupa, 3 türkiye kupası, 5 süper kupa almış almış Fatih Hoca ya son döneminde edilmedik hareket kalmadı burada. Hoca olmadığı gazla motivasyonla şansla olduğu vs bir çok argüman uyduruldu. Komisyon aldığı bile söylendi.
Şimdi Okan Buruk ile ilgili de şampiyonlukları küçümseniyor. Dalga geçerçesine hakeret ile linçleniyor. Gerçek eleştiriyi yapanları tenzih ediyorum. Zaten çok eleştirilecek yönleri var Okan Buruk un. Ama başarıları küçümsemek çirkin olan.
Ama gel gör ki Tudor 7-8 hafta çok iyi oynatmış diye aynı kişiler övüyor.
Yahu biraz hakkaniyetli olmak lazım.

Guardiolayı beşiktaş seviyesinde görmek lazım mı? Kloop da gelsin kanıtlasın kendini
Onu demek istiyorum iste, Guardiola Besiktasa gelse sampyion yapabilirmi ve Kloop? Elbetde hayir cünkü karsindaki iki takim senden cok daha güclü, Okan Buruk da besiktasa gitse oda rezil olur. Olay Okan Buruk da degil Süper Ligin cok üstünde kadronla ilgili.

Onu demek istiyorum iste, Guardiola Besiktasa gelse sampyion yapabilirmi ve Kloop? Elbetde hayir cünkü karsindaki iki takim senden cok daha güclü, Okan Buruk da besiktasa gitse oda rezil olur. Olay Okan Buruk da degil Süper Ligin cok üstünde kadronla ilgili.
Okan beşiktaşı şampiyon yapabilir, kloop guardiola da bu kadroyla şampiyon olmayabilir...

Teknik bilmez, taktik bilmez.

Kadronun ekmegini yiyor işte

Gitsin çemişgezeksporu sampiyon yapsın da görelim. Öyle osimhenle icardiyle mertensle oynamaya benzemez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt