- 13 Şubat 2009
- 27.685
- 25.163
- 3.468
PERT ettik SarPERTİM JUVEYİ.Berkant abi ne maçtı be
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
PERT ettik SarPERTİM JUVEYİ.Berkant abi ne maçtı be
Ben bunu maç başlığında aynen yazdım... Okan hoca korkmadığı, kendi doğrularıyla hareket ettiği zaman başarı yakalıyor...Tamamen skordan bağımsız söylüyorum..Dün gece elit hocalığa ilk adımını attığı andır..O seviye de kalıp kalmama yine kendisine bağlı..
Bunu da şu sebepten söylüyorum ; İcardiyi oyuna aldığı an tam alması gereken andı
Rakip sallanıyor son yumruğu vurup nakavtı alman gerekiyordu..Eğer 4-2 iken skoru koruma amaçlı ortasaha alsaydı yerel başarıya talip bir adam diye düşünürdüm kendi adıma
Besiktasin kadroyu Sir Okan Buruka ver ve izle nasil ligde ancak 3. oldugunu.Soru: Rakiplerin (fb ve bjk) kadroları onların tarihteki en ucuz kadrosu mu? 20 senedir CL'ye gidememiş, şampiyon olamamış yani futboldan para kazanamamış rakip takım kayıt dışı paralarla birlikte transfere bizden daha çok para harcarken; CL, Uefa Kupaları bulunan, Real Madrid, Chelsea, Manu çalıştırmış hocalar getirirken; kıçı kırık Bjk bile bizim sadece bir tık altımızda bonservis öderken Okan Hocanın başarısını sadece harcattığı para ile açıklamaya çalışmak klavyenin tuşlarına gözleri kapalı şekilde basmak olarak değil midir?
Daha dandik bir kadro ile başakşehir i şampiyon yaptı herif. Daha ne istiyorsun...Besiktasin kadroyu Sir Okan Buruka ver ve izle nasil ligde ancak 3. oldugunu.
Dandik dedigin kadro o dönemin proje takimi ilan edilen basaksehirin cok üstündeydi arti inanilmaz hakem destegi almisti basak o yil arkasina.Daha dandik bir kadro ile başakşehir i şampiyon yaptı herif. Daha ne istiyorsun...
Okan Hoca şike mi yaptı diyorsun?Dandik dedigin kadro o dönemin proje takimi ilan edilen basaksehirin cok üstündeydi arti inanilmaz hakem destegi almisti basak o yil arkasina.
Usta bence okuma artık.Yahu ben amatör ve halı saha dışında top oynamamış bir adamım. Oyunu nasıl olur da senden daha iyi okuyabilirim. Koca Galatasaray hocasından daha iyi maçı okuyabilmem rezilliktir
galibiyete tam anlamıyla sevinememen beni çok mutlu ediyorDandik dedigin kadro o dönemin proje takimi ilan edilen basaksehirin cok üstündeydi arti inanilmaz hakem destegi almisti basak o yil arkasina.
Kim vardı Allah aşkına çok iyi kadro dediğin... Adam saçma sapan adamlarda forvet çıkardı... hakem desteği denilen şey de tamamen siyasi odaklı işler... hangi aklı evvel taraftarı olmayan takıma lig kazandırmak için türlü oyunlara girer... Adam Akhisar ile falan kupa kazanmış...Dandik dedigin kadro o dönemin proje takimi ilan edilen basaksehirin cok üstündeydi arti inanilmaz hakem destegi almisti basak o yil arkasina.
1) O işleri bir geçelim, bu adam Başakşehir ile şampiyon oldu. Başak'ın kadrosu bizden, fbden, bjkden daha mı iyiydi? Akhisar ile Türkiye Kupası alırken Del Piero, Nedved, Maldinisi falan vardı da biz mi görmedik?Besiktasin kadroyu Sir Okan Buruka ver ve izle nasil ligde ancak 3. oldugunu.
Lafı dolandırmayı bırak. Galatasaray kadrosundan, fb-bjk kadrolarından üstün müydü? Başakşehirin üzerinde olması önemli değil. O takımın en önemli adamı fenerde kadroya giremedi.Dandik dedigin kadro o dönemin proje takimi ilan edilen basaksehirin cok üstündeydi arti inanilmaz hakem destegi almisti basak o yil arkasina.