Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Usta tek maçla fikir değişmez ki zaten. Futbol 40 haftalık bir maraton. Bunun 5 haftasını kayıpla sonuçlasa geri kalan 35 haftası iyi geçse çöp hoca mı olacak? Adam onca olumsuzluğa rağmen şp oluyor 3 senedir. Saygılar usta fikirlerine.
İnşallah 4 olur o ve saygılar bizden.

Hoca, cok sovuyoruz sana. Ama elin biraz bollasinca nasil duzeliyor her sey. Aklin yolu bir, sen iyi bir hocasin ama biz de hakliydik. Ah bir de Lemina'yi yedekleseydin. Alnindan opuyorum hocam.

Aynen öyle %100 dibine kadar doğru yorum. Biz geçen sene AZ'ye de elenecek takım değildik.

Bugün yedekten Singo, Sane, İcardi, Boey giriyor.

Kutucu, Eyüp, Jelert de girebilirdi. Muhtemelen maç 2-2 veya 2-3 biterdi kaybederdik zaten.

1771359304090.webp

Usta Sadri Baykam üstadımız ligi beklemiyor ki, şimdi de sallıyor. Tarihin en kötü Juvesine 5 gol atan hoca moca falan değildir diyor.
Aga kişileri eleştirmek başka GS li olmak başka zaten. Maç öncesi temiz hava vardı biraz yürüdüm. Yollarda bir takım tipler GS şu kadar yer diye zirvaliyordu. En son 1 dayı da yanında birine derken artık dayanamadım yahu he ha ha ha yaptım. Hadi böyle tipler bu yaşa gelmiş bizim büyüklüğümuzu anlayamamış ama buradakiler ise yorumsuz.

Yunus üzerinden nasıl eleştirdiysek, Lang’ı ilk yarıdaki performansa rağmen oyunda tutmasını da alkışlıyorum.

Maç sonu kadro genişliğinin önemine vurgu yaptı. Bunu taraftar geçen sene de bu sene de defalarca dile getirdi hocam. 12 kişi mi oynayacağız, kadrom yeterli diyordun. Kutucu, Berkan, Kaan, Arda Ünyay’la nasıl 11 kuracağımı düşünüyorum diyordun. Bak bugün yedekten Icardi, Sane, Singo, Boey girdi. Aspirilla süre bulamadı, Nhaga kadroda bile yoktu. Kadromuz sezon başında geniş olsaydı ligi de koparmış olurduk şu anda.

İnşallah bu sefer hem kadro mühendisliği hem de müdahaleler konusunda bir şeyler değişmiştir sende. Bu konularda çok hayal kırıklığına uğrattın ama bu transfer dönemi ve bu akşam kariyerinde yeni bir sayfa olur umarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt